Eşimin tuhaf isteği lütfen yardım :'(

Fatos0001

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2017
4
0
1
31
Hanımlar merhaba, siteyi uzun süredir takip ediyorum fakat üye olmak bu güne kısmetmiş zira düşüncelerinize çok ihtiyacım var. Gelelim konuya 24 yaşında yeni evli ( 2 ay oldu henüz) bir bayanım eşimle hiçbir problemimiz yok çok şükür eşimle bir kaç gündür seks üzerine fazlasıyla konuşuyoruz birbirimizi daha İyİ tanımak açılmak adına hatta İnternetten oyuncak tarzı bir şeyler vs sipariş verdik renk katsın diye gel gelelim eşim buğün beni çok şaşırttı bana şakayla karışık çok afedersiniz bunu yazmaya utanıyorum ama konuşmaya ihtiyacım var makatına parmağımı sokmamı istedi ve bunun çok zevkli olacagını ima etti direk söylemedi ama şaka yoluyla resmen yap dedi tepkimi ölçtü tamam dokunurum öperim vs ama bu bana fazla geldi eşimden soğudum resmen lütfen evli bayanlar eşinizin sizden böyle bir isteği oldu mu ne tepki verdiniz ya da verirdiniz ne olur yardım edin cevaplarınız benim için çok önemli

Makatı öpecek kadar tiksinmiyorsun parmak sokmak mı garip geldi,
Fake seni,fantezine tüküreyim.

Normal bir erkek için değişik bir istek olmuş. Benim aklıma derinlerde kalmış farklı bir tercih geldi

Umarım fake değilsinizdir bu saatte

Fake değilim, kendinehas sadece görüşlerinizi merak ediyorum bu tepki neden? Yardım etmeyecekseniz tepkinizi kendinize saklayın lütfen

Şöyle konuları görünce inanmadığım gibi aklıma hiçte hoş olmayan şeyler geliyo. Sanki sapıtan erkekler soluğu burda alıp sazan arıyor. Üyelik için pembe nüfus cüzdanı şart olmalı

Konu dallanir budaklanir. Her yere çekilir. Ama hijiiccc normal degil. Af edersin ben eşimin poposuna dokununca bile bazen elimi çeker yani. Sizinki nin bence es tercihi yanlış olmuş. Bunu yazmak bana düşmez ama esinizde bi sorun olabilir.

Normal bir erkek için değişik bir istek olmuş. Benim aklıma derinlerde kalmış farklı bir tercih geldi

Umarım fake değilsinizdir bu saatte
Hayır inanın fake değilim benim korktuğum da o zaten eşimin farkli tercihleri olabilir mi?

Nedense hep gece,hep yeni üye,hep saçma sapan konular...Gündüzü tercih edin de inanalım.Hep yeni evli ama gece gece telefon başında..

Hanımlar yanlış saatteböyle bir konu açmış olabilirim ama sinirden uyuyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…