- 11 Şubat 2018
- 25
- 6
- 1
- 30
- Konu Sahibi Melekleriminannesi
-
Zaten o umurumda değil ne yiyorsa yesin. Sadece bana yapılan canımı sıkıyor çevreme bakıyorum eşini insan yerine koymayan istediğini yapmayan el üstünde tutuluyor ben önemsiyorum diye haklıyken bile üzülüyorum.Hiç çekilmez hiç. Nasıl erkekler kendi çocuğunu taşıyan kadına karşı böyle saygısız davranabiliyor anlamıyorum. Boşverin sizde kendinize göre yemek yapın yiyin afiyetle. Madem kendi yapacak ütüsünü falan daha iyi işte.
Evliliğimiz çok yeni 2 mizinde ama bende mutlu olmuyorum böyle yapıncaBende hiç mutlu hissetmiyorum sanki o kadın ben onun nazıyla oyuncam
Bugünde ben naz yapayım isterdim
Umursamamak diye bir şey olsa yapsamda işe yarasa ama yapamıyorum bana yapılan hareket canımı sıkıyorÖmür törpüsü adam...
1 çocugun var, 2.ye hamilesin ama evde kazik kadar bi çocuk daha var bence..
Hic takma onemseme.. Memnun degilse kendi yapsin islerinide gorelim.. Sen gebeliginin tadini cikartmaya bak.. Kocanin bebeklikleri yuzunden strese girme bos yere..
Bende sıkıldım herşeyi iyi hoş bir bu huyu var bunuda bir atlatamadıkNe sıkıcı bir erkek tipi ya...!! Sana sabırlar diliyorum..
Yapmiycam onuda denedim.bu sefer işini kendi yapıyor ama burnundanda kıl aldırmıyor.Maalesef hiç çekilir erkek tipi değil. Sevmiyorum öyle çok alıngan, nazlı insan.
Sizde tam olarak öyle yapın bence. Ütüsünü yapmayın, çamaşırını yıkamayın, yemek vermeyin. Yaptığınız şeylerin ona gerçekten lütuf olduğunu farketmesini sağlayın.
Ergen gibi yatak ayırmak nedir ya!
İkinciye hamile kaldıktan sonramı patlak verdi bu huyları peki?Zaten o umurumda değil ne yiyorsa yesin. Sadece bana yapılan canımı sıkıyor çevreme bakıyorum eşini insan yerine koymayan istediğini yapmayan el üstünde tutuluyor ben önemsiyorum diye haklıyken bile üzülüyorum.
Umursamamak diye bir şey olsa yapsamda işe yarasa ama yapamıyorum bana yapılan hareket canımı sıkıyor
Asıl derdi başkamı bilmiyorum ama böle ufak şeylere küsmesi huyudur onun. Zaten konuşmuyorum ki öğrenmeye çalışssam yine alttan alan taraf olmuş olucam ve alttan alan taraf olmak istemiyorum hele ki böyle bir konudaerkeğin nazlı ve küsen tipi... belli ki doğrudan sorununu paylaşamıyor. Sizin anlamanızı bekliyor. Açık iletişim kurmayı öğrenmeli . Kendi sorunlarını başka meseleler üzerinden aktarmaya çalışıyor. Meselenin yemek olduğunu düşünmüyorum . Asıl derdi neymiş onu öğrenin.
Nşanlıyken bambaşka biriydi zaten her ay dönümümüzü kutlardı. Evlendikten sonra böle değildi sonradan daha çok arttıEsini ailesi cokmu boyle 1 dedigini 2 etmedik bi sekilde buyutmus onu ? Bide merak ettim evliligin basindan berimi boyle yoksa sonradan mi bi hallere girdi?
Yok 1.ye hamileykende ağladığımı görsede gelmezdi yanıma ve bu huylarıda vardı. Evliliğin ilk başları yoktu sonra arttı sanırım ben alttan aldıkça arttı ben pekiştirdim galiba ama artık lttan almasamda düzelmiyorİkinciye hamile kaldıktan sonramı patlak verdi bu huyları peki?
Nşanlıyken bambaşka biriydi zaten her ay dönümümüzü kutlardı. Evlendikten sonra böle değildi sonradan daha çok arttı
2. Çocuğu kendi istedi özellikle hatta şimdiden 3. Yü bile söylüyor sorumluluk inan bana bende daha fazla2.5 senede 2 cocuk fikri, sorumluluklarin artmasi, sendeki gebelikten sebeb degisiklikler vs biraz degistirmis olabilir mi esini ? Bi konusmayi dene o zaman bu kadar koklu degisikliklerin sebebi bunlar olabilir mi diye ?
Denedim onlarıda ama kinci biri pek işe yaramıyor napcam bilmiyorumHiçbir işini yapmayın.
Yemeği kendinize göre yapın yiyin kaldırın.
Çamaşırına dokunmayın bile
Hamile olanın kendisi değil siz olduğunuzu hatırlatın
Kinci olsada olmasada üzülen sizsiniz yineDenedim onlarıda ama kinci biri pek işe yaramıyor napcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?