bana diyoo hadi sinemaya gidelim diyo sonra diyok i yok yok domuz gribi var kapalı yerler olmaz diyo..sonra cıkıyoo film alıp yine evde izliyoruzzzzz yani ben yine evdeyimmmmmm..dısarda yanlız gezip saatlerce salak salak boş boş dolaşmayı özledim hiç param olmasın yeterki ben dısarı cıkayımmmm
örnek veriyim o işe gidiyo ben mutfagı düzeltiyorumişten geliyoo diyoki ben yle alışmısım mutagı öyle düzeltsek iyi olur hatta sen dur yorulma ben yaparım diyo..iyice sinir oluyorum...evet o alışmıs öyle ya benım alışlkanlıklarım...konustum diyo ki ben sadece fikir veriyorum yaparsak iyi olur diyooo..olmayınca istedigi sinirleniyo bende onu cekmektense sessizce dediklerini yapıyorum...banyoya süs esyaları koydum mesela bunlar burda olmamıs hayatım kaldır ne gerek ar bunlara diyo ama ben seviyorum diyorum sen bir kaldırr beyenmezsen gene koyarsın diyo..sonra ben unutuyorum yerine koymayııı öyle böyle istedigini yaptırıyooo..eve hapsolmus durumdayım..paran yoktur diye sürekli para veriyooo ama cıkamıyorum ki ne yapayım parayı alsın hepsi onun olsun...sornum buuuuu
annesi dediki ablama gidicem sende gel degişiklik olur diye eşimi arayıp söyedim cok yagmur yagıyo haa soguk nerden cıkardı şimdi annem bunu yaaa diyip sinirlendii....patlıyıcam sıkıntıdannn artıkkk
evet severek evlendik..sigara kahve içtigimi biliyordu..abur cubur yedigimide..yaş kompleksine mi giriyoo nedir bilemiyorum kii..cunku kendi yemiyo..yedigi şeyler ceviz badem, meyva bukadar..kola bile içmiyoo..ben bu kadar oldugunu herşeye karısıcagını bilmiyordum..ama dışarı bile cıkamıyorum yaaa..çıkabilirmiyim desem hemen bir bahane ve suratı asılıyooo..ama bana sordugun cıkabilirmiyim diyee evden..hemen izin veriyorum..hiçte suratım asılmıyooo.hatta evde yanlız kalıcam diye seviniyorumm..cok skıldım şimdiden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?