esimin uyanmamasi..

Evlilikte siddeti baslatiyorsun farkinda misin?
Yarin obur gun biseye sinirlendiginde o da biseyleri firlatmaya baslasa bisey deme hakkin olmaz.

Haklısınız

yani bunun için tirp atılmaz

10 yıldır evliyim eşim saat 12 de kalksa da kahvaltı sevmez

yani dışarıda vs de sevmez

neden zorlayasın ki

zaten sabah kalkmak zor bir de erken kalkıp kahvaltı yapmak akıl karı değil

börek çörek sandviç yap kalkınca alıp eline gitsin

yolda ya da işte atıştırır işte oldu bitti

3 yildir sayili kahvalti hazirlamisimdir. Esim uykuyu daha cok seviyo. Hazirlasam da hazirlamasamda hergun ise mutlaka gec kaldigi icin agzina lokma almadan gidiyo. Acikcasi benim de isime geliyo. 8 de evden cikmasi lazim yetismesi icin memur birde. 8e 5 kala kalkiyo. Haftanin 5 gunu calisip en az 3 gunu gec kaliyo

eşin kahvaltı yapmak istemiyorsa istemiyordur
dert arama kendine

bence gereksiz duygulanmışsınız
herkesin kendine göre düzeni var bir birey olarak kahvaltı yapmıyorsa yapmıyordur
bana normal geldi bu yüzden
sonuçta kocaman adam uyanıp uyanmaması gerektiğini kendi bilir

Herkes sabahları zınk diye uyanamaz. Bu esinizin suçu degil yapı meselesi. Siz de onu uyandırmayı ona göre yapın. Ille her sey tastamam olunca uyandırmayın da yumurta yapmadan önce gidip uyandırın o ayılmaya çalışırken siz de kahvaltı hazırlamayı tamamlarsınız.

Ama tepkileriniz hareketleriniz cok sacma ve gereksiz bir alınganlığınız var.

Hoşlanmıyorsa zorlamanın alemi yok. Henüz çalışmıyorum ama okul için erken kalkarken son 10-15 dakikada uyanıp koştur koştur gidiyordum 2 dakika daha fazla uyumak için. Kimilerinin uykusu kıymetlidir, uyandırılmayı sevmez. Kahvaltıyı da sevmiyormuş. Ben de sevmem mesela isteksiz yediğim için yarım saat gevelerim. O kalkmıyorsa ısrarla hazırlmaya devam etmek ve kalkmadı diye yumurtayı atmak neden? İnçe düşünmüşsün ama sonra seri hataya bağlamışsın.

Senin yerinde olmak isteyen, kahvaltı hazırlamıyor diye kocasından azar işiten kaç kadın var biliyor musun sen?

Benden kendisi kahvalti istiyor belirtmistim bunuda

ben de evde kahvaltı yapmam. 25 yaşındayım. ömrm boyuna okul/iş öncesi yaptığım kahvaltı sayısı 10u geçmez belki. siz şimdi bu düzendeki adama uykusundan ve alışkanlığındna feragat edip kahvaltı yaptırmaya çalışıyosunuz. bence bu yanlış. evet önemli bi öğün ama kendi tercihi. bence gereksiz yere kendinizi de eşinizi de yoruyosunuz.

açıkçası biri beni şimdi her gün böyle zorlasa ben de çok kızarım.

Ne kadar büyütmüşsün
Adamın uyku düzeni bozulmuştur muhtemelen tatilde, sabah kalkmakta zorlanıyordur
Benim eşimde çok zor kalkar abartısız yirmi kez tepesine dikilirim, öperim, severim zor uyanıyor geç yattığı için
Bazen hafta sonları mesaisi olur, onun yüzünden hafta sonu uykumdan olurum ama bunlar sorun edecek şeyler değil
Yumurta atmak nasıl bir saygı göstergesidir düşündün mü hiç ? Hiç hoş bir hareket değil, her şeyi bu kadar büyütmeyin, soğumaması gereken şeyleri o kalkmadan pişirmem hepsi bu, altı üstü yarım saat erken kalkıp bir kahvaltı hazırlamışsın çok da büyük bir şey değil yani neden bu kadar hırs

Senelerin alışkanlığı var üzerinde,işe de yeni girmiş dün bir bugün iki.fazla tepki göstermişsiniz ,siz kahvaltı hazırlamaya devam edin eşiniz yemezse de kendiniz yersiniz ,erken uyanamadığı için kaçırdığı kahvaltıyı görünce zaten bir kaç sabah sonra uyanır erkenden.

alışkanlığı olmayan insanlar kolay kolay kahvaltı yapamaz zorlamayın bence hatalısınız

Hiç kalkıp da eşine kahvaltı hazırlama sen uyu kendi çeksin gitsin

dorduncu gun hic ses etmeden uyumaya devam etmen gerekirdi, niye tartisiyosunki adamla, demekki kahvalti istemiyo. niye hazirlamadin bugun derse yemiyorsun kahvalti servisimiz artik bitti derdin.
keyfine bak kahvalti olayinida sonlandir derim.

Eşinizi zorlamayın.Bırakın kendi doğasına.. Siz kendinize uyum beklersiniz oda biraz daha dinlenmeyi..

Eşinizin annesi gibi davranmayın.. Bırakın nazik davetinize kibar düşüncenize eşlik edemiyorsa,etmesin!! Uyuyun bolca ve keyfinize bakın.. Benim yerime de uyuyun rici ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…