Eşimin ufak kardeşi

Gece gece su adama yaptigina bak daha kardesi konusunu acasin varmis. Senin gibi gelin dusman basina kardesini dövdürünce rahatlarsin sen anca.

Siz kaç yaşındasınız Allah aşkına ? Çocuk sen de her dediğime gülüyorsun cümlesinden ne gibi çıkarımlar yaptınız da bu kadar olay oldu yani ?

eşin doğru demiş. ben olsam yollardım babanın evine!
hem 11 yaşındaki çocuğu gözüne al utanmadan hem de adama şiddet uygula.

Bence eşinizle bu konuyu konuşmayın .Kardeşinide idare edin artık . Büyüdükçe olgunlaşacaktır oda .Altdan almanız gerekiyor eşinizi seviyorsanız.

Çocuğun anne babası ayrı. Kb uyarmasına bile gerek yok kendiniz aaa x ne kadar ayıp gibi seyler söyleyebilirsiniz o çocuğa annelik yapabilirsiniz. Bide eşinizden ne yapmasını bekliyorsunuz? Sonuçta karşısında ki 11 yaşında bi çocuk.
2. Olarak siz esiniz dediğinde telefonunuzu kapattınız mi ki ondan aynısını istiyorsunuz sonra bi de üstüne sinirleniyorsunuz? Ve vurmak nedir? Eşinizin kafasi nerde kolu nerde bacagi nerde bunu gerçekten karanlik bile olsa ki telefonun ışığı var farkedemediniz mi?

Ne kadar saçma biri insansınız siz 11 yaşında bir çocuğun söylediğini takıp gecenin bir yarısı eşinize mi çekiştiriyorsunuz adam uyuyacak yani çocuk da birşey dememi ki siz gülünce herşeyime gülüyorsun demiş ve haklı da çocukla resmen alay etmişsiniz çocuk bu çok bilmişlik de eder konuşur da şimdiki çocukların hepsi öyle sizin çocuğunuza da gülseler tepki vermez misiniz o saatte 11 yaşında çocukla bir de çocuk oluyorsunuz siz kaç yaşındasınız olgun değilsiniz belli.

Kaldı ki gece vakti karanlıkta açmış telle oynayan sizsiniz kapat demiş hala oynamaya devam etmişsiniz ama eşiniz size hakaret etmemiş vurmamış aynı şeyi eşiniz yapınca vuruyorsunuz bu ne seviyesizlik gerçekten psikolojik sorunlarınız var eşiniz sabırlıymış

Bence siz sorunu kendinizde arayın. Sanki bana siz haksizmissiniz gibi geldi. Esiniz çok olgun davranmis, siz çocuk gibisiniz.

başından sonuna kadar siz suçlusunuz. 11 yaşındaki çocuğu çekiştiren siz, yeter dedikçe devam eden siz, telefonun ışığıyla rahatsız oldum diyeni bilerek rahatsız etmeye devam eden siz, karşı taraf bıkıp telefonu eline alınca kızan siz, üstüne bir de vuran siz ohooo...

Ben çocuk sevmem ama bu konuda çok haksızsın. Emin ol eşin böyle yapacağını bilse kesinlikle evlenmezdi seninle.

Siz haksizsiniz. Cocugu uyarmislar zaten derdiniz ne anlamadim. Ayrica kanatacak kadar vuracak ne yapmis ki esiniz size? Yaptiklariniz yanlis seyler evliliginizi zedelersiniz boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…