Eşim'in Titizliği

Kendisi okb tedavisi görmüş Arkadaşlar özelden kimseye ilaç adı yazmasın lütfen,
bu çok tehlikeli.

Konu sahibi arkadaşım uzman psikolojik danışman olarak eşinizin ruh sağlığnın bozuk olduğunu ve kapsamlı bir psikolojik tedavi olması gerektiğini söylemem lazım.
Eşiniz, bir psikiyatriste görünmeli.
Sizin vajinismus sorununuz sonraki konu.
Yerinizde olsam bu evliliği devam ettirmek için çaba sarfetmezdim çünkü eşinizin tedaviye yanaşacağını zannetmiyorum.

Adam okb.
Yaptığı şeyler elinde değil.
Ama tedavi olmak elinde, olmadıkça da haklı olan sizsiniz, tedaviye yanaşmayan birisine anlayış göstermek zorunda değilsiniz!

Konunun baslarini okudum sonunu getiremedim ya doktora gitsin muayene olsun yada yol yakinken kacin yarin cocuklariniz olurs dunya onlarada zindan olacak kendinize acimiyorsaniz onlara acıyın

Bu kadar sorunu çözmeden çocuk yapmayın.
O hastalığın vajinismus sebebi de kafada bazı şeylere tamam diyemediğiniz için vücut kabul etmiyor.
eşiniz yardım almalı hem de çok acil

14 ayda toplasan 10 defa denememişizdir demişsin. Ayda 1.4 defa ilişkiniz olmuş yani olmaması normal.aslında ben adam o haldeyken nasıl 10 defa yapabildi onu anlamadımbu adam seninle sevişmiyor ki..bence asıl vajinismus olan eşin

Konu hortlamış

eşiniz bi tedavi görsün illa birine zarar vermesi mi lazım yani temizlik konusundada hiç ellemeyin kendi yapsın her şeyi madem beğnemiyor

Eski konuymus ama konu sahibinin problemleri bence hala ilk günkü gibi. Hala vajinismus problemini yenememis (böyle bı adamla nasıl yenecekse), mesajında çektiği reste rağmen bi şekilde söylediklerini yutmuş ve haaala tedavi olmayan eşinin problemleriyle uğraşıyor. Ne diyeyim, mustahak

Bazı arkadaşlar vajinismus tedavisi ol adam eşyalara vuruyor o yüzden falan filan yazmış bana çok çirkin geldi yazılanlar.Size tokat atmış,geçimi zor bir düzen hastası var karşınızda.Herşeyin başı cinsellik değildir

Esiniz Okb tedavi olmasi lazim ama oyle oldugunu kabul etmez.Aslinda onlarin elinde olan birsey degil.Onunla yasamak sizin icin ne kadar zorsa boyle olmak onun icin de cok zor.Tedaviye ikna etmeniz lazim ama sanirim kullanilan antidepresanlarda ereksiyon problemi yaratiyor ondan da yanaşmiyor olabilir.Sanirim sizinde vajinismus probleminiz var.Uzuldum en guzel zamanlariniz bu problemlerle geciyor.Eger birbirinizi seviyorsaniz oturup kararlar alip sorunlarinizi çözmek icin birseyler yapmalisiniz.Sorunlarinizi yok sayarsaniz kısır döngüye girer iliskinizde sizde yipranirsiniz.

Benim eşim de okb hastası hemen hemen aynı şeyleri yaşıyorum benim ki kedi köpek pisliğine takık tedavi oluyor biraz daha iyi çocuklar olunca daha kötü oluyor çocuklarda etkileniyor ben sinir hastası oldum tedavi uzun sürüyor sen yıpranıyorsun keşke çocuk olmadan ayrılsaydım sabrın varsa tedavi ettirerek çek yok uğraşamam dersen maddi gücünde var uzaklaş hayat çok kısa

Çünkü eşinizin hastalığı sizi psikolojikman etkiliyor başta ben de öyleydim karşınızdakinin garip davranışları size uymadığından böyle oluyor çünkü hasta bir insan şansımıza bu insanlar bize eş olarak düşmüş seviyorsan savaşacaksın ya da uğraşamam diyorsan uzaklsşacaksın.Eşim de istemeden yapıyorum elimde değil diyor her seferinde ama benim sinirler dayanmıyor artık

Sakınnn es ailesine anlatma aman
Sonra pis pasaklı iş bilmez olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…