Eşimin ufak kardeşi

Direk boşan bu heriften ayol. Ne cekersinki bu adamı. Senin gibi birini nasıl bulacak bi daha, kafasını taşlara vursun dursun.

kimsenin uyarmasına gerek yok. sen iyi geçinmeye çalılırsan emin ol çocuk seni kırmamak için elinden geleni yapar. bizim mahallede bir çocuk var. hırçın saygıwız sevgisiz döven çatan... herkese bela ama ben ına öyle nazik ve iyi davranıyorum ki beni görünce gülleri açılıyo... çğnkü biliyorum ailesinden ilgi görmüyo anne baba ilgisiz bağıran çağıran tipler. ya da evlilikleri sorunlu... nihayetinde sen olgunlaşmış bir insan ol. ve onunla onun istediği gibi ilgilen... benim yeğenim de ergenliğine giriyo söylediği şeyleri ciddiye almamızı istiyormuş. gğlünce bozuluyormuş. e napalım bizde ciddiye alıyoruz. kime şikayet edelim. ablamla enişteme gitmiyim mi bi daha.

E ne yapsin dovsun mu cocugu?? gece saat 2 bide Allahim yaaa..annden mahrum bir cocuktan bahsrdiyorsun ve 11 yasinda elbette kusurlulari olur gayet dogal..biraz alttan almaya calis..bu kadar üstleme.

Sen bence psikiatriste git öce. Allahına kadar problemli ve hastasın!
Evet ben olsam eşinin yerine bitane patlatırdım! 11 yaşında bir çocuk için yaptığın o kadar çirkin ki!
Allah eşini kurtarsın en kısa zamanda.

11 yaşında erkek kardeşim var bana neler diyor bir bilseniz, çocuk o ayol çooocuuuuuk, bi yetişkin gibi düşünmesi, hareket etmesi beklenemez di mi?

Babası uyarmış işte.
Ki bana sorarsan uyarılacak bişey yok.
Sen çocuğa gülmüşsün o da hep bana gülüyorsun demiş.
Eşin daha ne yapsın çocuğun canını mı alsın?

Troll değilim cidden bu olaylar aynen oldu, canım çok sıkkın olduğu için buraya yazmak istedim. Taharet mevzusuna da kızan eşim hiçbir türlü pas vermiyor zaten, yarın işe gidicem açtığın konulara bak hangi kadın eşine böyle konuları durduk yere açıp kafa ütülüyor diyip duruyor... Canım cidden çok sıkkın, adam bir garip davranıyor

evet belli troll olmadigin...

Sadece vurma konusunda değilki her konuda haksızsınız. Eşinizde iyi sabır varmış.

Hala çocuğu çekiştirme derdinde misiniz siz?

Eşim ailelerimiz konusunu açma diyor, ki kendisi benim aileme her daim iyi davranır ailem de onu çok sever iyi anlaşırlar. Çoğu kavgalar aile konusundan çıkar diyip beni susturmak istedikce benim konuşasım geliyor

Baştan sona haksizsiniz.. Esiniz cokca sabirliymis helal olsun.. Kardesi adi ustunde cocuk sizde diyorsunuz anne babasida ayriymis densizlik ettiyse kp uyarmis. Tamam diyelim ki bu sizi tatmin etmedi esinize bahsettiniz. Niye israrla uzatiyorsunuz. Ustelik herseyin bir zamani var uyku vakti niye israr ediyorsunuz. Hadi onu da gectim telefon isigini adamin yuzune tutmaniz hepten garip.. birde vuruyorsunuz.. Esinizden saglam bir özür dileyin. Birdaha tekrarlamayacaginiza ikna edin ve tekrarlamayin

Eşim ailelerimiz konusunu açma diyor, ki kendisi benim aileme her daim iyi davranır ailem de onu çok sever iyi anlaşırlar. Çoğu kavgalar aile konusundan çıkar diyip beni susturmak istedikce benim konuşasım geliyor

Arkadaş adamın ailesını hem de on bir yaşındaki çocuğu ne demeye çekiştırıyosunuz. Eşiniz adam akıllı demiş, aileleri çekiştirme , konuşma diye, ne demeye hala aynı hareketi yapıyorsunuz? Ben sizi boşardım açık ve net. İyi niyetli, geçim yapılabilecek biri değilsiniz ve şiddet eğiliminiz var, gidip darp raporu alsa eşiniz keşke ne güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…