Eşimin ufak kardeşi

Bu ne ya dalga mı geçiyorsunuz siz? Kaç yaşında çocuğu dert etmişsiniz utanmadan. Birde eşinize vurmuşsunuz. Kadına şiddete ne kadar karşıysam erkeğe şiddetede karşıyım. Hiç yorum yapmadan acilen tedavi almanız gerektiğini düşünüyorum. O kadar olaydan sonra hala kardeşi konusunu açasım var diyorsunuz birde. Yazık valla. Ayrıca kardeşinin söylediğide gayet normal bir şeymiş kendiniz laf yapmak için bahane buluyorsunuz bence

Yaptoğınız açıklamaya bakın ya eşiniz hala sizinle aynı evdeyse şükretmelisiniz bence. Eşiniz size ne dese haklı sizinle hayat mı geçer gidin tedavi olun. Her şey düzelir. Öz yada üvey ne farkeder çocuk o daha oyunda oynar gezerde istediğini yapar. Sizede kötü bir şey söylememiş

Ben eşim bana aynı şekilde vursa ki hele gecenin 2sinde böyle bi konudan bosarim.. siz hala çocuğun konusunu acsam mi diyorsunuz.. Gulmeniz ayıp olmuyor da tepki vermesi mi tuhaf.. Hayret biseysiniz..

Çocuğun söylediğinde ne var allah aşkına sanki hakaret etmiş yada küfretmiş. Çocuğun uyarılması sana yetersiz gelmiş ya inşallah eşine vurduğun gibi onada vurmazsın.

Aynısı bizdede var benim kardeşim, bizimkide 12 yaşında evet çok bilmiş evet çok ukala napalım öldürelimmi cocuktur deyip geciyoruz dikkat cekmek için kırk senaryoya giriyo he he deyip geciyoruz gece gece adamın gözünü niye yırmıhladın :))))

Sizin yaptığınıza bakılırsa çocuk yaşına göre gayet normal büyük olup çocukda davranmak daha kötü... Ayrıca işiniz gücünüz yok mu 11 yaşındaki çocuk çekiştirip doldurmaya çalışıyorsunuz eşini

İçiniz kurt kaynıyor gibi geldi bana kaynaniz kurtarmış kendini Allah eşinize sabır versin

Onları insanları daha da öfkelendirip çileden çıkarmak için ekliyor,böyle bir konu yok,böyle bir kadın yok,varsa da 3 vakte kadar layığını bulur,3 gün mü deseeem ,3 ay mı desem

Pardon da herşeye güldüğünüzü söylemiş çocuk ne var ki bunda yani kaç gündür bunu sıkıntı yapıp gece gece eşinizin beynini yediğiniz yetmiyormuş gibi bir de adama şiddet uygulamışsınız Eşiniz sonuna kadar haklı Ergenlik çağına girmiş olan bir çocuğu da horlamaktan vazgeçin lütfen. Yazık günah bu kadar hayatınızın merkezine almayın yavruyu Eşiniz ve kayınpederiniz dövse sövse hoşunuza mı gidecek

Allah rizasi icin ufacik kizan. Annesinden ayri yasiyo psikolojisi bozuktur alttan almak sart bunu gecenin ikisinde esinle konusmanin olay cikarmanin geregi ne. Bide o cumle kendinizi kaybetmenizi saglicak bi cumle degil yani. Bide olan olmus siz hala kardesi hakkinda konusasim var diyosunuz bilmiyorum. Nen sizin nastan sona haksiz oldugunuzu dusunuyorum. Sizin sinirsel problemleriniz var sanirim bu durumdan bi psikologa bahsedin isterseniz.

11 yaşında diye çocuğa saygı duymayıp alay eder gibi her söylediğine gülmeniz kim 11 yaşında acaba diye soru oluşturdu bende.
Ne alıp veremediģiniz var çocukla. Ne yaptı size? Eşiniz yine konuşmanıza izin vermiş, böyle saçma bir konuyu hiç konuşturmamalıydı bile. Ayıp yaptığınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…