Eşim'in Titizliği

Eşiniz çok zor biri,titizlikte evereste çıkmış, afedersiniz yatak kirlencek diye ilişkiye girmemek ,çarşafı makinaya atarsın yıkanır.Neyaparsa yapsın kendiliğinden hayatta geçmez bu titizlik takıntısı,ilk defa böylesini gördüm.Acil tedavi görmeniz ve görmesi şart.

Tatlım sen beşizlere mi hamilesin:)eğer normal bir gebelikse böyle korkutma kendini.Neden başkasına bu denli bağımlı olacağını düşünüyorsun hamileliğinde ki...
Sen o filmlerdeki bir eli belinde bir eli karnında apışarak gezen oyunculara bakma.Sevinç Erbulak bile,gebelik yaşadıktan sonra,ne çok abartmışım bir anne adayını oynarken demişti.Bebek büyüdükçe vucut adapte olıyor zaten duruma.Pekala da son güne kadar neredeyse kendin oturup kalkıyorsun

boşan vaktine yazık..
sana vurmuş daha önce tedaviye yanaşmıyor elbet bir gün yine vuracak.
ömrünü bu şekilde mi geçirmek istiyorsun?

Önce kendinizi tedavi edin erkekler bu konuda kadınlar gibi değildir öfke patlamalarını ona yorumluyorum.Daha sonra aşırı titizlik de hastalıktır okb takıntı hastalığı kesinlikle tedavi şart.evliliğinizin başındasınız ileride çocuklar olacak insallah haliyle ev dagılacak daha çok sizi yıpratacak bu durum.Üzerine fazla da gitmeyin hasta diye kabullenin üzerine gidildikçe daha fazlka agresifleşiyorlar.İnşallah düzelir.

Is çarşafla bitmiyor çünkü. Baza detaylı temizlenir. Yatak Koruyucu temizlenir. Iliski öncesi peçeteler, terlikler ayarlanır.
Ama ben balayindada yapamadım. Orada böyle değildi. Ve ilişki esnasında olmasi gerekenleri yapıyor yani vaji tamamen benim kafamdaki korkulardan. O bu yaptıkları ile bana kendimi berbat hissediyor. Özgüven kalmadı yani .
Bu aksam son kez konusmayi deneyeceğim

12 yıllık evliyim, eşim sevişmeden önce böyle bir ön hazırlık yapsa ben de yapamam. şu koşullarda sizin tedavi olmanız pek olası görünmüyor, eşinizin olması lazım.

l
Lütfen yarın kadın bir avukata git ,cinsel problemlerini rahat anlatabilmen için ve bu adamdan kurtul.
Kız kardeşim olsan bu kadar üzülürdüm .
Önünde uzun bir hayat var bu adamla olmaz.

böyle ilişki mi yaşanır zaten canım ya. kim olsa kasılır. öncesinde böyle hazırlıklar yaparak kim rahatça ilişkiye girer ki?
tabi ki son konuşman olsun. bu hayata bu adam için gelmedin sen. bütün hayatın bu şekilde mi geçecek? kendine değer ver. tedavi olmayı kabullenmeyen adamla ne yapılır ki?

esine gore iliski pis bisey. valla bu kosullarda hastaliginizi yenemezsinuz. ayrica esinizin durumu ile sizin hastaliginizin alakasi yok. esiniz kendisi hicbirseye bagli kalmadan hasta.

Benim eşimde titizdir düzenlidir. Eve gelince dağınıksa toparlar hemen bazen söylenir bazen söylenmeden yapar. Önceleri ail süpür dese zoruma giderdi. Şimdi aldırmıyorum. Ama senin eşinin ki obsesiflik... vajinismusa gelince bende bir süre korktum. Sonra ya ucunda ölüm mü var dedim ya. Tamamen serbest bıraktım kendimi ve hiç ama hiç acı çekmedim. Hatta kendime kızdm zamanımı boşa harcamılım diye :) Cinsellik tabiki önemli ve sizin aranızı bozan şey büyük ihtimalle bu durum. Farkında olmasanız bile. Önce bir cinsellik ve evlilik terapistine gidin birlikte. Sonra da düzelmezse ailesine açarsın konuyu

Evet anladım,bende fazla uzun olmasın diye ayrıntılı yazmamıştım,Sadece çarşafı temizlemekle bitmediğini.Konuşun eşinizle tabiki,size çok geçmiş olsun.

çarşaf o yetmedi yatak koruyucu ve dahi baza. olmayan bir ilişki için bunları temziliyorsa olunca ne yapacak acaba. bence evi kirklar..
lütfen konu sahibi bunları normallestirmeyin bu koşullar altında ilişki yasayamazsiniz. 12 senelik evliyim iki çocuğum var ben bile yaşayamam. o ne ya o kadar temizlik yapacak olsam eşimin yuz metre yanına yaklasmam. ne olur ne olmaz. gece boyu temizle dur. normal değil.
ya tedavi olacak ki istemiyor boşuna kendinizi uzmeyin yazık günah gençliğinde. Allah yardımcınız olsun

Üzgünüm bunu söylediğim için ama eşinizin ciddi anlamda psikolojik destek alması lazım.. takıntı titizlik bunların altında mutlaka geçmişten gelen yaşanmışlık var..
mesela ben 7 yaşında dedemi kaybettim cenazesinde bayan bi akrabamız benden su istedi verirken bardağa baktı temiz mi bu bardak dedi.. içti mi içmedi mi hatırlayamıyorum.. ama 7 yaşında bi çocuğum Ne kadar hijyenik düşünebilirim ki ne bekliyorsun benden.. o gün bugündür içtiğim tüm bardaklara bakarım asla başkasının içtiği bardaktan içmem çok zora kalmadıkça.. bu benim için basit bir konu ama nasıl bugünüme yansıyor..
Eşinizde küçükken başkalarına önemsiz ama kendisine travma yaşatacak kadar önemli bişey yaşamış olabilir..
Araştırın bence..

Bu durumun altında psikolojik bir hastalık yatıyor. Temizlik önemli lakin bu derecesi hastalık. Artı şiddet eğilimi var. Size vurmaması olumlu bir hal sanmayın kendine vurması yeterince büyük sorun zaten. Bence zor diyorsunuz ama hemen bir doktora gitmeli. Ilerde daha da yıpranmamanız adına.

Ayrıca bebekten sonra damlası kakası çişi kusmuğu hiç bitmez.. benim tüm halı, koltuk hepsi battı.. çok hareketli bi oğlum var Allah bağışlasın hiç boş durmuyor normal rutin temizliğimi bile yapamıyorum..
Kocanız düzelmeden sakın çocuk falan yapmayın aksi taktirde çok zorlanırsınız..
Ayrıca çocuktan sonra her ay kuaför bakımı falan benim için rüya gibi anca 3-4 ayda bir fırsatını bulursam kaçıyorum zira emiyor meme düşkünü emmeden duramıyor tüm bunlar nasihat olsun size..
ilk zamanlar tüm kıyafetlerim kusmuklu heryerden kusmuk lekeleri vardı eşim bile çok rahattır ama kafasına dank etmişti adamın sizin eşinizi düşünemiyorum sonra başlamasın orasına burasına vurmaya Allah korusun..

ne güzel...keşke benim eşimde de biraz titizlik olsa...pasaklı piiiis herifin birdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…