eşimin uyanıklığı

Bazı tabırler kullanmıssınz onlara takıldım ben "evde arkadas gıbı takılıyoruz"Bu nasıl bırseydır yerı gelır kocan arkadasın dostun sırdasın olabılır bu cok guzel bısey ama arkadas gıbı taklrsanız esınızın boyle olması cok normal .bebegı kıtledın demıssın sankı elalemıb bebegı gıbı ne kadar ıtıcı ya bebegım alısversleını hep ben yaptm kendı ıstegımle bundan hıc te gocunmadım sorun bırzda sızde olabılır mı?

İşte evlilikte böyle mevzular zaman zaman yaşandığı için eşim bana evlenirken çalışmama şartı koydu.
Senin eşin biraz fazla olmuş ne diyim bilemedim ki o parayı himayene geçirince daha fazla sorun çıkmaz mı? Bu konuyu eşref saatini yakaladığında güzelce konuşsanız senin benim param mevzusu olmamalı evliliklerde

Bencede çok sinir bozucu olmuş sanki öğrenci evi bana kitledin sana kitledim bence bşr an önce sorunları konuşup açıklığa kavuşturun.

cok cirkin bir durum
evlilik bu flört olsa neyse ki o zaman da nahos bir durum

esinizin tutumlu olmasi para tutmasi parayi iyi kullanmasi harika bir huy kesinlikle
ama senin paran benim param olayi oldukca esinizden gittikce soguyacaksiniz
saygi sevgi kalmayacak

Bir erkek " kirayi, faturalari bana kitledin" nasil diyebilir.. evi gecindirmek erkegin gorevi.. kadin isterse calisir, eve katkida bulunur. Zaten karisinin emekleriyle alinmis ve kendi uzerine yaptigi bir araba var ortada..
kadin calissin ezilmesin diye bir sey iste.. calismasa eziliyor, calistiginda somuruluyor.. karaktersiz adama ne yapsan olmuyor.

çok tuhaf bi evlilik bu ağustostan beri nasıl soğuk olabılır insan ben bı saatten fazla küs kalamam tabı duruma göre değişir ama aylardır soğuk olduğum bı adam nasıl hala kocam durum karışık hele bide para konusu fena biyerlerde yanlış yapıyorsunuz evlilik bu değil

soğukluk bahanesiyle paranızı kendiniz biriktirmek istemişsiniz anladığım kadarıyla eşinizde bunu farketmiş ve harcamalara ortak olmanızı istiyor.sizin tavrınızdan anladığım boşanmayı düşünüyorsunuz ve boşanana kadarda ben maaşımı biriktireyim herşeyi o karşılasın istiyorsunuz.muhtelemelen eşinizde benim gibi düşünüyordur.çok saf bir insan dışında herkes bunu düşünür o da kendi geleceğini düşünüyor.
güvensiz evlilik olmaz niyetiniz buysa açıkça ve dürüstlükle bunu hesapsız kitapsız yapmalısınız, sizin yaptığınız hesabı herkes yapar kadını-erkeği yok bu işin.
diyelimki niyetniz boşanmak değil o zamanda bu yaptığınız çok mantıksız.
eşiniz hesap kitap bilen bir adammış ortak hesap açtırıp maaşınızı aybaşında o hesaba aktararak birikimlerinizi ortak güvence altına alabilirsiniz. kendi adınıza birikim yapıp her masrafı ona yükleme yolu seçmemeniz hele bu söylediğiniz cümlelerle bana hiçte az olmadığınızı gösterdi.eşinizde bundan sonra oyle davranır
çocuğu olan insanların bu tür hesapları olurmu yahu, çok yanlış yüze çıkmaktan başka bir işe yaramaz.

evet çok sinir bozucu gerçekten ama maalesef böyle insanlar var ve kendilerini değiştiremiyorlar. gerçektende evlilikte itici bi duru. mademki o sağlamcı sizde çaktırmadan kendi açınızdan sağlamcı olun. bence derdi paradan çok güven eksikliği gibi geldi bana, hatta özgüven eksikliğide var sanırsam. o yüzden birbirinizi incitmeden sizde dikkatli davranınki inanın ilerde çocuğunuzun istekleri eşinizin isteklerinden çok daha önemli gelecek. onun için siz kırmadan tedbirli olun o istediği kadar trip atsın.

Arkadasim, araniz iyiyken zaten siz karsiliyormussuniz bahsettiginiz ihtiyaclari. Araniz limonilestikten sonra da esiniz ayni duzenden gitmek istemis. Ama dargin oldugunuz icin size sunu ode diye acikca soylememis de kenara cekilmis. Ben esinizin durumda hicbir beis gormedim. Hata sizde bence.

Esinizle aranizi duzeltin ve bir daha bu para mevzularini bu sekilde gundeme getirmeyin. Yine bir darginlik oldugunda da uzerinize duseni esinizin soylemesine veya belli etmesine gerek kalmadan yerine getirin. Para mevzusu kesinlikle eslerin arasina girmemeli. Bu bircok felaketin gelmesine sebep olacaktir. Aman dikkat!

benden olsun dedim ama hesabı kartla ödemem gerekince sinema biletleri de bana kaldı

biletleri de bana kitledin dedim

hatta asıl bebeşi kitledin.doktora gidiyoruz,kendi muayenemi kendim oluyorum. sen çekiliyorsun. sanki tek benim bebeğim.

onun uyanık davranmaya çalıştığını düşünüyorum,

giderleri bölmeye çalışıyor

yukarıda bir arkadaş demiş eşim çalışmamı istemedi beni işten çıkardı diye.
çalışan bir eşle evlenmekte tercihtir sonuçta.
bende çalışan bir insanım ve ben çalışmasaydım eğer eşim suyunu bile benden isterdi.
çalışıyorsak kendimiz için çalışıyoruz diye düşünüyorum. bana hizmetçi gibi davtranmasın diye, kendi ayaklarım üzerinde durabileyim, muhtaç olmayayım, mecbur kalmayayım diye.
tüm bunlar için çalışır ve kimsenin eline bakmam, kimseye yıkılmaya yamanmaya çalışmam. o erkek evi geçindirmekle yükümlüdür diyen arkadaşlar o bakış açısında kadınların nelere katlanmak zorunda kaldığı gerçeğini göz ardı ediyorsunuz.(istisnalar kaideyi bozmaz)
her tercih bir vazgeçiştir, çalışan bir eşi olan erkek o sizin dediğiniz kafada değildir. evlenirken ona göre tercihte bulunulmalı.sonra böyle işine geldiği gibi oluyo ki oda hiç adıl değil bana göre. imza: terazi kadını

Benimde eşiminde kartlarımız hep ortadadır..Ben onunkini alırım,o benimkini alır hiç bakmayız bile kimin kredi kartı alınmış,kimin parası alınmış..Sizin eşinizle aranızda biraz samimiyetsizlik var bence..Herşeyi eşinizin üzerine yapmışsınız ama o da diyor ki nasılsa ortak..O zaman sizin üzerinize yapılsaydı yine ortak olucaktı neden onun üzerine?? Bence çok taviz vermişsiniz gerek yok bu kadarına..Böyle olunca sapıtıyorlar bir süre sonra işte..Evlilik bu şekilde olmaz bir mal veya hesap varsa ortak yapılır..Onun dışında sen mutfağa harcamışsın,o kiraya vermiş böyle şeylerin lafı edilmez..

aslında esas mesele şu aranız neden bu kadar uzun süredir soğuk, hem de ortada çocuk varken bence o sorunu çözerseniz bu sorunlar geçer gider. arada bir güvensizlikmi var?

Valla cok cirkin konusmalar, işte asıl böyle evlilik yurumez biliyor musunuz? Para muhabbeti yapmak çok cirkin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…