Eşimin ufak kardeşi

Allah eşinize sabır versin ne tuhaf insansınız!
bide vuruyorsunuz adama.. 11 yaşındaki çocuğa ne yapacak Allah aşkına
temcit pilavı gibisiniz gerçekten de

Kusura bakmayin ama kardesi 11 ama siz 5 yasinda çocuktan farkınız yok.esinize yaptıklarınıza bakın hala kardeşiyle ilgili konuyu acmak istiyorum diyorsunuz.vallahi pes şaka gibi....

kendi eşine vurduğuna göre eşinin de kardeşine vurmasını beklemiş belli ki
12 yaşında kızım var biri vursa (buna büyük abisi ablası yok ama olsalar mesela dahil) ellerini kırarım!! ne münasebet
valla benim kızım da hazır cevap biz kızdır.. beğenen böyle beğensin beğenmeyen de gelmesin derim

Tovbeeee yaa . Bacim evlendigim de kardeim 11 gorumcem 10 kaynim 12 yasindaydilar .. bermuda şeytan üçgeninde kaldim yıllardır beni abilerinden kiskandilar kardesim esimden vs .. ama şikayet etmek aklima gelmedi cocuk onlar ne var yani .. simdi hepsi karsimda ip gibiler hele gorimcem kaynim ... bisey olunca bagiriim kizarim uyaririm yengen duymasın derler ama asiri saygililar ve cok severler ve abilerinden daha cok benden cekinirler ... sizde kardes ile buyuceksiniz siz öğreteceksiniz gecenin 2 sinde esim kardeşimi bana sikayet etse yastikla boğarım adami ... yenge olmayın abla olun

çocuk defalarca uyarılmış en son beklenti ne olabilir ki? konu sahibinin,abisi bir tane yapıştırsın diye düşündüğüne çok eminim! çocuk adına üzüldüm çok yazık

Pes .
Acıyorum Eşinize ve ailesine.
Adaletsizsin Dünya !!

11 yaşındaki bir çocukla çocuk olan bunu eşine yansıtan,hırsını alamayarak eşinin suratına vuran zavallının birisin sen..
Hala konusunu açasım var diyorsun,senin ağzına tuvalet terliğiyle vurmak lazım..

Bir çocuktan bahsediyorsunuz ya!
Üstelik annesinden ayrı bir çocuk.
Ne yapmış olabilir size de bu kadar sakız gibi uzatmanızı gerektiren nedir ?

Eşiniz iyi sabırlıymış erkeğin kadına şiddetini nasıl kınıyorsam sizde buna çanak tuttuğunuz için sizide KINIYORUM.

Bazi kadinlara şaşiriyorum, bazi erkeklere de üzülüyorum. Cocugu bela olmussun zaten o ayri mesele de, sen teli alinca esin kapat diyor kapatmiyorsun, o alinca eline sen kapatiyor sonra esine kapat diyorsun, kapatmayinca vuruyorsun. Bunu erkek yapsa siddet var bosan der duyan.

Abla bir kobusu daha var esi elini yikamadigi icin taharet almiyorsun demis. Tuvalet terligini niye yikamadin der esine

O yaşlarda eminim ben de dahil bütün çocuklar hazır cevaptır annem bile der bazen benim için kesin verecek cevabı olur küçükkende aynıydı,küçük kardeşim var benim oda aynıydı küçükken hayır 11 yaşında ki çocuk sonuçta annesiz büyüyor konu sahibini ablası olarak görmüş ki abla diyor arada pasta,börek,kısır yapıp verse o çocuk çok mutlu olur arada gezmeye götürse dünyalar onun olur.

Kardeşinin üvey olduğunu soylemissin bu sebeb degil . Benim kiz kardeşimle annelermiz ayri ama benim canim ciğerim .. ben evlenmeye karar verince bana küstü mesela esimden nefret etti ablami alip.gidiceksin diye ..esim ne zaman bize gelse pijamalarini giyer yanimizda otururdu yasi daha 11 ... esim naber derdi kardeşim 10 dk önce iyiydim derdi ki esim 10.dk.önce gelmis olurdu. Hep dikine dikine konuşurdu bana cevap verirdi kızgınlığıni belli etmek icin ..esime az cektirmedi ne gezmelere görüştük tiyatro konser vs ama inadina inadına memnun olmazdı :) cunku bağlarimiz cok kuvvetliydi . Yeni evliyken bende cok kaldi esim birsey demeden salona gider yatardı gecici nir durum oldugunu bildiğimiz icin kızacak abartacak bisey yoktu .. he bizde kv gidince kardesleri esimle uyurlardı hep yaninda otururlardı çocukluk iste

Yani bu konuda isabetli bir karar vermiş üzgünüm.
Bir karar vermesi daha gerekiyor aile bireylerinden herhangi birine saçma sebeplerden dolayı bulaşmamanız.
Bugünün yarını var hanımefendi,mesela şöyle de cümleler var;

-Etme bulma dünyası
-Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.

Daha sayılacak çok şey var alında ama bu da size bir nevi yol gösterir düşünmeniz açısından.
Üvey yada öz ikisi kardeş merhamet sahibi olan insan anlar zaten.
Bu sebeplerden aile saadetinizi bozmanıza hayret ediyorum.

Eşim ailelerimiz konusunu açma diyor, ki kendisi benim aileme her daim iyi davranır ailem de onu çok sever iyi anlaşırlar. Çoğu kavgalar aile konusundan çıkar diyip beni susturmak istedikce benim konuşasım geliyor

İşte bunun adı ŞIMARIKLIK oluyor.
Eşinizin kalbindeki size olan sevgisini bitirmeyin.
Yada devam edin soğusun siz bilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…