Eşim'in Titizliği

Evlilik danışmanına gidin.
Birde siz mi vajinismus musun? Yoksa sıkıntı eşinizde mi emin olun. Danışman size bu konuda da yardımcı olur diye düşünüyorum.

Tedavisi eksik kalmış kesinlikle normal değil siz tedaviye ikna edin diğer konu içinde siz tedavi olun aynı hastaneden 2 randevu alın biri kendinize biri eşinize hem kendini de yalnız hissetmez siz de alınca...

İllallah eder insan bu tedavilik canim konusmakla halledilmez kendini yıpratma yardım alın mutlaka

Vajınusmus oldugunuza emin misiniz?

Eşiniz gözümde,cinsel ilişkiyi bile mikrobik bulup giremez gıbi göründü de.

Yok artik diyorum sen vajinusmus degilsin cnm bence esinin midesi almiyor
Obs ve kesinlikle tedavi olmali yoksa bosan boyle hayat mi gecer yaa

Birlikte bir aile terapistine gitmelisiniz bence. Hem zaten her ikinizin de asmasi gereken sorunlar var.
Ailesine guveniyorsaniz esinizin konusun. Anlayisli ve objektif olacaklar misiz bilirsiniz onlari.
Terapiste gitmeyi kabul etmiyorsa yollari ayirmaktan baska cozum yok gibi bence.
Beraber olamiyor olmaniz iliskiyi elbette zedeleyen bir sey ama tepkileri hafif degil kendisinde de sorun var. Ustelik gecmisinize bir tokat da girmis, cok kotu...

Elini nereye koyduğundan kimine ya ne saçma bir durum.Bence bırakın tüm temizliği o yapsın hem içine siner hemde siz boşyere yorulmamış olursunuz.O zamanlarda kendinize vakit ayırıp keyfini çıkarırsınız.Bence aileye söyleyecek birşey yok huyu o

Çok fena,çocuğunuz olsa ne yapacak.allah korusun sürekli çocuğu yıkamaya falan çalışacak.offf...bir adam vardı böyle okb hastası,boşanmış tabi eşi dayanamamış,adam sırf evi kirlenmesin diye iki çocuğunu bile almıyordu eve görüş günlerinde

Titizliği, öfke sorununu geçtim de bi sivilceden bile rahatsız olan adam çok irite edici. Hatta onur kırıcı.
Bunun hamileliği var, lohusaligi var, yaşlılığı var. Allah korusun bi engeliniz olsa tiksindiği için bakmayacak mi yani size!

Daha once tedavi olmus dediniz, evlenmeden once haberiniz var miydi bu tedaviden? Haberiniz yok ise cok kotu, sizi kandirmis belli ki. Kendine vurmasi da cok ciddi bir sorun.

Eğer tedaviyi kabul etmiyorsa kendine yazık etme. Ciddi derecede hasta ve kendi kendine düzelmez daha da kötüye gider.

Ya bisey sorcamda.. bu adam iliskiye nasil giriyor bu kadar tiksiniyosa? Durum cok kotu cocuk yokken ayril bence omur gecmez

Bence once vajinusmus tedavisi olun yenin bunu birlikte sonra tedavi icin tekrar konusun .su an siz onun tedavi olmasini istiyorsunuz ama emin olun o da sizin vajinusmustan kurtulmanizi bekliyordur.Icinde bastırılmış duygular var ve kendini yetersiz hissediyordur adam 14 aydir.Ve Vaji çözümsüz degil kaybettiğiniz zamana acıyacaksınız durumunuz düzeldiginde.Esinizin ailesini ise karıştırmayın sonra cikmaz bir hal alir.O sizin vaji oldugunuzu soylese ailenize nasil zorda kalırdınız degil mi ?Yorumum cok sert gelebilir ama ben sizi cok iyi anliyorum gecmiste benim de oyle vajinusmus hikayem var ancak kisa sürede atlattim ve cektigim cileye döktüğum gozyasina kendime esime hala acırım aklima gelince .Allah yardımcınız olsun uzman desteksiz atlatmak cok zor zaman kaybetmeyin ikiniz icin de

Sizin rahatsizliginiz asla buna sebet olamaz. Öncelikle kendinizi suclamayin. Cünki esiniz problemlo ve takintili biri. Üstelik öfkesini kontroll edemiyor ve etrafina kendisini zarar veriyor size bile vurmus. Simdi size artik vurmuyor diyorsunuz ama size psikolojik Siddet uyguluyor ve beni bu hale getirme diyede sizi sorumlu gösteriyor. Bence ruhsal bakimdanda destek almasi gerek. Zaten tedaviyi kabul etmemesi bile problemin ilerlemis oldugunu ve onunda bunun farkinda oldugunu gösteriyor. Bence hem psikolog, hem ruh ve sinir hastaliklari bölümpnden hemde evlilik terapistinden yardim almaniz gerekir. Ayrica temizliye bu kadar takiksa söyleyin eve hergün bir kadin tutsun ve evi remizletsin. Bu nasil bir takintidir anlamadim. Evlilik hayati paylasmak iki ayri dünyayi bir evin icinde harmanlamak deyilmidir? O yüzden lütfen onun istediyi takintili kurallari hayatinizdan cikartin. Caniniz istediyinde yapin temizliyi sirf o istiyor diye deyil. Ve mutlaka tedavi ettirin esinizi yoksa esiniz zaman gelicek kendine zarar vermeyi birakip size zarar vermeye baslicak.

Dayım geldi aklıma
Yaz kış hiç farketmez evine kim gitse çoluk çocuk genç ihtiyar direk tuvalete gönderir eller ayaklar yıkanmadan odalara sokmazdı
Eşiniz de varolan canavarı cinsellikteki aksilik hortlatmış
Kendinizi suçlamayın lütfen.çok sık yaşanan bi sorun son zamanlarda.
Uzman şart
Sitede de konular var sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…