- 11 Şubat 2018
- 25
- 6
- 1
- 30
- Konu Sahibi Melekleriminannesi
-
Almak aklımdan geçti çünkü karnımda ki bebğimde etkileniyor. Sizde duanızdan unutmayınYaşadığınız zor bir durum hele ki hamile halinizle. Ancak şunu unutmayın evliliğiniz ve çocuklarınız için mücadeleniz. Dolayısı ile kaybedecek bir şeyiniz yok gururdan başka. Asıl sorunu çözerseniz belki bu rahatsız eden tavır ve tutumlarından da kurtulursunuz. Emin olun çocuklarınız da etkilenir bundan. Anne baba arasındaki etkileşim iletişim çocuklar için çok önemli. Bir psikologtan da destek alabilirsiniz.
2. Çocuğu kendi istedi özellikle hatta şimdiden 3. Yü bile söylüyor sorumluluk inan bana bende daha fazla
Peki neden ikinci çocuk düşündünüz? Siz istediniz diyelim, bu adam sizin ona bir çocuk daha vermenizi hak ediyor mu? Ben hamile kalmadan önce eşime demiştim, ben çocuksuzda yaşarım ama çok istiyorsan hamilelik dönemimde yardımcı olman lazım, anlayışlı olman lazım diye. Şimdi sinirlensem de yemekte yapmasam hiç sorun yok hatta iyi etmişsin diyor, Hormonlar seni yoruyor zaten. Hani demem o ki çocuk meselesi çok önemli, karşınızdaki o çocuğu aylarca taşımanızı, onca sıkıntı çekmenizi anlamalı ve haketmeli.Yok 1.ye hamileykende ağladığımı görsede gelmezdi yanıma ve bu huylarıda vardı. Evliliğin ilk başları yoktu sonra arttı sanırım ben alttan aldıkça arttı ben pekiştirdim galiba ama artık lttan almasamda düzelmiyor
Olgun değil evet bu konuda heleki sevdiği yemeği yapsamda elini sürmez kinci o. Gerçi ortada ne varda yapıyorsa.. Evet desiğinizi bidahaki haftasonu yapacağım nasip olursa kızımı bırakıp çıkmak iyi fikirEsinin en sevdigi yemekleri yap fakat kendine ve kizina. Yemeye calisirsa, "hani hep disarda yiyecektin. Bence git ye, yüzsüzlükten iyidir" de. Camisirlarini hiic elleme. Ne yaparsa yapsin. Ha bide kizini ona birak disariya cik. Özelikle hafta sonlari. Disarda yemek ye. Bakalim öyle kolaymi hem kiz hem yemek.
Keske böyle bir insani 2.5 yilda iki defa baba yapmasaydiniz ama. O olgunlukta degil cünkü.
Daha önvede konuştum hamileylen hormonlar devrede bebk etkileniyor haklı bile olsan alttan al yatıştır sonrada problemimiz i çözelim diye. Ben sinirliyken öle şeyler yapamam diyor. Galiba ben fazla yumuşak yüzlüyümPeki neden ikinci çocuk düşündünüz? Siz istediniz diyelim, bu adam sizin ona bir çocuk daha vermenizi hak ediyor mu? Ben hamile kalmadan önce eşime demiştim, ben çocuksuzda yaşarım ama çok istiyorsan hamilelik dönemimde yardımcı olman lazım, anlayışlı olman lazım diye. Şimdi sinirlensem de yemekte yapmasam hiç sorun yok hatta iyi etmişsin diyor, Hormonlar seni yoruyor zaten. Hani demem o ki çocuk meselesi çok önemli, karşınızdaki o çocuğu aylarca taşımanızı, onca sıkıntı çekmenizi anlamalı ve haketmeli.
Duadan unutma canım sağol mesajların için teşeklür ederim.Garip bi durum o zaman cozemedim ben..
Sorumlulugun sende oldugu kesin zatende ben maddi acidan falan mi skinti etti acaba diye demistim.. 3.yude istiyosa o tarz bi sorunda yok demekki.. Allah sabir versin sana canim o zaman.. Senin gebelik stresini o yasiyor heralde ne diyim..
Kolay gelsin
Ama adam açık açık söylemiş, ben öyle şeyler yapamam diye siz bile bile lades.Daha önvede konuştum hamileylen hormonlar devrede bebk etkileniyor haklı bile olsan alttan al yatıştır sonrada problemimiz i çözelim diye. Ben sinirliyken öle şeyler yapamam diyor. Galiba ben fazla yumuşak yüzlüyüm
Sen onu bu hale getirmissin benceÖnecelikle merhaba yeni üyeyim hatam olduysa affediniz.
Biz yaklaşık 2.5 sene oldu evliyiz 1 kızım var 2.yede hamileyim çok şükür. Eşim olmadık şeylere küsüp tavır yapıyor en sonki olayı anlatıyorum yemek vardı sarma antep sarması (bizimki beğenmez lahana istermiş ) kurufasulye ve tavuk çorbası bunlar geçen günün yemekleri yemek ısıttım koydum tavuk çorbasının içinden kemik çıktı diye laf etti. Kuru fasulyede viraz dibine tutmuştu ısıtırken üzerinden koydum dibinden koymadım ama fark etmiş yemek istemedi solmada antep dolması diye laf etti benim sevdiğimden değil diye. Benim tepem attı çünkü yemek yapmayan biri değilim ve sürekli bu şekilde olmaz 10 kerede 1 dir misal bunada göz yummasını bekledim. Sinirlendim dedim sana 3 şeçit yemek koydyk diye bunuyorsun 1 çeşit yemek yapsaydım 2.sini koysam nimet bilirdin dedim. Bi şükür et nimete dedim. Beğenmiyorsan bırak yeme dedim laf edip niye yiyorsun dedim bıraktı dahda evde yemek yemem dışarda yerim dedi. Benimle konuşmuyor üstüne odayı ayırdı başka odada yatıyor. (Hamileyim diye alttan almakmı mümkün değil öle bişey yapmaz) eskiden ben alttan alıyordum sürekli evde gerginlik sevmiyorum. Ama bu olaydan gerçekten sıkıldım ufak bişeyde hemen küsüyor oda ayırıyor. Yemek yapma bana ütümü yapma çamaşırımı yıkama ben yaparım diyor. Artık alttan almıyorum bende konuşmuyorum. Sanki bekar yaşama meraklısı gibi geliyor bana bilmiyorum size akıl danışmak istedim. Budurumdan çok sıkıldım..
Aaay anasının evinde ne yiyordu acaba valla uyuz oluyorum şu yemeğe takılanlara...Eşimde çok yemek seçer evde ne varsa o pişiyor valla beğenmiyorsa tost yer keyfibilir anasının doğru düzgün yemek yapabildiğini görmedim annemin yaptığı yoğurda ekşi der onların evinde ev yoğurdu görmedim gerçekten umursama ne yaparsa yapsın yemek bilmedikleri için konuşuyorlar sadece anneden görmeyince tadını bilmiyor garipsiyor hepsi bu.Önecelikle merhaba yeni üyeyim hatam olduysa affediniz.
Biz yaklaşık 2.5 sene oldu evliyiz 1 kızım var 2.yede hamileyim çok şükür. Eşim olmadık şeylere küsüp tavır yapıyor en sonki olayı anlatıyorum yemek vardı sarma antep sarması (bizimki beğenmez lahana istermiş ) kurufasulye ve tavuk çorbası bunlar geçen günün yemekleri yemek ısıttım koydum tavuk çorbasının içinden kemik çıktı diye laf etti. Kuru fasulyede viraz dibine tutmuştu ısıtırken üzerinden koydum dibinden koymadım ama fark etmiş yemek istemedi solmada antep dolması diye laf etti benim sevdiğimden değil diye. Benim tepem attı çünkü yemek yapmayan biri değilim ve sürekli bu şekilde olmaz 10 kerede 1 dir misal bunada göz yummasını bekledim. Sinirlendim dedim sana 3 şeçit yemek koydyk diye bunuyorsun 1 çeşit yemek yapsaydım 2.sini koysam nimet bilirdin dedim. Bi şükür et nimete dedim. Beğenmiyorsan bırak yeme dedim laf edip niye yiyorsun dedim bıraktı dahda evde yemek yemem dışarda yerim dedi. Benimle konuşmuyor üstüne odayı ayırdı başka odada yatıyor. (Hamileyim diye alttan almakmı mümkün değil öle bişey yapmaz) eskiden ben alttan alıyordum sürekli evde gerginlik sevmiyorum. Ama bu olaydan gerçekten sıkıldım ufak bişeyde hemen küsüyor oda ayırıyor. Yemek yapma bana ütümü yapma çamaşırımı yıkama ben yaparım diyor. Artık alttan almıyorum bende konuşmuyorum. Sanki bekar yaşama meraklısı gibi geliyor bana bilmiyorum size akıl danışmak istedim. Budurumdan çok sıkıldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?