• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin tuhaf isteği lütfen yardım :'(

Daha bismillah deyip kendinizi vücudunuzı tanımadan iki ay içinde nasıl bir kafa ki bu seks oyuncağı sipariş ediyorsunuz.
Makatı öpmektense parmak daha sevimli geldi umarım fake sindir. Zira mide bulandırıcı bir durum...

Hanımlar merhaba, siteyi uzun süredir takip ediyorum fakat üye olmak bu güne kısmetmiş zira düşüncelerinize çok ihtiyacım var. Gelelim konuya 24 yaşında yeni evli ( 2 ay oldu henüz) bir bayanım eşimle hiçbir problemimiz yok çok şükür eşimle bir kaç gündür seks üzerine fazlasıyla konuşuyoruz birbirimizi daha İyİ tanımak açılmak adına hatta İnternetten oyuncak tarzı bir şeyler vs sipariş verdik renk katsın diye gel gelelim eşim buğün beni çok şaşırttı bana şakayla karışık çok afedersiniz bunu yazmaya utanıyorum ama konuşmaya ihtiyacım var makatına parmağımı sokmamı istedi ve bunun çok zevkli olacagını ima etti direk söylemedi ama şaka yoluyla resmen yap dedi tepkimi ölçtü tamam dokunurum öperim vs ama bu bana fazla geldi eşimden soğudum resmen lütfen evli bayanlar eşinizin sizden böyle bir isteği oldu mu ne tepki verdiniz ya da verirdiniz ne olur yardım edin :KK43: cevaplarınız benim için çok önemli
Fatoş abi yemezler abim boşuna uğraşma :skandal:

Burada ki hanımların aklı ile dalga geçecek erkek daha doğmadı :KK45:

Sizin kafanızı yaşamak için nereye başvuruyoruz? Yakın da vibratör (doğru yazdım mı ?) sipariş ederse şaşırma.. Üfff bi erkeğin kendi makatiyla ne alıp veremediği olabilir ki. Bi gidin yatın yaa..

Hanımlar merhaba, siteyi uzun süredir takip ediyorum fakat üye olmak bu güne kısmetmiş zira düşüncelerinize çok ihtiyacım var. Gelelim konuya 24 yaşında yeni evli ( 2 ay oldu henüz) bir bayanım eşimle hiçbir problemimiz yok çok şükür eşimle bir kaç gündür seks üzerine fazlasıyla konuşuyoruz birbirimizi daha İyİ tanımak açılmak adına hatta İnternetten oyuncak tarzı bir şeyler vs sipariş verdik renk katsın diye gel gelelim eşim buğün beni çok şaşırttı bana şakayla karışık çok afedersiniz bunu yazmaya utanıyorum ama konuşmaya ihtiyacım var makatına parmağımı sokmamı istedi ve bunun çok zevkli olacagını ima etti direk söylemedi ama şaka yoluyla resmen yap dedi tepkimi ölçtü tamam dokunurum öperim vs ama bu bana fazla geldi eşimden soğudum resmen lütfen evli bayanlar eşinizin sizden böyle bir isteği oldu mu ne tepki verdiniz ya da verirdiniz ne olur yardım edin :KK43: cevaplarınız benim için çok önemli
Makati mi opuyorsun?oyleyse parmagini degil kolunu sok bacim.zira boyle bir iliski parmaktan cok daha fazlasini hakediyor

Ne fantastik bir çiftsiniz öyle.Hadi sen kocanın yanına bu saatte yalnız uyumasın madem o kadar oyuncak felan almışsınız :rolleyes:

Back
X