- 16 Haziran 2011
- 16.371
- 72.030
- 798
Şarkıcıyı işaret etmek gibi bir derdim olabilir mi Allah aşkına? Benim sorunumun kocamla olduğunu anlatamadım mı acaba? Ayrıca ketum değildiniz diye suçlamanız hiç hoş değil sorulara net cevap vermedim kesinlikle kimseyi de zan altında bırakmak istemem. Kaldı ki durum benim kandırılmış olmama döndü artık zaten, konu ünlü falan değil anlayacağınız. Siz şimdi neyi öğrenmek istiyorsunuz ?
Konu başlığınız, içeriğiniz, baş harfi B demeniz,evli ve çocuk sahibi olduğunu söylemeniz; radyolarda sıklıkla şarkılarının çaldığını ve bu yüzden radyoyu kapattığınızı belirtmeniz kimsenin aklına bir isim getirmedi, mesajlarda da yazılmadı yani. Kadın bizim sosyal çevremizde yer almıyor diye ( ki koca forum, belki aynı sosyal çevrede olan ve tanıyan üyeler de vardır ) zan altında bırakmamış olmuyorsunuz; gayette zan altında bıraktınız birisini.
Eşiniz, geçmiş yıllarda mahallenizde gözüne kestirdiği, şu an evli olan bir kadınla beraber olduğunu iddia etse; "kıskanıyorum vb" diye sosyal çevrenize ve arkadaşlarınıza anlatıyor olacaktınız. Eşinizin olayları abartma ve gerçek dışı hikayeler anlatma ihtimali varsa, daha dikkatli olmalısınız. Kendi özel hayatınızı koruduğunuz ve kişisel bilgilerinizi sakındığınız gibi, size ait olmayan ve doğruluğundan emin olmadığınız bilgileri paylaşırken de aynı özeni göstermelisiniz.