Eşimin ufak kardeşi

Bazı adamlara gerçekten acıyorum. Size tahammül etmesi için tek mantıklı neden ailesi gibi kendisinin de boşanmış olmak istememesi. Bence eşiniz ne kadar uğraşsa da kaçınılmaz son. Zira dayanılacak gibi değilsiniz.

Katılıyorum ve eklemek istiyorum,çocuklar bilmiş bilmiş konuşmak değilde,fikirlerini söylüyorlar sadece..
Onlarda bizimle aynı dünyada yaşıyor,elbette düşünüyorlarda.
Kendimi hatırlıyorum çocukken,haberlerle herşeyle çok ilgiliydim ,bir gün eniştelerim ve babam bir konu hakkında konuşurlarken,ben de dayanamayıp düşüncemi söylemiştim.Gülerek, vay vaay,hadi sen sofraya su getir bakim demişlerdi
Şimdi ben anneyim,çocuklarımın her konuda fikirlerini söylemelerine fırsat tanıyorum,çocuktur ne anlar demiyorum,konuya katılırlarsa onları dinliyorum.Onların bakış açıları o kadar güzel ve taze ki,bizlere bin basar vallahi.
Çocuktur demeden bir dinleyelim önce onları...

Bence kendinize başka bir uğraş bulun. Takıldıklarınız, hareket ve tavırlarınız çok sağlıklı gelmedi. Allah eşinize sabır versin.

Rahatsız mısın sen?Hala konuyu açası varmış te Allahım kocana bol sabır ve akıl fikir diliyorum doğru yolu bulsa da senden kurtulsa..

şimdi çocuk diye guluyosun lafına takmıyosun ki oda bırey haklı cevap vermekte ne yanı çocuk haklılığına dem mı vursun. ,hadi çocuk
mademkı lafına nıye alınıyosun.

bence boşanmalısınız. senin çekilecek bir tarafın yok. 11 yaşındaki çocuğa takmışsın. adam uyucak tel açmışsın saçma sapan hareketler. seninle kim anlaşır. iyi dövmemiş valla.

Fitne fesat üvey anneler gibisin.Küçücük çocukla uğraşıyorsun. O çocukta büyüyecek inan ki seni hiç güzel hatırlamayacak
Fitne ficur bir yengem vardı der..

Sen şuanda senaryo yazıyorsun

Ne guzel demekki hic derdiniz tasaniz yokki boyle basit bir mevzuyu bu kadar buyutmussunuz bravo,o cocuga da yazik ya uvey anne gibi davranmissiniz

11 yaşındaki çocuğun sözünden (her söylediğime gülüyorsun gibisinden) bunalıma giriyorsanız hayatta başarılar diliyorum size

Yuh yani zaten 30 kere konuyu acmissin daha ne acacaksin ya ala ala kusura bakma ama olayi o kadar masum anlatiyorsun ki sanki dunya yikilmis altinda seni birakmislar gibi. Suc bastirmaya calisiyorsun esine yaptigini kardesinin cahilliylr ort bas etmeye calisiyorsun bu bana asiri art niyetli geldi. Ortada bisey yokken surekli bi halt ariyorsun gibi geldi. Sen adami delirtirsin kocan iyi dayaniyo valla...

Küçücük çocuğun nesini konuşuyorsunuz o an ver cevabını saygıya davet et yeterli.Eşine vurman da çok yanlış.Eşin bunu hiç unutmayacak.

Hakli olduğun falan yok. Kocandan özür dilemelisin, ayrica ne olursa olsun kardesinin dedikodusunu ona yapma. Yanlisini görürse kendisi duzeltir zaten. Yaptiginiz cok cocukca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…