Eşimin umrunda bile değilim galiba:(

selin986

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2011
100
4
46
Ankara
Arkadaşlar eşimin yurtdışından 2 erkek arkaşı geldi. Biz ilçede oturuyoruz ve onlar merkezde bir otelde yer ayırttırıp 3 gece kalıp gidecekler.
Eşimde 3 güz işinden izin aldı ve onların yanında kalacak,eve gelmicek yani.
il bize yarım saat uzaklıkta ama eşim gece onlardan ayrılcam eve gelmemn ve sabah tekrar dönmemin anlamı yok diye o da orda kalmak istedi.
Sinirden çatlamak üzereyim,adamın umrunda bile değilim 3 gün yaaa, bu nsıl duyarsızlık anlamadım..

Niye bu kadar sinirlendiniz ki? Taa yurtdışından gelmiş arkadaşları. Sürekli sürekli dışarda kalan bir adam değil anladığım kadarıyla, gezsin eğlensin biraz. Ne var bunda?

Bence çok saçma.. Ben olsam asla izin vermezdim.. Cıngar çıkarırım yahu.. Gezsin eğlensin de otele yerleşmek de ne demek..
Yarım saatlik yol uzak değil çünkü..Biz işe gitmek için 1 saat yol çekiyoruz büyükşehirlerde..

offf çok gerginim arkadaşlar zaten. Ama adam çok rahat ,olayı büyütme diyo ben kalmasını istemediğimde

gereksiz bi gerginlikmi yaşadığım bilmiyorum ama çok streslendim

Daha açık olalım, çapkınlık yapmacaklarından mı şüpheleniyorsunuz? Bu tür eğilimleri var mıdır? Güven konusunda sıkıntınız var mıdır? Eğer yanıtınız "hayır" ise, dert etmeyin ya, adam biraz kafa dağıtsın. Yanıtınız "evet" ise zaten konu açmanız gereken şey eşinizin arkadaşları ile 3 gün geçirmesi değil, bu soruların yanıtıdır.

ne demek otelde kalmak yahu. boşuna sinirlenmemişsiniz ben olsam olacakları duşunmek bile istemiyorum kıyameti koparırdım herhalde arkadaşları sizden daha mı kıymetli

canım eşime güveniyorum ama 3 erkek off ne biliyim aklımada gelmyo değil.
Ya yaparsa!!!

canım eşime güveniyorum ama 3 erkek off ne biliyim aklımada gelmyo değil.
Ya yaparsa!!!

Sizi rahatsız eden şey bu, eşinizin arkadaşları ile kalması değil. Sizi tedirgine den eşinizin arkadaşları ile tam olarka nasıl vakit geçireceğinden emin olamamanız. Bu konud akonuşun eşinizle. Rahatlatsın sizi, ikna etsin durumun sadece arkadaş toplantısı olduğuna.

bence eşiniz o 2 arkadaşı alıp evinize getirip evinizde ağırlamadığı için şanslısınız..
bırakın gelmesin gece..
eşinize güveniyorsanız sorun yok bence

ps: bekar arkadaşlar mangalda kül bırakmamış yine..

Eşim öyle sakin birisi değildr canım. Bana sakince anlatmaz,gereksiz kıskançlık yaptığmı düşünür ve tartışma çıkar .
o yüzden kendi kendimi yemekle yetiniyorum. Ama sen biraz rahatlattın beni canm

bunun bekarlıkla alakası yok. ben evde kocamı bekleyeceğim kocam nerde e arkadaşlarıyla otelde kalıyo. mantıklı geliyomu kulağa????? gitsin gunduz gezsin yedirsin içirsin ama evine dönsün. işinden bile izin almış üstelik gecede otelde kalacak. valla ben o adamı bi daha eve almam

hangi kadın olsa rahatsız olurdu bu durumdan,ama çok ısrarcıysa üstüne gitmemek lazım,en azından birbiriniz özlersiniz,aşkınız alevlenir.

Canım benim kendi kendini yeme.. Herkes ayrı kaldıgında yapacak diye bir şey yok.. Bence aldatma olayından önce seni nasıl yalnız birakır 3 gece..bunu düşün..aradaki düşüncesizliği düşün..

Ama aldatacak diye düşünerek kendini yormaktan başka bir şey yapmazsın..

Gece eve çok geç geleceğim dese anlarım..Boşver derdim..Ama çok ayıp yapmış bence..

Son düzenleme:
ßnm esim oyle 3 gun otel odalarinda kalamaz ßnde giderdim yan odalarina:)

Simdi bak benimde söyle bir olayim oldu.esimin okul arkadasinin biri bir otelde 1 günlük kalma yeri ayarlamis.biz yurtdisindayiz.esimin arkadaslarindan bazilari gidiyormus galiba.Her neyse bana bundan bahsetti ve ben cok sacma buldum.evli erkekler otelde sabaha kadar egleneceklermis.bende bunu cok uygunsuz buldugumu söyledim.bana eger Türkiyede olsaydim giderdim dedi ve bende cok sinir oldum.
eviniz yakin.gece gidip gelebilir yani yarim saatlik yol cokta uzun degil.fakat söyle bir durumda var belki icebilirler o haldede yolda olmalari pek iyi olmaz.
ama genede ben derim ki isterseniz simdilik hosgörün.ben cogunlukla bu konularad hosgörüyorum.cünkü sürekli olan seyler degil.bence bu konuya takilmadan sizde kendiniz icin planlar yapin sizin icinde hos olmaz mi?

bence bunda başka bi iş var...
siz aynı şeyi yapsanız eşiniz ne der acaba sordunuzmu?
yurtdışından kız arkadaşlarınız gelicek ve siz eve 3 gün gelmiceksiniz otelde kız arkadaşlarınızla kalıcaksınız..
kesinlikle müsade etmez hır çıkartırdı eminim eşiniz..
yerinizde olsam asla izin vermem çok seviyorsa arkadaşlarını buyursun gelsin evimde misafir ederim hepsini..
3 gün çok bi zaman değil yani rahatlıkla evde ağırlanabilir..
sonuçta onlar erkek tüm gün eve tünemiceklerine göre,bi kahvaltı akşam yemeği ve uyku ihtiyaçları olucak.gündüz hep dışarda olucaklardır geip tozucaklar..
yani eşiniz ve arkadaşları 3 gün boyunca otel odasına tıkılı kalmayacaklarına göre..günlerini gün edicekler çok belli..
ve sizden 3 gün onu azad etmenizi istemiş..daha doğrusu emrivaki yapmış fikrinizi bile sormadan..

Canım erkek zaten yapacaksa arkadaşlarını beklemesine gerek yok, her türlü yapar
İkincisi, seni neden yanında götürmeyi teklif etmedi bu konuda biraz duyarsız buldum eşinizi
Ama şöyle bişey var, belki arkadaşlarıyla eğlenceli birkaç gün geçirmek istemiştir, değişikliğe ihtiyacı vardır bu yüzden biraz fazla tepki mi gösteriyosunuz ne :)

Çapkınlık denilen şey gündüz de yapılır. Sonra da gece eve gelir. Bence boşuna stres yapmayın, yapacak adam bu kadar da çaktırmazdı. boşverin bence

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…