- 11 Şubat 2018
- 25
- 6
- 1
- 30
- Konu Sahibi Melekleriminannesi
-
Bende sıkıldım inan bunaldım ağlayasım geliyor. O ise evde ıslık çalarak keyifle geziyor. Moralim çok bozuk haklı olmama rağmen üzülen benim.Hiç çekilir gibi değil. Hamile halinizle çocukla yemek koyuyorsunuz önüne daha napıcaksınız. Nankörlük ediyor bence. Oralı olmayın. Keyfinize bakın. Kendiniz yapın yiyin. Sofraya oturmuyorsa onun ayıbı.
Ya boşver erkek milleti işte. Çoğu böyle kıymet bilmez. O yüzden kafayı takma bebeğine odaklan. Ne yiyorsa yesin. İlgilenme kıymete binersin. Yüz verdikçe tepene çıkıyorlar çünkü.Bende sıkıldım inan bunaldım ağlayasım geliyor. O ise evde ıslık çalarak keyifle geziyor. Moralim çok bozuk haklı olmama rağmen üzülen benim.
Hamileliğimde ağlasamda üzülsemde umursamaz. Umursamamayı deniyorum umarım başarırımOdayı ayırmak nedir yahu.
Umursamayın.
Önemsemeyin.
Idrak etmesini saglayın.
Hele ki hamile oldugunuzun farkına varması ne şahane olur !
Öyle yapıcambende en iyisi seninki yemek yaptığımdada sofraya çağırmıyorum . hata bende der umarımCanım açıkçası dün de bi konuda dedim 4S kuralı diye bisey var seven bilmem ne yapılır bilmem ne yapan sevilir diye. Cidden sen daha ne yapcan Allah aşkına hem hamilesin hem 1 de çocukla. Ben valla dürüst olmak gerekirse 1 çeşit yapıyorum bazen o da olmuyor. Yemeğe sofraya küsülür mü öyle çocuk gibi. Alttan alma o alsın, canına yazık. Bundan böyle tek çeşit yap yiyen yer begenmeyen zeytin ekmek yesin.
Aalında ailesiylede alakalı nazlatıyorlar bunu yok ben eşime şöle sevdiği yemeği yaparım böle yaparım. Gözü hep üstte hiç aiağıya bakmıyor memnunda olmuyor.Ona büyüdüğünü hatırlatan birileri olmalı.
2 çocuğu olduğu halde anlayamamış.
Ve bu çekilmesi zor durum bunaldım evliliğimi sorguluyorum artıkbenimde eşim öyle yemeğe değil ama birşey desem küser 4 senelik evliyim artık bende bıktım usandım başka kötü huyu yok ama bir ayın on günü kesin küs oluyoruz
Evet yapmıyorum onu deniyorum şuan hoş istediğide o ama anlarmı bilmiyorumYapma sende ya bosver nerde yerse yesin. Yapsin utusunu de
Bende hiç mutlu hissetmiyorum sanki o kadın ben onun nazıyla oyuncamVe bu çekilmesi zor durum bunaldım evliliğimi sorguluyorum artık
Evet yapmıyorum onu deniyorum şuan hoş istediğide o ama anlarmı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?