esimin teyzesinin kızı:(

Bİr kaç kere müsait değiliz deyin olsun bitsin değer mi şimdi taşınmak en az 3000 TL biliyorsunuz değil mi ?
Bir de nerde yaşadığınızı merak ettim küçük bir yer olsa gerek .Bilinçli olarak kadın yine gelebilir yakınınıza en iyisi söyleyin dile getirin .Kadın tek yaşıyormuş taşınması size göre daha kolay :) :)
benden söylemesi

ben ona seni istemiyorum falan dersem ne dersem diyim bana kafayı takıcak illaki karşılaşıcam aynı bina sonuçta illaki beni huzursuz edicek biliyorum of of allahım sıkıntıya bak ya gül gibi geçinip gidiyoduk
Yaa birak takma kafana deger vermedigin insanlarin tavirlari seni uzmemeli. Gorusmek istemediğini soyle bunu durduk yerde yapma o zaten zemin hazirliyor. Kendini atese atma hatya ya esin desin gelme artık diye o zaman sana da bisi diyemez. Apartmanda görünce de gorusmedigin bi komsun gibi dusun hareketlerini onemseme o kim ki? Sen neden kendi huzurunu bozacakmissin?

arabayı almadan bir bahane bulun ve o kadınla kavga edin

siz istemeyip mesafe koyduktan sonra kimse size gelemez ben kapıma bile gelse musait değilim dedğim kişi oldu benim için önemli olan evimin huzuru ve kendi içi huzurum bu sebepten kırılan kırılsın mesafemi koyar ve korurum.

off kötü olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…