esimin uyanmamasi..

valla bence takma sabah hazırla kahvaltını 1 kere seslen gelmıyosa basla ye yemeğini afıyetle . iş vakti geldiğinde yemeden gitsin bikaç güne sana eşlik etmeye başlar. sen nıye takıntı yaptın fazla anneci olma kadınlık caziben düşer sen eşisin. ahh yeni gelinler :)

Biz ikimizde sabah kahvaltısından hoşlanmayız hafta içi sadece kahve içeriz, haftasonu kahvaltı yaparız ailecek çocuklar ile. Sizde öyle yapın, daha zevkli oluyor, uykuyu aldıktan sonra.

Hayatı kendinize zehir etmeyin ceviz kabuğunu doldurmayan şeyleri dert edinmeyin gençliğinize yazık daha çok zor günlere lazım o güzel canınıZ

Niye bunu gorev edindin ki kendine ben hic erken kalkip kahvalti hazirlamadim esime ben de calisiyorum gerci

Bence gereksiz tepkiler vermissiniz.siz kahvaltı yapsın istiyorsunuz ama o istemiyor evlisiniz diye yiyip içtiğini siz mi karar vereceksiniz ki adam hep boyleymis degismemisde niye zorluyorsunuz bide ustelik sabah sabah moralini bozup ise gonderiyorsunuz bencil olmayin

Sabah kim dogru duzgun kahvalti yapiyorki.. yorgunluktan olsa gerek.. yumurtayimi firlattiniz ? anlamadim o kismi.. tepkiniz abarti olmus biraz

Canim sonuçta biz de babamizin evindeyken okul dönemlerini hatırla annesi çağırırken üşenmeden bi dediğinde kalkan yoktur aramızda şimdi bunu niye örnek verdim erkekler çocuk gibi şekerim iş de okul gibi sabah erken kalkiyosun biz yine yatıp uykuyu deviriyoruz onlar gün boyu çalışıyor empati kur sabahları onu hoşnut et işten geldiğinde güler yüzle karsıla akşam cay sohbeti yapın o zaten yaptıklarını cabalarini görür.

bence eşinin çalışmaya gönlü yok

Hiç kalkıp kahvaltı hazırlamam alışmış yıllarca iş yerinde yapmaya zaten istemiyor o zamanı uyuyarak geciriyor daha ne istiyorsun salla
Eşim kalkar giyinir öper gider kapıya bile kalmıyorum

Alışırsın alışırsın. Benim eşim de kahvaltı hazırlayan yok ki diye takılır. Ama bazen o saatte uyanmışsam teklif ederim, gerek yok der. Yani hayallernde sabah güzel bir kahvaltıya uyanma isteği var ama uyku tatlı geliyor. Biz 5 yıllık evliyiz . Hiç biriey değişmedi.

Koskoca adam çocuk değil ki ıyandırırsın kalkar yahut kalkmaz. Onun bileceği iş yemek isterse yer istemezse yemez. Ben sabahları kalkıp tost yapıyorum açıkçası birde çay yetiyor o da isterse. Yani çok miğdesi kazınırsa bişeyler hazırlarmısın der hazırlarım. Çünkü bazen yemek istemiyor ya da erken çıkacak oluyor onu ben bilemem oyüzden kendisi akşamdan söyler. Ona göre hazırlarım.

Sende calisiyor olsaydin onunla birlikte kahvalti yapmamayi tercih ederdin

Ev hanimi olunca insan uykuya cok onem vermiyor ama calisan icin o sabah bes dk fazla uyuman bile oyle tatli geliyor ki..

Birkaç gün hazırlama sadece çağir ise gonder bak kahvaltı istiycek mi dene bir

Canım seni tebrik ederim iyi bir es olacaksın. Esini düşünüp kahvaltı hazırlaman cok hos. Bende evlendiğimde esim benden önce hep kahvaltı yapmadan gidermiş. Simdi öyle bir alıştırdım ki kahvaltısız gidemiyor.:)

Eşim evlenmeden önce kahvaltı yapıp gidermiş işe.
Evlendik, bir iki sabah sabah kalktım hazırladım ama ağzına ayakta iki lokma tepişleyip, benim o süslü masamı aynen bıraktığını görünce, geceden hazırlayıp fanusla dolaba bıraktım.
Zamanla onu da yemediğini gördükçe hiç hazırlamadım.
Benim emeğimin kıymeti yoksa, onun karnından banane?
Koca adam, açlıktan ölecek hali yok, başının çaresine bakar yani.
Şuan zaten bebek var, akşama yemek yapabilmişsem evde bir düğün havası esiyor.
Siz niye çocuk gibi yesin diye ısrar ediyorsunuz ki?
Uyuyun güzel güzel, koca adam sonuçta.
Aç olsa uyanır yer, boşuna emek etmeyin.
Ayrıca yanlış davranıyorsunuz, bu gibi durumlarda fevri davranmak yerine yaptığınız şeyi ortadan kaldırmak en iyi ifade biçimidir.

Hepiniz haklisiniz aslinda ama benim esim cok zayif evlenmeden once bana bakalim kilo aldirabilicekmisin derdi anneside derdi ayni seyi insanllah alir derdi kizlar galiba o yuzden boyle oldu bakin bu aksamda sabah kahvalti hazirlican dimi karicim diyo ama sabah yemiyo ben tam anlayamadim belki yenj girdi diye boyle neyse kizlar ya o alisicak ya ben zamanla bakalim napicak :)

Evlendik bende senin gibiydim ustelik ikimizinde evden cikma saati 7.00 simdiki aklim olsa asla yapmazdim bu arada. Meger annesi hazirlamazmis aliskin degilmis,beni kirmamak icin yermis. Simdi kendim ewde yaparim onada hergun sandvic.

Uyumayi basaranlara hastayim.yillardir haftaici-sonu farketmez 5.00- 6 arasi ayaktayim.8 e kadar uyuyunca benden mutlusu olmuyor

Sen insanlarin gazina neden geliyosun.benim esimde boy 80 kilo 63 falan suan.30 yil almamis benle ewlenince mi alacak. Sahsen sende boyle diyebilirsin annesine.uzerine vazife gibi gorme. Sabahta ozellikle istemis ozellikle hazirlama derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…