eşimin uyanıklığı

Bir zamanlar bende de aynı boyle bır es vardı,sonunda mutfak masrafını tamamen ustlendım ama param yoksa eger eve kendı yıyecek bısey almazdı,hem de laf ederdı bu kadar mı alışveriş yaptın bısey almamıssın dıye,bes senenın sonunda boşandık,ıkıncı yıldan ıtıbaren artarak devam etmıstı bu,akıllıca davranıp para atmasaydım kenara bes kurussuz bosanmıstım çunku hesaptakı paraları bıle cekmıs boşanmadan aylar once

su ankı sorunu degıl de sızı bu hale getıren o ılk basta aranızı bozan sorunu cozmeyı tabıkı denemıssınızdır de acaba bırdaha mı denesenız..hanı tarıhte savaslar ıcın ıkı ssebep ogretırlerdı bırı gorunen sebep bırı de asıl sebep dıye..asıl sebebı cozun eskı sevgınızı bulmaya calısın..bebegınız de olacakmıs..bence dogumdan once kendınıze sans verın..dogumdan sonrakı ruh halınız zaten cok zor olacak ve ısler ıyıce bozulacak...dogum yapmadım ama tahmın edıyorum..

Tavsiyem kredi karti edinmeniz. Maas gununuzden uc dört gün sonraya hesap kesimi yapin ve siz de o kartin ek kartini kullanin.hesap bir gozukecek ekstrede.

Bütün ev kiyafet vs alisverisini o kartlardan yapin hemen hemen her ihtiyacı oradan karsilayin.

Maasiniz yatinca ikinizde çekin paranizi masaya koyup birlestirin su kadari kartlara su kadari elektrik su internet diyin geri kalan parayi da yari yariya bölün birbirinize...

böyle evlilik olmaz diye yorum yapan herkese katılıyorum bence de olmaz. ama eşime bu konuda kızgınım. lütfen benim yerime kendinizi koyun. ben 4 yıldır hiç lafını etmememişim, kazandığımın hepsini ortaya koymuş üstelik ismen onun adına vermişim. o buna ragmen bunu az görmüş hiç lafını etmiyor ama alttan alttan "harcamaların yarısını da sen yap" mesajı veriyor. ben bunları zaten önceden de yapıyordum o yüzden bana kimse zaten yapmak zorundasınız demesin lütfen.beni bunları yapmak değil eşimin tavrı rahatsız ediyor. kaldı ki herşeyimiz madem ortak, benim maaşımın hesabımda birikmesi mi onu rahatsız ediyor anlamıyorum..

Tiksindim resmen bu ne be bana kitledin sana kitledim sanırsın ki eş değilde komşu çocukları ha sen ödemişsin ha eşin ne farkı var

eşim çok soğuk bir insan, konuşamyı hiç sevmez. evet aslında konusulmayan sorunlar da var. birisi "arkadaş gibi takılıyoruz" dememi yadırgamış. ben bunu derken birliktelik anlamında söylemiştim.aylardır bana yaklaşmıyor. beraber uyur,uyanırız ama aramızda birşey geçmiyor. hamile hamile de gidip ben ona bu şekilde yaklaşamıyorum. aramızın bu kadar uzun süredir soğuk olmasının sebebi benim kabul ediyorum. çünkü ilk kez bir sorundan sonra yanına gitmedim. kendi kendime ağladım, güldüm, beni oyalayacak şeylerle uğraştım. onu umursamamaya çalıştım. beni farketsin istedim. onu sürekli pohpohlanmaya alıştırdığıma inandım. bu kez yapmayacagım dedim. o da bana adım atmadı. haliyle normal konusuyoruz ama en basitinden aramızda bi sarılmak, bi öpmek gibi basit eylemler bile yok.

soyle de olabılırdı.sen bırırktırır bırıktırırdın dugunune kadar kendın yapardın..esın aılesıne para vermek ısterdı..sen calıstıgın halde hıc soz hakkın yok gıbı davranırdı..
ve esının aılesı her seye karısırdı.esın ıse onların ıyı senınse huysuz oldugunu dusunurdu..
hayatta her sey oluyor..

ama sızın para kaybınız yok paralarınız ortak sonra bebek beklıyorsunuz bosanma falan gundemde yok..sız berabersınız zaten para da ha orda ha burda durmus..hanı canını sıkan seyler olmus olabılır ama halledılır cok buyuk gorme sorununu cozulur umarım..ıletısım eksıklıgı sadece ...
dısardan mudahale yok cok cok sanslısın.. ıyı yanlarını analız et kendını motıve et :)

Bu nasıl Bi evlilik yaa..o dıyor bana kıtledı..sen dıyorsun bana kıtledın..

Kazandıgın parayı sende oda ayrı harcamıyacagınıza göre neyın davası bu..

Çok çırkın..
çirkinlik ötesi ne diye evlendiniz ki ev kirası kitlemek mutfak parası kitlemek ne evlilik kurumu bu değildir.

bana daha cok sızın uyanıklıgınız gıbı geldı oh ıkınızde esıt para alın ama butun gıderlerı adam odesın sonrada adama ısmarladıgınız yemegın parasını başına kakın ne kadar sacma ya hatalı olan sızsınız eşınız degıl

O kadar şaşırdım ki ne kadar çirkin bir ilişkiniz var.ben sevgilimle bile böyle para hesabı yapmıyorum.o ısmarlar ben ısmarlarım kimse farketmez bile.ben eşini suçlu bulmadım vallahi senin gözüne gelmiş aldığın iki sinema bileti.

Valla ilk kez duydum böyle bişey. Ben muhasebeciyim şuan çalışmıyorum çalışırken; eşim gelir maaşını ortaya koyar bende koyarım hepsi birleşip tek tek ödemeler çıkar cebimize kalan varsa harçlık olarak birbirimize bölüştürürüz bu kadar. Şimdide eşim maaşını getirir bahşişini getirir günlük cebine para alır gerisini hesapta tutarız. yani ben karşıyım kira fat sende mutfak bende gibi dağıtımlara en sağlıklısı ortada toplayıp bölmek. Ben eşinizi uyanık bulmadım açıkcası. kredilerin çoğu bende eşim çekemiyordu geçende babamlar için çekti yani böyle art niyet düşünmek ne onun ne benim aklıma gelir. bigün boşanırsak diye devamlı mantık güderseniz düşünceniz gerçekleşir.

Bence hamile olmanizin hormonlar üzerindeki etkisi ile çok alıngan olmuşsunuz.. zaten oda sende ne kadar kazanırsaniz ikinizin.. ben calismiyorum benim o zaman hicbirseye hakkım olmuyo ozaman böyle düşünürsek.. O yüzden takılmayın sağlıklı gebelik geçirmeniz dileğiyle..

ben yemeği değil ama biletleri yüzüne vurdum evet çünkü eşimin o an bunu bilinçli yaptığını düşündüm. o hareketinin altında özellikle bana ödetmek olduguna inandım. nitekim hemen kendisi de zaten kirayı ve benzini ödediğini yüzüme vurdu. hayır anlamıyorum. onları da benim ödememi mi bekliyor diye düşündürttü bana. kendisi ne yapmış oluyor o zaman?

ıkı canlısın dıye ıkı kere yapıcı olmak lazım..
..ıste her zaman sorunlar olcak bu dunya yalan dunya...cennet olamazya...
bende vaktıyle esını cok pohpohlamıs ve ıpin ucunu kacırmıs bırıyım..

kendimi biraz geri çektim işte bende. ama hala umursamıyor. hamile olduğumu bildiği halde hiçbir inceliği yok bana karsı. hamileliğimde en ufak bir kaprisim, tribim, beklentim olmadı.
gerçekten bunu eşim de kabul eder onun eli sıkıdır ben ona göre eli çok açık biriyim. insan herşeye eli sıkı olur ama eşine böyle davranması çok can sıkıcı.

Eşinizin maaşı evin bütün masraflarına yetecek miktarda mı? Değilse Ağustos'tan beri nasıl bir paylaşım yaptınız?

cnm selam okundum yazdıkları olur boyle seyler cnm sen yazılanlara bak sen bir piskolaka gitti bence o sana daha iyi yardım eder cnm üzülme yani hamileymişinde ve sen kocanla konuştun mu bir konuşun yani boyle olmaz da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…