Eşimin ufacık şeylere abartılı şekilde küsmesi..

Almak aklımdan geçti çünkü karnımda ki bebğimde etkileniyor. Sizde duanızdan unutmayın

2. Çocuğu kendi istedi özellikle hatta şimdiden 3. Yü bile söylüyor sorumluluk inan bana bende daha fazla

Garip bi durum o zaman cozemedim ben..
Sorumlulugun sende oldugu kesin zatende ben maddi acidan falan mi skinti etti acaba diye demistim.. 3.yude istiyosa o tarz bi sorunda yok demekki.. Allah sabir versin sana canim o zaman.. Senin gebelik stresini o yasiyor heralde ne diyim..
Kolay gelsin

Peki neden ikinci çocuk düşündünüz? Siz istediniz diyelim, bu adam sizin ona bir çocuk daha vermenizi hak ediyor mu? Ben hamile kalmadan önce eşime demiştim, ben çocuksuzda yaşarım ama çok istiyorsan hamilelik dönemimde yardımcı olman lazım, anlayışlı olman lazım diye. Şimdi sinirlensem de yemekte yapmasam hiç sorun yok hatta iyi etmişsin diyor, Hormonlar seni yoruyor zaten. Hani demem o ki çocuk meselesi çok önemli, karşınızdaki o çocuğu aylarca taşımanızı, onca sıkıntı çekmenizi anlamalı ve haketmeli.

Olgun değil evet bu konuda heleki sevdiği yemeği yapsamda elini sürmez kinci o. Gerçi ortada ne varda yapıyorsa.. Evet desiğinizi bidahaki haftasonu yapacağım nasip olursa kızımı bırakıp çıkmak iyi fikir

Daha önvede konuştum hamileylen hormonlar devrede bebk etkileniyor haklı bile olsan alttan al yatıştır sonrada problemimiz i çözelim diye. Ben sinirliyken öle şeyler yapamam diyor. Galiba ben fazla yumuşak yüzlüyüm

Duadan unutma canım sağol mesajların için teşeklür ederim.

Ama adam açık açık söylemiş, ben öyle şeyler yapamam diye siz bile bile lades.

Eşiniz çok şımarık. Baba olacak olgunluğu bırakın eş olma olgunluğuna dahi erişememiş.Böylesine tek çeşit yemeği iki gün pişirip pişirip koyacaksınız.

Afedersiniz b*k yesin.

Zamanın birinde anneannem 4 çocuk 2 kayınla bir tencere lahana dolması sarmış o kadar işinin arasında,
dedem gelip biz laz değiliz bundan yemeyiz deyip kimseyi dinlemeden camdan fırlatmış.Anneannem
dedemden önce bir çok hastalıktan göçtü gitti.Dedem koskoca evinde tek başına her gece ona ağlayarak oturuyor şimdi.
Bu hikaye geldi aklıma.

Takma hiç.Biliyorum biz kadınlara zor küslük.Merhametsiz adamla zor.İçimiz el vermez,yumuşarız.
Ana evinde paşa oğlum,aslan oğlum derken ergenlikten çıkamadılar.Böyleleri evlenmesin elin kızını da yakmasın ya.

Sanki sen ona muhteşem yemekler yapmak zorundasın. Bir kere burada lutfeden sensin. Kadınları hizmetçi gibi gördükleri için beğenmeme hakkını da kendilerinde görüyorlar. Bu senin görevin değil ki. Teşekkür edeceği yerde.

Sen onu bu hale getirmissin bence

off küsen adamlar ne kadar itici oluyorlar bir bilseler.
çocuk gibi mıy mıy mız mız
dibi tutmuş yemeği sofraya koymam ben sofraya çünkü kokuya hassas insan hemen anlıyor ve çok rahatsız ediyor azcik bile tutmuş olsa.
çorbada kemik v.s bende hoşlanmam.
ama insanlık hali olabilir .konusursun olmadi iki yumurta kirar yer kalkarsin.
uzatıp kusmenin heleki oda ayırmak felan
birileri böyle adamların çocukluğuna insede bizde oglan cocuklrimiza ona göre davransak.
evlat olsa sevilmez tarzında oluyorlar zira.
Allah sabır versin konu sahibi.bence özür dilemeyi bırakın ve idrak etmesini sağlayın.
hayat surekli pışpışlamakla geçmez koca koca insanları.
çocuklarda kötü örnek
bırakın kendi kendine küsuyorsa kendi kendine barismayi öğrensin.

Nankor işte. Hamile halinizle önune 3 cesit yemem koyuyorsunuz, yine de konusuyor. Cekilmez tiplerden. ALLAH sabr versin ...

Aaay anasının evinde ne yiyordu acaba valla uyuz oluyorum şu yemeğe takılanlara...Eşimde çok yemek seçer evde ne varsa o pişiyor valla beğenmiyorsa tost yer keyfibilir anasının doğru düzgün yemek yapabildiğini görmedim annemin yaptığı yoğurda ekşi der onların evinde ev yoğurdu görmedim gerçekten umursama ne yaparsa yapsın yemek bilmedikleri için konuşuyorlar sadece anneden görmeyince tadını bilmiyor garipsiyor hepsi bu.

Ben eşimin önüne 3çeşit yemek koycam o da beğenmeyip küsecek o yemeği ona zehir ederim bi daha yemek beğenmemek, ota b’ka küsmek neymiş anlar. Hiç alttan alma bırak kendi haline napıyosa yapsın

Öncelikle başka oda meselesini hallet.. çok ciddi hatta ağlamaklı şekilde yanına git “ bu geceyi burda geçirirsen sabah yanımda görmezsem yarın Birgün sen yatağa geldiğinde bn kalkıp başka odada yatcam ya şmdi gel yada aynı yatak btti “ de .. sabaha yanına gelmş olur ama gelmezse dedğni yap o gelince sen kalk..

Cinsellik içn başka oda bahane bnce p.. fln kendini tatmin ediyor ..

Yemek konusunda o kadar nazlı ol ki adama bi kuru ekmek getrsen şu haliyle bile düşünmüş ekmek koymuş önüme diyebilsin.. şu ağrım var şu bulantım var dizim ağrıyor gbi....
memnun etmek istedikçe o daha fazlasını isteyecek..

Burda da herkes her konuda bas tekmeyi boşan gitsin mesleğin paran varsa çekme bu adamı diyor da Allah için kaçınız kocanızdan ayrılıyorsunuz böyle sebepler yüzünden burda milleti gaza getiriyorsunuz ? Yazıktır bu kadar kesin yargılı olmayın bekara koca boşamak kolay galiba. Bunu tüm konular içim söylüyorum hangi kadın bir dert anlatsa boşan gitsin vur tekmeyi diyen bir topluluk var. Çıldırmışsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…