Eşimin ufak kardeşi

Çocuğu babası uyarmış zaten, eşinin bir şey demesine gerek kalmamış. Senin derdin ne, eşin çocuğu mu dövsün, çocuk yeniden mi azarlansın?? 11 yaşında çocuk ya, hem de anne babası ayrı bir çocuk.
Eşin sabırlı bir insanmış.
İnanılmaz itici bir insansın ve çekilmezsin.

Konuda tek çocuk görüyorum o da sizsiniz yine aynı şekilde garip davranan bir kişi var ve yine sizsiniz.

Ee varsa acasin bi daha ac bari.hey allahim ya.okadar olay olmus hala acasin var yani.cocuk 11 yasinda ne bekliyosunki ondan.hem diyosun eksik bunu anliyorum hemde ortaligi karistiriyosun.bi dahaki konunda esimden siddet gordum olur heralde bu gidisle.

Adam mı garip davranıyor, yok artık!
Asıl sen garipliğin dibine vurmuşsun. Allah adama sabır versin.

Troll değilseniz, psikoloğa gidin, bu yazdıklarınızı anlatın.

Troll’seniz, psikoloğa gidin, bu yazdıklarınızı buraya yazdığınızı anlatın.

Okudum, sizi anlamaya çalıştım ama zor bir insan gibi görünüyorsunuz. Yazdıklarınızdaki içeriğe dayanarak, tahakküm etme, otorite kurma konusunda takıntınız olduğu izlenimine kapıldım. Çocukluğunuzla ilgili olabilir. "Otoriteme saygı duyulsun" anlayışından geliyor tutarsız tavırlarınız. Küçük çocuğun uyarılmasını dileyen bir ifade takınmanız, babasının uyarısına rağmen tatmin olmamanız, öfkenizin sürmesi, gece karanlığında eşinizin uyku isteğine saygı duymamanız fakat aynı saygıyı beklemeniz.. tutarsızlıklardan birkaçı. Çocuğun size göre bilmiş konuşmalarına gülmeniz aslında mental veya duygusal şiddettir ki onun psikolojisi açısından yıpratıcıdır, uzun etkilidir, lütfen bir daha yapmayın. 11 yaşında olsa da birey olarak kabul edilir, evdeki, okuldaki normlara uyması beklenir, doğru; fakat siz ona saygı duymadan, size saygı duymasını bekleyemezsiniz. Siz ona güler, zihinsel şiddet uygularken o bir çocuk, ama size alındığını gösteren bi cevap verince birey mi oluyor? Bu ikiyüzlülüğü bırakırsak çocuklar daha sağlıklı büyür. Anneden uzak büyümesi fiziksel, zihinsel gelişimi bakımından onu dezavantajlı konumda kılıyor ve bu çocuğun kendi seçimi değil. Sürekli video oyunları oynaması problem, fakat konunuzla direkt ilgisi yok. Öz-üvey olmasının sevgi ve aile kavramı anlamında bir önemi yok, öz gibi sevdiğini söylüyorsunuz ayrıca. Kızlara katılıyorum, çocuk dayak yeseydi mi öfkeniz geçecekti? Akıl alır gibi değil. Yazdığımız yorumları dikkate alacağınızı düşünmüyorum. Benzer konuda biri arama yapar veya aynı durumu yaşarsa diye ben de not düşmek istedim yalnızca. Eşinize de hem zihinsel hem fiziksel şiddet uygulamanıza rağmen çocuğa olan öfkenizin hala capcanlı durması, konuyu hala açasınızın olması problem gibi görünüyor. Eşinize küçük kardeşinin -bence zararsız ve haklı olan- bir cümlesinden dolayı süregelen bir mahcubiyet veya utanç yaşatmak istiyorsunuz. Çocuk üzerinden eşiniz ve ailesi üzerinde tahakküm kurmak istiyorsunuz. Küçük çocuk bilmiş konuşmalarla yaşını ve gelişim özelliklerini yansıtıyor.
Ne bileyim, size küfür etmiş, memelerinize yapışmış, çükünü filan göstermişse o zaman uyarılır, psikolojik danışmana yönlendirilir fakat verdiğiniz bilgiler ışığında uyarılmasına gerek yok.

bence eşiniz gerçekten çok terbiyeli ir insanmış karşılığında savunma olarak size vurmamış ya da o seviyeye inmek istememiş adam kaliteli

Ne hınç varmış siz de kardeşim
Illa kayinbabaniz yada eşiniz kalkıp kızın ağzına iki tane yapistiracakti sirf size niye gülüyorsun dediği için öyle rahatlayacaktiniz
Onu beklemissiniz içten içe

Yazık kiza kaynananiz başınızda olsaydi bunların beş katını söylese gikinizi bile çıkaramazdiniz

Keske evlenme olgunluguna erismeden sirf evlenmek icin evlenmemis olsaydin. Eger sen gerceksen bu konular gercekse ruhen cok kucuksun. 27 amyas olgunlugu sende yok. Ve o 11 yasindaki cocuk da bubolgun olmayan davranislarini gorerek yorum yaomis demek ki..

Bu kadar kötü olmayı nasıl başarıyorsunuz ya ?
Şu an çocuk için ayrı eşin için ayrı kayınpeder için ayrı üzüldüm..

Eşim ailelerimiz konusunu açma diyor, ki kendisi benim aileme her daim iyi davranır ailem de onu çok sever iyi anlaşırlar. Çoğu kavgalar aile konusundan çıkar diyip beni susturmak istedikce benim konuşasım geliyor
Lütfen tedavi olun hic bir anlattığınız normal değil. Herkes icin zararsınız

"Evet yengeciğim, çünkü günümü güzelleştiriyorsun, neşe katıyorsun." demek ne kadar da zormuş. Ona şikayet, buna dırdır. Babası uyarmış, abisi de bir gece sokakta bıraksa içiniz soğur muydu?
Şiddet olan her evlilikte, şiddet görenin yapması gerekeni umarım eşiniz de yapar.
Kötü kalpli birisiniz. Kötü kalpli ve bencil birisiniz.

Keske evlenmeden once buyumeyi bekleseydiniz, kbiraderiniz sizden olgun sahane yapistirmis lafi.. gelecek sefere her seye gulmezsiniz..vurma konusuna deginmiyorum bile, ben olsam cakardim size bir tane, reflex diye bir sey var.. allah o cocugun yardimcisi olsun..

Acil tedavi alın, zira konuda bahsi geçen kişi sadece ve sadece 11 yaşında bir çocuk, o yaşta ki yeğenlerim deli dolu, ne dediklerini bilmiyorlar bile,çocukluğuna vermek denen bir deyim var yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…