• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Üstüne Gereksizce Fazla mı Gidiyorum?

Finrod Felagund

God protect you
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2018
2.411
5.471
108
Selam arkadaşlar.

2.5 yıldır evliyiz ve çok mutlu bir evliliğimiz var. Evlilikten önce de üniversite ve sonrasında 4 yıl flört dönemimiz olmuştu. Yani birbirimizi uzun uzadıya tanıyarak, severek evlendik. Bu zamana kadar ufak tartışmalar dışında hiçbir kavgamız olmamıştır. Kısaca mutlu bir evliliğimiz ve hayatımız var.

Konuya geçeyim.

Geçen eşim mesaj attı iş çıkışı eve geldikten sonra iş arkadaşlarıyla yemeğe gideceklermiş. Tamam dedim ben de işten çıkıp eve geçtim. Geldiğimde üstünü değiştiriyordu. 10 dakika falan konuştuk çıktı evden. 8 gibi çıktı gece 12 de eve geldi. (Eşim bana bağlıdır, arkadaşlarıyla falan haftada 1-2 kere dışarı çıkması dışında bensiz bir yere pek gitmez yani) pek bir şey demedim bu sebeple. Her neyse o gün öyle geçti.

Ertesi gün işten çıktım arabada arkadaşımı bekliyordum. O sırada telefondan sosyal medyaya girdim ve etiketlenmesi sebebiyle eşimin fotoğrafını gördüm. 4 erkek 2 kız vardı fotoğrafta. Biri elini eşimin omzuna atmıştı. Bunu görünce bayağı sinirlendim ve kıskandım tabii ki. Eve gittim, o geldi falan işte öpmek, sarılmak istediğine veya bir şey dediğinde hiç cevap vermedim, kendimi yaklaştırmadım. Akşam yemeğinde iyi misin falan dedi bir şey var sanki dedi. Yo bir şey yok deyip belli etmemeye çalıştım. Daha sonra duşa girdiğinde gidip yattım. 30 dakika sonra yanıma gelip öperek gel film izleyelim vb. dedi. Ben de lütfen yalnız bırakır mısın beni deyince bir şey olduğu belli ve söylemeden buradan ayrılmayacağım dedi. Açtım fotoğrafı gösterdim. Bu ne samimiyet dedim.

Bunda bir şey yok, çok abartıyorsun gibi bir şey dedi. Odadan çıkar mısın yatacağım dedim ve o da pek gitmedi üstüme. Sabah kahvaltı hazırlamış. Beni uyandırdı. Gittim oturdum ama hiçbir şey söylemedim. Yüzüm asıktı yani. O gün 30 tane mesaj attı bu konu hakkında. Şu an biraz trip atıyorum. Cidden çok mu gidiyorum adamın üstüne?

Kesinlikle ve kesinlikle aldatacak biri değil. O konuda bir problemim yok ama başka kadınlar tarafından biraz fazla ilgi görüyor ve bu beni aşırı sinir ediyor. Mesela bir mekana gittiğimizde de adamın içine düşecekmiş gibi bakıyorlar. O yüz vermiyor ama kimseye. Sizce böyle bir insanın üstüne çok mu gidiyorum? Çok seviyorum onu ve böyle olunca işte kıskançlığım tutuyor. :(

Fazla uzatma aranız açılmasın ama.ne münasebet baska bir kadin elini eşimin omzuna koyacak ve esimde abartma diyecek....
Tepkini koy ki eşin birdaha ayağını denk alsın alışmasın....
Ya cidden o anlamda olmadığını ve gerekirse bir daha o kadınla konuşmayacağını dahi söyledi. Fotoğrafa tekrar baktıktan sonra empati yaparak haklı olduğumu da ve bir daha böyle bir şey yapmayacağını söyledi. Deli gibi pişman yani. 2-3 gündür tepkimi koyuyorum ve cidden üzüldü gibi geliyor.

O kadinlarla oldugundan haberin var miydi? Gizli birsey mi yapmis yani?
Canım sadece iş arkadaşlarım demişti. Kadın erkek dememişti. zaten 4 erkek 2 kadın vardı. Sorun kadınlarla gitmesi değil zaten o fotoğraftaki kadının tutumu sorun...

hayat gorusunuze bagli bi konu bu.

mesela sizin bi erkek arkadasiniz omzunuza elini koysa esiniz "ne var onda canim" der mi ? eger diyemezse size " abartiyosun" dememeli.

• Beğen
Reactions: The
hayat gorusunuze bagli bi konu bu.

mesela sizin bi erkek arkadasiniz omzunuza elini koysa esiniz "ne var onda canim" der mi ? eger diyemezse size " abartiyosun" dememeli.
Ben öyle bir şey yapmam ben de erkek arkadaşlarımla çıkıyorum ama evli olduğum için tabii ki o kadar yakın temas kurmuyorum. O da ne var onda canım demez o gün saçmaladığını söyledi.

Trip atmak yerine ilk gördüğünüzde böyle böyle fotoğrafı gördüm şu sebeplerden dolayı kıskandım hoşuma gitmedi. Bu yüzden sana kırgınım deseydiniz, konuşsaydınız. O da sizi dinleyip daha çok dikkat etmesi gerektiğini anlasaydı çok daha güzel olmaz mıydı. Kızmanızı anlıyorum ama bana göre yanlış davranıyorsunuz.

Trip atmak yerine ilk gördüğünüzde böyle böyle fotoğrafı gördüm şu sebeplerden dolayı kıskandım hoşuma gitmedi. Bu yüzden sana kırgınım deseydiniz, konuşsaydınız. O da sizi dinleyip daha çok dikkat etmesi gerektiğini anlasaydı çok daha güzel olmaz mıydı. Kızmanızı anlıyorum ama bana göre yanlış davranıyorsunuz.
Haklısınız. İlk başta direkt deseydim daha iyi olurdu. Hoşlanmadığımı söyleyince o günden sonra o da hatasını anladı, defalarca özür diledi, ama ben nedense hala yetersiz hissediyorum. Belki de kırıldığım için gözüm görmüyordur yaptıklarını. Fazla da uzatmak istemiyor bir tarafım ama bilmiyorum. 3-4 gündür gönlümü almaya çalışıyor.

İş arkadaşlarıyla Yanyana fotoğraf çekilebilir yemeğe gidilir vs vs ama omuz omuza gereksiz samimiyet olmuş. Ben kıskanmazdım yinede bu durumda biraz tavır gösterirdim . Birde sosyal medyada etiketlemek falan nedir yani. anlayışlıyım gittiği yere karışmam sorgulamam ama Dost var düşman var , kolkola omuz omuza sırt sırta vs vs samimiyeti kaldıracak kadar geniş anlayışa sahip değilim . Eğer tavır göstermezsen daha fazlasını görmeyeceğin ne malum. Ben öyle düşünürdüm. Hatasını anlayana kadar tavır yapardım . Hatasını kabul edince uzatmaz unuturdum konuyu.

Çok gidiyorsunuz. Hele trip atıp hiçbir şey soylememeniZ... Çok sinir olduğum bir şeydir bu. Söyleyin işte eve gelince, söylemeyecekseniz de suratsız gezmeyi madem. Erkeklerden müneccim olmasını bekliyorsunuz hep. Bir de gittiğiniz mekanlardaki kadınları suzmeyi bırakın bence. Onlar kocanıza değil size bakiyordur bize niye bakıyor acaba diye.

Gereksiz samimiyet olmuş evli bir adam sonuçta
Bende olsam o durumda tepki verirdim
Eğer hatasını anladığını düşünüyorsanız uzatmayın aranız açılmasın derim

Söyleyin işte eve gelince, söylemeyecekseniz de suratsız gezmeyi madem.
Dediğim gibi söyledim ve konuştuk. 4 gündür gönlümü almaya çalışıyor. Deli gibi pişman bir tarafım uzatma diyor bir tarafım da tavrından vazgeçme diyor.
Bir de gittiğiniz mekanlardaki kadınları suzmeyi bırakın bence. Onlar kocanıza değil size bakiyordur bize niye bakıyor acaba diye.
Bir kadın kocanızı baştan aşağı süzüp gülerek bakarsa naparsınız?

Back
X