- 27 Nisan 2012
- 15.894
- 19.235
- 498
Allah eşinize sabır versin ne tuhaf insansınız!Kızlar demeyi unuttum bu arada eşimin kardeşi erkek. Oyun bağımlısı bir yandan, kendini oyunlara tablete vermiş. Eşimin de üvey kardeşi aslında, ama eşimi öz abisi gibi seviyor. Eşim şu an yaşadığımız şehre geldiğinde babasında kaldı bir süre, o ara tabi kardeşleriyle yakınlaştılar epey. Eşim bana bu yüzden seni biraz kıskanmış olabilir çünkü o bana çok alışmıştı, onlardan beni çaldın gibi düşünebilirler demişti. Eşim zaten benle konuşmuyor gözü yüzünden
Kusura bakmayin ama kardesi 11 ama siz 5 yasinda çocuktan farkınız yok.esinize yaptıklarınıza bakın hala kardeşiyle ilgili konuyu acmak istiyorum diyorsunuz.vallahi pes şaka gibi....Kızlar merhaba. Geçen gece eşimle yatmaya gittiğimizde , ki geç bir saatti aklıma 11 yaşındaki kardeşinin bana ettiği laf geldi konusunu açtım. Kardeşi televizyon izlerken bilmiş bilmiş konuşup duruyordu, ben de onun bu davranışlarına güldüm. O da bana sen de her dediğime gülüyorsun dilek abla ya diye çıkıştı, o an çok bozuldum. Neyse eşimin babası çocuğu uyardı, eşim o yüzden birşey demedi.
O gün de bu konuyu eşimle konuştum, babası konuştuğu için kendisi birşey demediğini, diğer konularda bir terslik olduğunda zaten uyardığını söyledi. Eşimin anne babası ayrı, yani o çocuk da annesinden uzakta yaşıyor. O çocuğu da anlamaya çalışıyorum ancak kimseyi takmayan çok bilmiş konuşan halleri var çocuğun. Eşim arada uyarıyor gene bir şeyler diyince ama bana yeterli gelmiyor.
Neyse daha fazla uzamasın, gece saat 2 de konuyu eşime tekrardan açtım, o da gece gece bu konuyu konuşmasak dedi, konuyu yarım saat kadar konuştuktan sonra başka konular da açıldı. Eşim aile konusunda konuşulmasın diye diyordu, ama olayların buraya gideceğini bilemezdim. Konu konuyu açtıkça eşim uyumaya çalıştığını söyledi, ben teli elime aldım. Işığı gözüme geliyor kapat dedi, ben az daha oynamaya devam ettim. Sonra o da eline telefon aldı, oynamaya başladı. Ben kapattım, o oynamaya devam etti. Kapar mısın dedim, kapatmadı teli... O oynadıkça ben sinir oldum, yeniden konuları açtım. Telle sen oynuyordun, o yüzden ben de oynamaya devam ediyorum ne zaman kapatacağıma sen mi karar vereceksin diyince bir anlık kendimi kaybetmişim, o hırsla gecenin karanlığında ona vurmuşum. Yüzüne vurmak istememiştim ama yüzüne gelmiş, gözünün altını sıyırıp gözünün yanını kanatmışım. Canının yandığı belliydi, epey sinirlendi ama bana vurmadı, dokunmadı bile içeri odaya gitti. Onu teselli etmeye gittim odadan çıkardı beni yalnız bırak dedi, şimdi 3 gündür ayrı yatıyoruz. Başkası olsa ya bir tane vururdu ya da seni evine gönderirdi diyip duruyor eşim. Vurma konusunda haksızım ama hala kardeşi konusunu açasım var, sizce nasıl yaklaşmalıyım konuya?
Ne güzel dediniz ya gerçektenişte dünyada adalet olmadığının bir kanıtı konu sahibi gibilerinin kocası melek gibi olur ama gül gibi kadınların dayakçı pislik kocaları olur
Allah eşinize sabır versin ne tuhaf insansınız!
bide vuruyorsunuz adama.. 11 yaşındaki çocuğa ne yapacak Allah aşkına
temcit pilavı gibisiniz gerçekten de
12 yaşında kızım var biri vursa (buna büyük abisi ablası yok ama olsalar mesela dahil) ellerini kırarım!! ne münasebetkendi eşine vurduğuna göre eşinin de kardeşine vurmasını beklemiş belli ki
12 yaşında kızım var biri vursa (buna büyük abisi ablası yok ama olsalar mesela dahil) ellerini kırarım!! ne münasebet
valla benim kızım da hazır cevap biz kızdır.. beğenen böyle beğensin beğenmeyen de gelmesin derim
Kızlar merhaba. Geçen gece eşimle yatmaya gittiğimizde , ki geç bir saatti aklıma 11 yaşındaki kardeşinin bana ettiği laf geldi konusunu açtım. Kardeşi televizyon izlerken bilmiş bilmiş konuşup duruyordu, ben de onun bu davranışlarına güldüm. O da bana sen de her dediğime gülüyorsun dilek abla ya diye çıkıştı, o an çok bozuldum. Neyse eşimin babası çocuğu uyardı, eşim o yüzden birşey demedi.
O gün de bu konuyu eşimle konuştum, babası konuştuğu için kendisi birşey demediğini, diğer konularda bir terslik olduğunda zaten uyardığını söyledi. Eşimin anne babası ayrı, yani o çocuk da annesinden uzakta yaşıyor. O çocuğu da anlamaya çalışıyorum ancak kimseyi takmayan çok bilmiş konuşan halleri var çocuğun. Eşim arada uyarıyor gene bir şeyler diyince ama bana yeterli gelmiyor.
Neyse daha fazla uzamasın, gece saat 2 de konuyu eşime tekrardan açtım, o da gece gece bu konuyu konuşmasak dedi, konuyu yarım saat kadar konuştuktan sonra başka konular da açıldı. Eşim aile konusunda konuşulmasın diye diyordu, ama olayların buraya gideceğini bilemezdim. Konu konuyu açtıkça eşim uyumaya çalıştığını söyledi, ben teli elime aldım. Işığı gözüme geliyor kapat dedi, ben az daha oynamaya devam ettim. Sonra o da eline telefon aldı, oynamaya başladı. Ben kapattım, o oynamaya devam etti. Kapar mısın dedim, kapatmadı teli... O oynadıkça ben sinir oldum, yeniden konuları açtım. Telle sen oynuyordun, o yüzden ben de oynamaya devam ediyorum ne zaman kapatacağıma sen mi karar vereceksin diyince bir anlık kendimi kaybetmişim, o hırsla gecenin karanlığında ona vurmuşum. Yüzüne vurmak istememiştim ama yüzüne gelmiş, gözünün altını sıyırıp gözünün yanını kanatmışım. Canının yandığı belliydi, epey sinirlendi ama bana vurmadı, dokunmadı bile içeri odaya gitti. Onu teselli etmeye gittim odadan çıkardı beni yalnız bırak dedi, şimdi 3 gündür ayrı yatıyoruz. Başkası olsa ya bir tane vururdu ya da seni evine gönderirdi diyip duruyor eşim. Vurma konusunda haksızım ama hala kardeşi konusunu açasım var, sizce nasıl yaklaşmalıyım konuya?
Kızlar merhaba. Geçen gece eşimle yatmaya gittiğimizde , ki geç bir saatti aklıma 11 yaşındaki kardeşinin bana ettiği laf geldi konusunu açtım. Kardeşi televizyon izlerken bilmiş bilmiş konuşup duruyordu, ben de onun bu davranışlarına güldüm. O da bana sen de her dediğime gülüyorsun dilek abla ya diye çıkıştı, o an çok bozuldum. Neyse eşimin babası çocuğu uyardı, eşim o yüzden birşey demedi.
Ne yapmasını isterdiniz okkalı bi tane osmanlı tokatımı kendiniz söylüyosunuz çocuğun anne babası ayrı doğal olarak psikolojisi bozuktur.Eşim arada uyarıyor gene bir şeyler diyince ama bana yeterli gelmiyor.
Abla bir kobusu daha var esi elini yikamadigi icin taharet almiyorsun demis. Tuvalet terligini niye yikamadin der esine11 yaşındaki bir çocukla çocuk olan bunu eşine yansıtan,hırsını alamayarak eşinin suratına vuran zavallının birisin sen..
Hala konusunu açasım var diyorsun,senin ağzına tuvalet terliğiyle vurmak lazım..
O yaşlarda eminim ben de dahil bütün çocuklar hazır cevaptır annem bile der bazen benim için kesin verecek cevabı olur küçükkende aynıydı,küçük kardeşim var benim oda aynıydı küçükken hayır 11 yaşında ki çocuk sonuçta annesiz büyüyor konu sahibini ablası olarak görmüş ki abla diyor arada pasta,börek,kısır yapıp verse o çocuk çok mutlu olur arada gezmeye götürse dünyalar onun olur.12 yaşında kızım var biri vursa (buna büyük abisi ablası yok ama olsalar mesela dahil) ellerini kırarım!! ne münasebet
valla benim kızım da hazır cevap biz kızdır.. beğenen böyle beğensin beğenmeyen de gelmesin derim
Kızlar demeyi unuttum bu arada eşimin kardeşi erkek. Oyun bağımlısı bir yandan, kendini oyunlara tablete vermiş. Eşimin de üvey kardeşi aslında, ama eşimi öz abisi gibi seviyor. Eşim şu an yaşadığımız şehre geldiğinde babasında kaldı bir süre, o ara tabi kardeşleriyle yakınlaştılar epey. Eşim bana bu yüzden seni biraz kıskanmış olabilir çünkü o bana çok alışmıştı, onlardan beni çaldın gibi düşünebilirler demişti. Eşim zaten benle konuşmuyor gözü yüzünden
Eşim ailelerimiz konusunu açma diyor, ki kendisi benim aileme her daim iyi davranır ailem de onu çok sever iyi anlaşırlar. Çoğu kavgalar aile konusundan çıkar diyip beni susturmak istedikce benim konuşasım geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?