- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
Ben cok mu genişim anlamadım şimdi
Eşimin de her yılbaşında yurtdışından arkadaşı gelir, haftasonuna denk getirip Ankaradan Zonguldaga gider, 2-3 gün kalır gelirAlıştırmış bu adam beni
Yani sizin aklınıza gelen ihtimal bence en yüksek ihtimal.
Bu yolla eşine ihanet edebileceği ihtimali bile düşük geliyor bana.
yani arkadaşlarım geldi diyecek bir kadınla geçirecek veya 3 arkadaş hovardalık yapacaklar vs..
bunların hepsi söylemekten sakındığımız ihtimalden daha düşük.
1.ihtimal söylemekten çekindiğimiz
2.ihtimal arkadaşlar hiç gelmedi bir kadınla beraber hikaye kurmaca
3.ihtimal hep birlikte hovardalık yapıyorlar 3 erkek
4.ihtimal adam ilçe değil ilde bile değil bence şehir dışında birini görmeye vs gitti.hikaye kurmaca.
5.ihtimal birbirine çooook bağlı mükemmel arkadaşlıkları olan kankalar 3 gün kardeş kardeş efendice takılacak !
aldatır,aldatmaz bilemeyiz tabi... ama boşver eşinle aranı bozma diyenleri anlamakta güçlük çekiyorum...zaten bu kadar başına buyruk dediğim dedik bi adamla evlilik başlı başına sorun...konu sahibi üstüne gidemem tartışma çıkar demiş...kusura bakma da çıkarsa çıksın bi zahmet...hiç söz hakkın olmayan sadece karşı tarafın borusunun öttüğü bi evlilik çok mu normal....sende bekar arkadaşların fln varsa(mantıken evli olanlarla olmaz) bi tatil ayarla şöyle 3-5 günlük....bakalım tavrı ne oluyo?!
Bu işin içinde bi iş var diyosunuz
Konusahibi atlasın arabaya gitsin takip etsin madem. Ben genelde hissettiklerime göre yorum yaparım bu tarz konularda, kötü niyetliymiş gibi gelmedi bana yaa
Ben cok mu genişim anlamadım şimdi
Eşimin de her yılbaşında yurtdışından arkadaşı gelir, haftasonuna denk getirip Ankaradan Zonguldaga gider, 2-3 gün kalır gelirAlıştırmış bu adam beni
biz düz kadınız canışım
Bu durum bence genişlik değil her ailenin bir düzeni var.
İlişkilerde insanlar gibi farklı farklı..
Sizin durumunuzla hemen bağlantı kurma.
Bence arada farklar,gerçi konu sahibi detayları yazmamakta ısrarlı ama bence aynı durum değil.
biz düz kadınız canışım
Anlamadıgım konu esınız gezecek tozacak eglencek pekı sızın hakkınız yokmu nıcın esınızle sızde gıtmıyorsunuz hem degısıklık olur.
Mesele benım esım 2 saatlık yere hastaneye veya herhangı bıseye bıle gıtse yanında hem benı hem oglumu goturur rahat etmez yoksa.esım sımdı afganıstanda 1 ay yanıma gelın ayarlıyalım drunla gorus dıyor bırde hamıleyım dusun.bunu esının dusunmesı lazım bagırarak gecıstırmede ne oluyormus
ahhhh tatlımmm bir iş var demiyorumm..:)) bi dur bakayım aaaaa tırmalama sakın beni:) hayatımm çok tuhaf dedim bir iş var demedim..işin içinde bir iş var dersem şüphe, aldatma vs gibi şeyler akla..
benim dediğim şey şu ki; adam eğlenirken kadın evde yalnız olcak.. içine sindiremez ki adam gibi geliyor normal koşulda..kişiye göre değişir..
ahahahahah kirpiğim ahahaha kopardın beninasıl da güzel sakinleştirmeye başladın ahahahaha kezzap dökücem akşam suratına! ahahahah
Tabi ki her ailenin bir düzeni var. Kendini eşinin yerine koy; otel değil ama arkadaşının evi. Gidip kalmaz mısın 3 gün. 3 gün yaaa herkes biraz özgürlüğü hakediyor.
Evet konusahibi ayrıntı vermediği için biz sadece kendi hayatımızdan örnekler verebiliyoruz.
Şimdi aslında örneklerde gerçekçi olmuyor.
Çünkü ben böyle bir tatil anlayışı olmayan bir adamla evlendim çünkü bu tip uzun(bence) tatillere eş mağdursa karşıyım.
Elbette yapış yapış yaşamıyoruz.
Bazı günler herkes kendi arkadaşıyla kafasına göre takılıyor kimse diğerini üzmüyor.
Benim için kırılma noktası işten izin alması,arkadaşlarıyla 3 gün geçirmesi geceleri eve gelmemesi.
üçü bir arada :)
anneme gidiyorum ben mesela şehir dışına eşim de bekar arkadaşları var oraya gidiyor.
ama şartlar eşit,yani ben yokum evde ve o da evde kös kös oturacak mı gidip gezecek arkadaşlarıyla eve dönmek gece istanbul'da sıkıntı olduğu için arkadaşının evinde yatacak gibi.. Sohbeti uzatmak için belki de..
bunlar bana çok sıradan geliyor ve evet biraz rahatlama ve tatlı bir özlem katıyor evliliğe
ama konu sahibinin eşinin tavrı bana hmm samimi gelmedi.
üç gün yahu cidden erkekler çok ayran gönüllü 3 gün gece-gündüz birbirinden ayrılmayan 3 erkek cidden inanmakta güçlük çekiyorum :)
benimki de sadece his
Arkadaşlar eşimin yurtdışından 2 erkek arkaşı geldi. Biz ilçede oturuyoruz ve onlar merkezde bir otelde yer ayırttırıp 3 gece kalıp gidecekler.
Eşimde 3 güz işinden izin aldı ve onların yanında kalacak,eve gelmicek yani.
il bize yarım saat uzaklıkta ama eşim gece onlardan ayrılcam eve gelmemn ve sabah tekrar dönmemin anlamı yok diye o da orda kalmak istedi.
Sinirden çatlamak üzereyim,adamın umrunda bile değilim 3 gün yaaa, bu nsıl duyarsızlık anlamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?