• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin trafikteki stresi

Bagirip cagirmasi zaten yanlis ama sollama falan yapmasi cok tehlikeli.benim gibi bilmeyen birine denk gelse buyuk kaza olur.

Benim erkek kardeşim de böyle.. onun yüzünden araba kullanmaya korkuyorum. Karşıma onun gibi biri çıkacak diye. "Ben haklıyım " der geçer. Ama anlatamıyoruz ona birşey olursa haklı olmasının bir işe yaramayacağını.

Hoş çocuktan sonra sanki bir tık daha iyi gibi.

Çok tehlikeli bir durum.İki arkadaşın eşi böyleydi.Birisi eşine araba kullanmayı yasak etmişti çok çok hızlı kullandığı için..Bir gün eşten habersiz alıp başka ile gidiyor yanında da iki arkadaşı.Kaza yapıyor hepsi ölüyor kazada.Sadece kendi değil yanındakilerin de hayatını yok etti.Aileler perişan.
Diğer arkadaş bir gün uzun yola giderken aynı sizde ki durum olunca çek kenara diyor, iniyor arabadan ve bir şekilde evine geri dönüyor.Ben diyor mutlu mesut seyahat diye yola çıkıyorum tersi gerginlikten ölüyorum bir daha bu arabaya binmeyeceğim diyor binmedi.Eşi özürler diledi yapmayacağı garantisi verdi. Öyle bindi.Siz de kararlı olacaksınız bunun gibi.Ben çocuğumla beraber canımı sokakta bulmadım diyerek ineceksiniz arabadan başka türlü düzelmezler.

En acilinden ehliyet alın arabayı siz kullanın bu işin efendice yapilabildigini de gösterin.

Normalde sakin ılımlı. Araba kullanırken canavara dönüşüyor ve hiç düşünmüyor beni ve bebeğimizi. Bebek uyurken başka arabaya kızınca bağırıyor. Küfürler ediyor. Bazen yarışa giriyor diğer arabalarla. Sağdan sollama yapıyor. Kaç defa konuştum tamam diyor arabaya geçince yine aynı. Uzun yollar işkenceye dönüşüyor sürekli stres ve tetikte bekliyorum. Napicam ben
Doktora götürün. sadece sizin için değil herkes için zararlı. Ben kardeşimi ihbar etmiştim hızı cok severdi ve ehliyetine el kondu. Sonraki ehliyet alması daha zor.

Eski isim trafikle baglantiliydi. Kazalardan sonra ifadeleri falan okuyorduk,bir adam aynı sizin eşiniz gibi sollaya sollaya gidip diğer adama kaza yaptırmış. Sonra inip kaza yapana bağırmış. Derken o adamı bir temiz dövmüşler. Şiddete karşıyım ama okurken dedim, oh hak etti diye.
Eşiniz resmen trafik magandasi ya,çok üzücü ..yarın bir gün başına bir şey gelse kimse açınızı paylasmayacak,herkes 'oh olsun,hak etti' diyecek. Bu bile kötü.
Sevdiğim bir kadın arkadaşım da makas atmayı çok sever. İki araba cikildiysa illa ki öne geçer. Hatta gelin arabası konvoyunda bile makas atıp önlere geçmiş bir insan. Çok kötü bir kaza atlattı, neyse ki cana değil mala geldi,arabası pert oldu. Olayda yüzde yüz karşı taraf suçlanmış,polis tutanağı var. Ama yine de ben dahil herkes 'ah o yine yapmıştır bir şeyler ' gibi yorumlarda bulundu. Mimleniyor da böyle insanlar

Trafikte böyle davranan adamların hepsinin psikolojik problemleri var.Buna eşin dahil.

Dün... Böyle bir sürücü makas ata ata ilerlerken, önündeki otobüsü geçmek için "sağlıyor" . Hakimiyeti kaybedip otobüs durağına giriyor. Okul yeni dağılmış, 12 öğrenci var bekleyen. İkisi hayatını kaybetti. 10 öğrenci hastanede.

Kimsenin ne bu çocuklara ne ailelerine böyle bir şeyi yaşatmaya hakkı yok.

Sürücüye sorsan kendisini dünyanın en iyi şöförü olarak lanse eder. Halbuki psikolojik ve muhtemelen cinsel problemleri olan ahmağın teki!

Velhasıl terapi alması gerek. Tutun elinden götürün. Gitmiyorsa ya arabayı sattırın ya da hiç değilse siz bir daha o arabaya binmeyin.

Arabasına binmeyin.
Bu erkek milletinin trafikteki canavar olma merakından gına geldi.
Ne meraklılar kavgaya hır gür çıkarmaya.
Siz araba kullanmayı öğrenin o arka koltukta çocukla ilgilensin gerçi camı açar yine el kol hareketi küfürler savurur.
Allah affetsin en cok buna „. ilgilensin gerçi camı açar yine el kol hareketi küfürler savurur.“ güldüm hayal edince gercekten cok komedi 😅😅 ama isin icine yasayinca öyle degil

Benim eşimde çok sınırlı kullanir her arabaya bir lafı var. Hepsini eleştirir. Oflar puflar arada kufreder. Arabadan inene kadar herkese söylenir. Herkes hatalı birtek kendisi mükemmel kullanıyor. Sizinkinden tek farkı kurallara uyar birde sollasa sağlasa asla binmem arabasına.

Back
X