- 11 Aralık 2018
- 41.601
- 258.544
- 598
- Konu Sahibi berlingoes
-
Sen onu da bulamıyon ki kıziki iş yapıp kadının kafasına kakıyormuş orada burada.kendi kızıyla plan yapmayıp elin çocuğunu oraya buraya götürmek istiyormuş.neresi normal? Gayet de itici.bu kadar mı kötülerden kötü beğenecek seviyeye geldik anlamadım ki.
iyi köleliğe devam et koca buldum diye.ne gereksiz bir çıkış.ne gerek vardı şimdi.çok kalbim kırıldı.sana bir daha cevap vermeyeceğim.güzide esprilerini başkasına yaparsın.Sen onu da bulamıyon ki kız
E tabi ki ediyor. Her şey karşılıklı. Bunlar bizim görevimiz yapmak zorundayız deyip akışına bırakmıyoruz. Takdir ediyoruz. Tavsiye ederim sana da ilişkiyi acayip güçlendiriyorYardım etmiyor ki.onun da size teşekkür etmesi gerekiyor bu mantıkla.
He aynen öyle. Bugün örtüyü düzeltiyor yarın evi süpürüyor öbür gün hayatım sen çık gez ben evi toparlarıma kadar gidiyoreşim koltuk örtüsünü düzeltse alnını öpüyorum aslanım diyekız bunlar övgüyle gazla çalışan varlıklar nesi tuhaf çocuk yaparken alışıktın da bu zamanda mı garip geldi
Elim çocuğu değil yigeniiki iş yapıp kadının kafasına kakıyormuş orada burada.kendi kızıyla plan yapmayıp elin çocuğunu oraya buraya götürmek istiyormuş.neresi normal? Gayet de itici.bu kadar mı kötülerden kötü beğenecek seviyeye geldik anlamadım ki.
Valla benim koca cillop bebem, ne köleliği. Çamaşır bile yıkamıyorum diye adım çıktı burda, donlarını başkaları yıkıyor dediler bana, benim de çok kalbim kırıldı. Darısı başına dicem de…iyi köleliğe devam et koca buldum diye.ne gereksiz bir çıkış.ne gerek vardı şimdi.çok kalbim kırıldı.sana bir daha cevap vermeyeceğim.güzide esprilerini başkasına yaparsın.
Teşekkür etmek ve özür dilemek bizim millete çok zor gelen iki davranış. Sonra kocam niye böyle, karım niye şöyle…E tabi ki ediyor. Her şey karşılıklı. Bunlar bizim görevimiz yapmak zorundayız deyip akışına bırakmıyoruz. Takdir ediyoruz. Tavsiye ederim sana da ilişkiyi acayip güçlendiriyor
Teşekkür etmek ve özür dilemek bizim millete çok zor gelen iki davranış. Sonra kocam niye böyle, karım niye şöyle…
Kız ne kölesi kraliçeler gibi yaşıyoruz biz. Zorlukları da "EŞ" olduğumuz için birlikte aşıyoruziyi köleliğe devam et koca buldum diye.ne gereksiz bir çıkış.ne gerek vardı şimdi.çok kalbim kırıldı.sana bir daha cevap vermeyeceğim.güzide esprilerini başkasına yaparsın.
Aynen öyle. Bi eline sağlık, bi teşekkür ederim çok motive ediyor insanı. Tabi ki yetişkin insanlar olarak sorumluluklarımız, görevlerimiz var ama bunları mecbur görmeyip yapınca teşekkür edilmesi dünyanın en güzel duygusu bence. O bulaşıklar teşekkür edilmese de yıkanacak ama teşekkür edilince daha şevkle, istekle yıkanıyor.Bana da tuhaf geliyor takdir edilmemek. Evet evlendik sorumluluklarımız var ama bunları yaparken ne kadar yorulduğumuzu ve çabaladığımızı gören birinin bizi takdir etmesi çok iyi gelmiyor mu?
Ayni şekil erkek için de geçerli
bide şöyle her dakika her şeyi o yaparsa üstüne yapışıyor heyecanı kalmıyor.He aynen öyle. Bugün örtüyü düzeltiyor yarın evi süpürüyor öbür gün hayatım sen çık gez ben evi toparlarıma kadar gidiyor
Ben liste bırakıyorumbide şöyle her dakika her şeyi o yaparsa üstüne yapışıyor heyecanı kalmıyor.arada yapsın ki sevindirik olayım.
bazen eve gidiyorum makineyi boşaltmış nasıl seviniyorum öyle görünce mutlu oluyor
Ben liste bırakıyorum
çamaşırlar yıkanacak, kurutulacak, katlanacak
kedinin kumu temizlenecek
çöpler çıkarılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?