- 21 Ocak 2015
- 1.248
- 995
- 83
- 32
HaklısınızYanlis davraniyosun ama ilk zamanlar olur öyle :)
Niye zorla kahvalti yaptirmaya çalışıyosun
Annesi bile yaptirmamis zamanında
Bence kalksin giyinsin gitsin
Ya da aksamdan bi sandvic ya da pogaca falan yap koy masanin üstüne alsin gitsin isyerinde yesin
Kahvaltilatinizi haftasonu yaparsınız; )
Saygıyla ne alakası var ki? Sonuçta alışkanlığı var kahvaltı yapmıyor adam. Neden zorluyorsunuz. Hani sizden hazırlamanızı isteyip kalkmasa eyvallah da siz kendi kendinize heveslenip hazırlıyosunuz sonra da uyanamayınca tripleniyorsunuz. Haksızlık etmeyin yeni işe girmiş. İşin ilk zamanları hep zordur hem psikolojik hem bedensel. İstemiyorsa hazırlamayın siz de mis gibi yatın oh.
Ben de sabahları lokma koyamam ağzıma midem bulanıyor. İsterse en mükemmel kahvaltı hazırlansın sabah erken saatte yiyemem. Bir de sabah o 5 dk fazladan uyku öyle tatlı oluyor ki
Merhaba daha yeni uye oldum normalde hep takip ederim bu sayfayi uye olmak simdiye nasipmis. Ben 20 gunluk evliyim suan calismiyorum esimde daha yeni ise girdi dugun izni alamadigi icij cikmisti. Hayatim boyunca hic sabah kalkip kahvalti hazirlamadim kendim bile annemin evindeyken kahvalti yapmadan ise giderdim. 3 senedir esimle birlikteligimiz var oda sabah kahvalti yapmadan giderdi annesi calistigi icin ondan erken cikiyodu evden. Ve esim ise gireli 3 gun oldu ve ben 3 gundur sabah kalkip hazirliyorum sabah istahi acilsin diye normal ekmek peynirde koymuyorum iyi yesin diye yarim saat erken kalkip nr isterse hazirliyorum ve ben calismiyorum. Ilk gun zar zor kalkti ikinci gun evden cikmasina 10dk kala zor uyandirdim bugunde hazirladim cayi falan demledim gittim optum sarildim kalkmadi ust uste seslendim ya off sen boyle yapinca daha cok uyuyasim geliyo sen git ben gelirim dedi bende soguyo kalk dedim kalkmadi o sinirle gittim salona yattim geldi hadi kalk yiyelim dedi yumurta haslamistim sinirlenince kendimi tutamam aldim attim sizce yanlis yere mi tavirlaniyorum bi insanin esine hic saygisi olmazmi ? Ben onu dusunup kalkiyorum ama onu kaldiramiyorum
alışkanlığı olmayan insanlar kolay kolay kahvaltı yapamaz zorlamayın bence hatalısınızMerhaba daha yeni uye oldum normalde hep takip ederim bu sayfayi uye olmak simdiye nasipmis. Ben 20 gunluk evliyim suan calismiyorum esimde daha yeni ise girdi dugun izni alamadigi icij cikmisti. Hayatim boyunca hic sabah kalkip kahvalti hazirlamadim kendim bile annemin evindeyken kahvalti yapmadan ise giderdim. 3 senedir esimle birlikteligimiz var oda sabah kahvalti yapmadan giderdi annesi calistigi icin ondan erken cikiyodu evden. Ve esim ise gireli 3 gun oldu ve ben 3 gundur sabah kalkip hazirliyorum sabah istahi acilsin diye normal ekmek peynirde koymuyorum iyi yesin diye yarim saat erken kalkip nr isterse hazirliyorum ve ben calismiyorum. Ilk gun zar zor kalkti ikinci gun evden cikmasina 10dk kala zor uyandirdim bugunde hazirladim cayi falan demledim gittim optum sarildim kalkmadi ust uste seslendim ya off sen boyle yapinca daha cok uyuyasim geliyo sen git ben gelirim dedi bende soguyo kalk dedim kalkmadi o sinirle gittim salona yattim geldi hadi kalk yiyelim dedi yumurta haslamistim sinirlenince kendimi tutamam aldim attim sizce yanlis yere mi tavirlaniyorum bi insanin esine hic saygisi olmazmi ? Ben onu dusunup kalkiyorum ama onu kaldiramiyorum
Merhaba daha yeni uye oldum normalde hep takip ederim bu sayfayi uye olmak simdiye nasipmis. Ben 20 gunluk evliyim suan calismiyorum esimde daha yeni ise girdi dugun izni alamadigi icij cikmisti. Hayatim boyunca hic sabah kalkip kahvalti hazirlamadim kendim bile annemin evindeyken kahvalti yapmadan ise giderdim. 3 senedir esimle birlikteligimiz var oda sabah kahvalti yapmadan giderdi annesi calistigi icin ondan erken cikiyodu evden. Ve esim ise gireli 3 gun oldu ve ben 3 gundur sabah kalkip hazirliyorum sabah istahi acilsin diye normal ekmek peynirde koymuyorum iyi yesin diye yarim saat erken kalkip nr isterse hazirliyorum ve ben calismiyorum. Ilk gun zar zor kalkti ikinci gun evden cikmasina 10dk kala zor uyandirdim bugunde hazirladim cayi falan demledim gittim optum sarildim kalkmadi ust uste seslendim ya off sen boyle yapinca daha cok uyuyasim geliyo sen git ben gelirim dedi bende soguyo kalk dedim kalkmadi o sinirle gittim salona yattim geldi hadi kalk yiyelim dedi yumurta haslamistim sinirlenince kendimi tutamam aldim attim sizce yanlis yere mi tavirlaniyorum bi insanin esine hic saygisi olmazmi ? Ben onu dusunup kalkiyorum ama onu kaldiramiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?