Eşimin ufak kardeşi

Sen benim gelin olsan seni parçalarım
Oğlumada darp raporu alıp direk şikayetçi olmasını sağlardım
Ciddi sıkıntılısın 11 yaşındaki çocuğa takacak kadar yazık eşine

Siz o kadar ezik misiniz ya 11 yaşında çocuğun hiç de sorun edilmeyecek bir lafı yüzünden eşinizi fişnikletmeye çalışıyorsunuz, sizin bu hareketleriniz yüzünden o çocuk bir fiske yerse size 10 katı döner umarım. Bir çocuğu dövdürcem diye ne uğraşmışsınız ayıp hala da hırsınızı alamamışsınız yazık! Gidin bir tedavi olun!

Büyümeden evlenince böyle oluyo demek..

Adı üzerinde ÇOCUK. Eşinizin ne yapmasını bekliyorsunuz çocuğu mu dövsün? Siz o çocuktan daha da çocuksunuz. Çocuk zaten annesinden uzakta anne baba ayrı yaşı da küçük hiç mi utanmıyorsunuz? Hiç kusura bakmayın sizin eşinize yaptığınız terbiyesizlik

11 yasindaki cocugun mantikli konusmasini beklemek sacma degil mi? Benim kuzenimde 11 yasinda, bilmiş bilmiş konuştuğu zamanlarda olur. açıkçası cok umrumda degil cunku benden 14 yas kucuk ve o bir cocuk.
Kufretse falan neyse ama abartmayin bunun icin niye esinize patliyorsunuz?

Adama vurmussun haksız yere üç gün uzaklasmissiniz senin aklın hala çocuk ta bu nasıl bir kafa yapın var çocuğa takman ayrı adamı cileden çıkarıp bide üstüne vurman ayrı ve hala o konuyu açasim var diyosun pesss

Esinize ve o cocuga cok acidim
Ne kadar kotu bir insansiniz ve kotulugunuzun farkinda bile degilsiniz ki gelip burda konu acmissiniz.. pesss

Kesinlikle haksızsın.Adam kapatalım konuyu dedikçe gecenin bir yarısı uzatmanın anlamı ne.ustelik sürekli konusunu açtığınız 11 yaşında bir çocuk. Bence siz kıskanç bir insansınız. Eğer eşiniz kardeşine kızıp iki tokat atsaydı eminim sevinirdiniz.Su an tenefusteyim o yaşta ogrencilerim var.Nasil bu kadar kötü kalpli olursunuz.Annesi olmayan bir çocuk o.Babasi kızmış yeterli gelmedi mi size ne yapsınlar banyoya kapatıp 3 gun katıksız ceza mı versinler.

11 yasindaki bir COCUK. Ortada buyutulecek bir laf yok kaldi ki babasi uyarmis. Artik konuyu uzatip desmenin ne anlami var anlamadim. Esinden ne yapmasini bekliyorsun ki... aksam aksam adami kavga etmek icin zorlamissin gibi geldi bana bence vurman da son nokta olmus. Haksiz olan taraf sensin ozur dileyip gonlunu almalisin.

iyide sen niye büyümeden evlendin?
11 yaşındaki çocukla kim daha uzağa işer yarışması yapacak yaştasın belli ki keşke büyümeyi bekleseydin.
demek ki her şeye gülüyorsun çocukta öyle demiş babasıda uyarmış zaten. ne bekliyordun eşin çocuğu al aşağı mı etseydi.
tedavi olun mutlaka şiddet probleminizi çözmeden çocuk yapmayın. bugün sorununu konuşarak çözemeyip kocaman insana vuran yarın ufacık çocuğa neler yapar kim bilir.

Eşinde peygamber sabrı varmış , Şükret... 11 yaş henüz çocuk yaş demektir ve üstelik anneden uzak olan bir çocuk azıcık empati , birazcık sevgi ve merhamet lütfen !

Evlat olsan sevilmezsin...yat kalk kocana dua et..

eşim bazen bana dırdır edıyorsun der
buradakı bu konuları eşime okutmak istiyorum cidden
yaş 11 den bahsediyorsun?
şaka mısın senın yasın kaç?

eşin doğru söyluyor , 11 yasındakı veletten ne istiyorsun ,daha gelişimini tamamlamamıs bır cocuk o
cocuğun konusmasına gülüyorsun , onun sana her dediğime gülüyorsun demesine kızıyorsun?
bence otur biraz kişisel gelişim kitapları falan oku

eşim bazen bana dırdır edıyorsun der
buradakı bu konuları eşime okutmak istiyorum cidden
yaş 11 den bahsediyorsun?
şaka mısın senın yasın kaç?

eşin doğru söyluyor , 11 yasındakı veletten ne istiyorsun ,daha gelişimini tamamlamamıs bır cocuk o
cocuğun konusmasına gülüyorsun , onun sana her dediğime gülüyorsun demesine kızıyorsun?
bence otur biraz kişisel gelişim kitapları falan oku

İyi olmuş sana. Ayıptır ya. Eşin az yapmış bence. Kendin iletişim kursana çocukla küçük çocuk sonuçta eşinin uyarmasını ne bekliyorsun. Çocuk ergenliğe girecek yakında o zaman napacaksın çok merak ediyorum. Biraz anlayış. Görende çocuk küfretti, hakaret etti falan da ona bozuldun sanar. Her dediğime gülüyorsun demiş altıüstü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…