Eşimin uyguladığı şiddet ve polise verdiğim ifade

turkanme

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2011
86
1
31
Kocaeli
kızlar 23 yaşında 2 buçuk yıllık evliyim ikmizde birbirimize çok aşkım severek ben ona kaçarak evlendim ancak eşim aşırı kıskanç ve paranoya bi insan evlendiğimizden beri hemen çocugum oldugu için hiç çalışamadım hayatım hep evde geçti en fazla markete gittim çok nadiren kızımla yalnız çarşıya gitmişimdir gitsem bile annemide yanıma çağırırdım eşim ben markate gitsem bile sürekli beni kontrol altında tutmaktadır sürekli aramaktadır geldinmi gittitnmi nezman gidicen filn.çevremdeki beni her insan bilir kayınvalidem bile eşime asla sadakatsizlik aldatma filan yapacak biri değilim hatta dünyada kendime en çok güvenen kadın benimdir eşime sadakat konusunda eşim okadar aşırı kısaknctırki hiç arkadaşım bile yoktur evlendiğimziden beri 1 defa oda yanımda annemle lise arkadaşımla yol üzerinde konuştuk onu bile sorun etti. tek yapabildiğim şeyler evde oturup bilgisayar,çocuma bakmam,markate gitmem. ancak eşim sürekli beni suçluyo yinede tartışamamız şöle başladı en büyük sorunumuz : kızım dışardayken koşarken düştü dizi yara oldu bende eşimden izin alarak eczaneye gittim eczandeyeken beni kontrol etmek için bi kere hemen aradı konuştuk aldım merhemleri dedim sonra yolun ortasında yine aradı nerdesin dedi yoldayım geliyorum dedim sonra kzım benim 2 yaşında ben 46 kiloyum kızım 13 kilo biraz zapdetmek zor oluyo parkı gördü park park die delirdi eve giderken çok ağladı bende kızımı sakinleştirmeye çalıştım zapdetemedim çok ağladı bağırdı çırpındı bende kzımı parka götürüyomuşum gibi yapıp yolu değiştirdim parka götürmedim kızımı kandırdım yolun üst tarafından geldim park yolun üst tarafınfa oldugu için eşimde camdan dışarı bakıp beni bekliomuş beni gördü karşınan telefon etti nerdesin sen nie üst taraftan geldin eve gel ben sana göstericem dedi birsürü küfür tehdit etmeye başladı bende bana bişiy yaapamaz dedim eve gittim beni kolumdan hızlı tutarak içeriye çekti kucaagımda kzızımda vardı seni öldürücem elimden bugun sağ çıkamıcan hayatını skcem dedi bağaraarak elimden kise kurtaramıcak seni dedi bende ağlamaya başladım bana çok fena bi şekilde tokat attı gözü dönmüş gibiydi delirmiş gibiydi niye ben üst yoldan geliomuşum bunun bi sebebei vamış bana bagırarak bunları söyledi kızımda herşeyi gördü önünde sonra kayananam annemler geldi hala çok sinirliydi eşim bende şoktaydım annemin eşi üvey baba polisi arayalımmı dedi annemde polisi aarayalım dedi şiddeti göstermekiçin rapor almak için yüzüm hala kıpkırmızıydı kayananamda eşimi sakinlerştirmye çalışıyodu bi anlık sinirime denk geldi die savundu kendisini polisler şikayetçimisindedi bende evet şikayetçiyimdedim o andan sonra boşanmak istedim boşanıcaktım gittim herşeyi anlattım ifademde küfürleri bile polis anlatmamı istedi sonra benim eşim bazen ot içer onu bile ifade verdim anlattım. sonra polislerle işimiz bitince eşim resmen delirdi beni nasıl nasıl ot kullandığım için ihbar edersin filn dedi bende sadece o söylediklerim kağıtta tutanak olarak kalıcak die anlattım polislere herşeyi neyse sonradan benden özür diledi barıştık taki düne kadar biz ortan taşınıp tuzlaya başka bi eve taşındık dün eşimin işyerine polisler gelip benim tel numaramı bilmedikleri için bide eşime imza attırmak için gelmişler eşime biraz kötü davranmışlar rezil olmuş işte benim ifadem dogrultusunda onu suçlamışlar. arkadaşlarıda görmüş herkes sormuş noldu filn die.sonra eşim ebni telefonla aradı bende markatte bişeler alıyodum a an bende öyle davranıcakları düşünmeyerek nasıl böle davranırlar filan dedim o an ben özür dilemeliymişim ben hala kendimi savunuyomuşum bana etmediği küfür hakaret aileme sülalemeölüm tehditi kalmadı benden nefret ettiğini bana hiç inamadıgını söyledi ona kendimi affettirmem gerekiomuş hayatını mahvettiniğini filn boşanırsakta çovun velayetini asla bana vermeyeceğini kızın seni ancak mezarda görür tehditini yaptı.....

nolur yardım edin bana kızlar tarafsız yorumlarınızı bekliyorum acil çok ihtiyacım var:43: sizce ben çok büyük kötülük mü yaptım eşime ? zaten bende pişmanım başından ifade verdiğmden beri onun bana şiddetiyle başladı.........

siz niye eşinize kötülük yapmış olasınız ki, tek kötülüğü onun bu hallerine katlanıp boşanmamakla kendinize yapmışsınız, haklı olan sizsizsiniz. hapis hayatı yaşayanda sizsiniz. tekrar dayak yiyip oturmak istiyorsanız kalın o evde, ama kendinizi kurtarmak istiyorsanız annenizin yanına sığınabilirsiniz çünkü eşinizin tedaviye ihtiyacı var.

kızlar 23 yaşında 2 buçuk yıllık evliyim ikmizde birbirimize çok aşkım severek ben ona kaçarak evlendim ancak eşim aşırı kıskanç ve paranoya bi insan evlendiğimizden beri hemen çocugum oldugu için hiç çalışamadım hayatım hep evde geçti en fazla markete gittim çok nadiren kızımla yalnız çarşıya gitmişimdir gitsem bile annemide yanıma çağırırdım eşim ben markate gitsem bile sürekli beni kontrol altında tutmaktadır sürekli aramaktadır geldinmi gittitnmi nezman gidicen filn.çevremdeki beni her insan bilir kayınvalidem bile eşime asla sadakatsizlik aldatma filan yapacak biri değilim hatta dünyada kendime en çok güvenen kadın benimdir eşime sadakat konusunda eşim okadar aşırı kısaknctırki hiç arkadaşım bile yoktur evlendiğimziden beri 1 defa oda yanımda annemle lise arkadaşımla yol üzerinde konuştuk onu bile sorun etti. tek yapabildiğim şeyler evde oturup bilgisayar,çocuma bakmam,markate gitmem. ancak eşim sürekli beni suçluyo yinede tartışamamız şöle başladı en büyük sorunumuz : kızım dışardayken koşarken düştü dizi yara oldu bende eşimden izin alarak eczaneye gittim eczandeyeken beni kontrol etmek için bi kere hemen aradı konuştuk aldım merhemleri dedim sonra yolun ortasında yine aradı nerdesin dedi yoldayım geliyorum dedim sonra kzım benim 2 yaşında ben 46 kiloyum kızım 13 kilo biraz zapdetmek zor oluyo parkı gördü park park die delirdi eve giderken çok ağladı bende kızımı sakinleştirmeye çalıştım zapdetemedim çok ağladı bağırdı çırpındı bende kzımı parka götürüyomuşum gibi yapıp yolu değiştirdim parka götürmedim kızımı kandırdım yolun üst tarafından geldim park yolun üst tarafınfa oldugu için eşimde camdan dışarı bakıp beni bekliomuş beni gördü karşınan telefon etti nerdesin sen nie üst taraftan geldin eve gel ben sana göstericem dedi birsürü küfür tehdit etmeye başladı bende bana bişiy yaapamaz dedim eve gittim beni kolumdan hızlı tutarak içeriye çekti kucaagımda kzızımda vardı seni öldürücem elimden bugun sağ çıkamıcan hayatını skcem dedi bağaraarak elimden kise kurtaramıcak seni dedi bende ağlamaya başladım bana çok fena bi şekilde tokat attı gözü dönmüş gibiydi delirmiş gibiydi niye ben üst yoldan geliomuşum bunun bi sebebei vamış bana bagırarak bunları söyledi kızımda herşeyi gördü önünde sonra kayananam annemler geldi hala çok sinirliydi eşim bende şoktaydım annemin eşi üvey baba polisi arayalımmı dedi annemde polisi aarayalım dedi şiddeti göstermekiçin rapor almak için yüzüm hala kıpkırmızıydı kayananamda eşimi sakinlerştirmye çalışıyodu bi anlık sinirime denk geldi die savundu kendisini polisler şikayetçimisindedi bende evet şikayetçiyimdedim o andan sonra boşanmak istedim boşanıcaktım gittim herşeyi anlattım ifademde küfürleri bile polis anlatmamı istedi sonra benim eşim bazen ot içer onu bile ifade verdim anlattım. sonra polislerle işimiz bitince eşim resmen delirdi beni nasıl nasıl ot kullandığım için ihbar edersin filn dedi bende sadece o söylediklerim kağıtta tutanak olarak kalıcak die anlattım polislere herşeyi neyse sonradan benden özür diledi barıştık taki düne kadar biz ortan taşınıp tuzlaya başka bi eve taşındık dün eşimin işyerine polisler gelip benim tel numaramı bilmedikleri için bide eşime imza attırmak için gelmişler eşime biraz kötü davranmışlar rezil olmuş işte benim ifadem dogrultusunda onu suçlamışlar. arkadaşlarıda görmüş herkes sormuş noldu filn die.sonra eşim ebni telefonla aradı bende markatte bişeler alıyodum a an bende öyle davranıcakları düşünmeyerek nasıl böle davranırlar filan dedim o an ben özür dilemeliymişim ben hala kendimi savunuyomuşum bana etmediği küfür hakaret aileme sülalemeölüm tehditi kalmadı benden nefret ettiğini bana hiç inamadıgını söyledi ona kendimi affettirmem gerekiomuş hayatını mahvettiniğini filn boşanırsakta çovun velayetini asla bana vermeyeceğini kızın seni ancak mezarda görür tehditini yaptı.....

nolur yardım edin bana kızlar tarafsız yorumlarınızı bekliyorum acil çok ihtiyacım var:43: sizce ben çok büyük kötülük mü yaptım eşime ? zaten bende pişmanım başından ifade verdiğmden beri onun bana şiddetiyle başladı.........

Hala kötülğk yaptım diyemi düşünüyorsun eşine...

Asıl kötülüğü yapan eşin bunun farkına var önce...

Şiddet gören hakaret işiten sensinn...

Yapacağın tek şey valizini toplayıp ailenin yanına dönmek olsun...

eşin sna dünyada yapılabilecek en büyük kötülüğü yapmış zaten. seni eve hapsetmiş silikleştirmiş . git bir aynaya bak kendine gel kim ki o sana böyle davranabiliyor. ve sen nasıl bir gurura sahipsin ki hala acaba ben mi suçluyum diye düşünüyorsun.

silkin kendine gel. kızı zaten sana verirler öyle bir tehtide inanma sakın. çok üzüldüm durumuna ama sen yine affedip barışacak gibi geldin bana?

canım sen çok kötü bir insan da ki böyle düşünmüyorum sana şiddet uylaması asla affedilecek birşey değil kızın küçük olduğu için çocuğunuzu sana verirler bir polis tutanağı var tabiii kızını senden alamaz ama ben bunları okurken ayrılmak istemediğini düşündüm ama böyle yaşamak buna dayanmak ne kadar insan da sevgi bırakır bilmiyorum o yüzden otur eşinle konuş eğer böyle yaşamaya sana kötü davranmaya devam edecek ise bırak ayrıl sana da yazık bu kadar mutssuz olmaya hakkın yok

aman Allahım ya Allah korusun böyle insanlardan
ot içtiğini bilerek mi evlendin
eşin ot içtiğinde mi sapıtıyor böyle normal hali mi bu
Allah yardım etsin ama hayatın elinden gidiyor be canm bişeyler yapman lazım

Son düzenleme:
sen eşine değil kendine kötülük yapmışsın tekrar barışarak.

sana hayatı bu kadar zindan eden bir adamla hala aynı evi nasıl paylaşabiliyorsun onun hakaretlerine nasıl dayanabiliyorsun.

ortada masum bir yavru var evet kolay değil boşanmak ama o çocuğun ilerideki psikolojisi emin ol o saplantılı baba ve sürekli ezilen anneyle aynı çatı altında yetişmesinden daha kötü olamaz. ömür boyu babasından nefret edip annesine acımasındansa hiçbişeyin farkında değilken yollarınızı ayırıp daha sağlıklı şekilde yetiştirmenizi öneririm.

sana psikolojik baskıyla sanki kötü birşey yapmışşsın psikolojisine sokmaya çalışıyorr, sakın bu oyuna gelme o o kadar aciz davranıp sana el kaldırmasaydı sende gidip şikayetçi olmuycaktın zaten, yaptıklarının cezasını çekmeli,sakın alttan alma... yoksa yaşadıkların ne ilk olur ne de son. Vururken döverken utanmıyor arkadaşlarının yanında yüzüne vuruluncamı utanıyor, yazık çok yazık

Sen malesef kendıne kötülük yapmışsın 23 yaşında yaaşdıklarına bak :( ot içtiğini evlenmeden önce biliyor muydun malesefki bunların sebebi hep kötü alışkanlıklardır.

açık konuşucam...
1. hata: kaçarak evlenmek
2. hata: hemen çocuk yapmak
3. hata: esrar kullanmasına göz yummak
4. hata: davranışlarına rağmen hala yanında olmak
5. hata: seni döven adamdan boşanmamak (üstelik haksız yere ve çocuğunun yanında)
6. hata: hala kendinde suç aramak!!!!!

kesin net: ACİLEN BOŞANMALISIN... çocuğu göstermeme hakkına sahip değil !!!!!!!

neden kendinizi bu kadar ezdiriyorsunuz

dışarı çıkma onu yapma bunu yapma bi alt sokaktan gittin diye şiddet uygulasın

sende şikayette bulundun diye pişman ol suçlu benim de

bu kadar sindirmiş işte sizi hala ne olursa olsun onu haklı görüyorsunuz

yapmayın bunu kendinize siz annesiniz kendinizi savunamıyorsunuz ama evlat yetiştiriyorsunuz

doğruyu yanlışı sizden öğrenecek neden bu olayları görmesine izin veriyorsunuz

çok üzülüyorum gerçekten yaşınız küçük çocuğunuz var ve esir hayatı yaşıyorsunuz

şidet bir kere oldumu geriside gelir zaten.. bide kendisi bi hukukçu heralde mahkeme olmadan kızın velayetini alacağına emin, ben bir avukat değilim ama ot kullanan bi babaya hiç bir mahkeme çocuk vermez diye düşünüyorum sonuçta anladığım kadarıyla annen olsun üvey baban olsun sana destek çıkacak insanlar boşanmak tabiki kolay değil ama dünyanında sonu değil çok insan gördüm 40/50 sinden sonra bile iş bulup kendi ayakların üstünde durmaya başladıklarını.. şiddet hafife alıncak bir şey değildir birde o yavrunun psikolojisini düşünün onun yanında annesini babası tartaklıyor.

Bu kadar dayanmana bile sastim dogrusu kizini parka bile goturemiyosun. Nasil bir paranoyakliktir bu su an sevdigin icin katlanabilirsin belki ama ilerde seninde psikolojini bozucak isyan etmeye baslayacaksin. Bunun sonu yokki bir omur evde mi gecireceksin hayatini. Kiskanclik degil ki bu kiskanclik boyle birsey degil bu resmen guvensizlik . Benim esim bana biyle davransa sen bana ne demek istiyosun ne ima etmeye calisiyosun derim hakaret kabul ederim bu guvensizligi. Bide ot kullaniyo demissin. Buda onu bu hale sokmus olabilir. Sana yakinimdan ornek vereyim . Tznidigim evli bir cift vardi cocuklari oldu 6 yillik guzel giden evlilikleri vardi . Sonra yesil kart cikti yurt disina yerlestiler . Bu bayanin esi gayet ilimli sakin huylu biriydi. Bayan arkadasimlada surekli telefonda gorusuyoduk. Bir gun bana dayanamadi icini acti esi ordaki arkadas cevresinden ot icmeye baslamis ve surekli arkadasima agza alinmicak kufurler dovmelet cocuguna ilgisizlikler huyu suyu degismis sok olmustum. O tanidigim adam nasil olur diye.yaptiktan sonra da pisman oluyomus. Sonunda arkadasim ya ben ya o ictigin zikkim yoksa cicugu alio turkiyeye yerlesiyorum demis. Zar zor bir sekilde biraktirmis ve simdi eskisi gibi duzelmis. Yani oyle cabuk olmamis birsuru seyler atlatmislar ama otu birakinca duzelmis . Anlattim cunku belki ictigi o sey onu bu hale sokuyodur. Karakterini siz daha iyi bilirsiniz ama bir fikir sadece.

arkadaşım sen bir kötülük yapmamışsın bu adam senin kendine güvenini inancını yitirtmiş tek başına hiçbirşey olduğunu benimsetmiş ve sende inanmışsın ...eşinin tedaviye ihtiyacı var vaktiyle öyle biri hayatıma girmişti şükür uzun kalmadı ama paranoyaktı benki ayakları üstünde dran kendine güvenen biriydim kendime bile inancımı yitirmiştim sanki o yokken hiçtim gün boyu kulaklık kulağımda telefon aık kalırdı ve beni sabahtan akşama dinlerdi manyamıtım bende az daha sürse ruh hastası olacaktım yapabileceğin silkelen kendini toparla evladınla kendine onsuz bir yuva kur ailenin kanatları altına gir ama uzaklaş çünkü gün geçtikçe seni bitirir bu adam sakın daHA ÖNCE yaptığın gibi geri adım atma işte o zaman kendine yapabileceğin en büyük kötülük olur ve daha telafisi olmaz adam ne yaparsa yapsın senin onu terk etmeyeceğine öyle inanmıştı öyle öz güveni varki sana hayatı işkence ediyor lütfen kendini bitirme lütfen ...

Buna evlilik değil esaret denir

Ve bu esarete iki buçuk yıl dayanman bile mucize

Pişmanım demeyceksin umarım , tabi ki de verdiğin ifade de sonuna kadar haklısın

Merak etme o seni en can alıcı yerinden vurmak için öyle konuşuyor hiç birşey yapamaz.. Ot kullanan , şiddet uygulayan psikopat bi babaya kimse velayet vermez.. Zaten verilse bile o sinir küpü istemez..

Rahat ol, kaçarak evlenmene rağmen üvey baban bile 'polisi arayalım' dediğine göre ailen arkanda.. Ne mutlu ..

Nasıl cesaret edip tekrar barışır,affedersiniz inanın şaşırdım.Eşinizin kıskançlık boyutu anormal derecede.Eşinizle sakin bir şekilde konuşmayı deneyin,tedavi olması gerektiğini söyleyin.Eğer tedavi olmaya yanaşmıyorsa canınızı kurtarmak istiyorsanız bitirin bu işi.Niye boşuna psikolojiniz bozulsun ki?

okurken daraldım.. koca değil ömür törpüsü.. yok neden o yoldan gelmiş yok markete mi gitmiş,eczanede miymiş.. yazık ya.. bir de kocanız size aşık sanıyorsunuz kıskanıyor diye hoşunuza bile gidiyordur kesin.. o çocuk o babanın elinde psikopat olmasın da ne olsun gelecekte? bu tür ezik insanlar ezilmemek için üste çıkmayı tercih ederler..ve genelde de korkaktırlar.. höt desen kalırlar öyle.. çocuğunu kullanarak tehtid etmek te en büyük kozlarıdır. salla gitsin.. hayat o adamla yaşayacak kadar uzun değil. bir kere geliyorsun dünyaya..

o adam tam bir HASTA!
kızını kendini düşünüyorsan derhal hayatından çıkarmalısın arkadaşım!

siz bir bireysiniz. esir değil. eşiniz olacak o kişi!!! (kişi demeye dilim varmıyor ya neyse ) sizi nasıl sindirdiyse hala diyorsunuz ki eşime çok mu kötü birşey yaptım , başından beri pişman oldum ifade verdiğime.

hayatınız nerde sizin? evlilik değil '' esirlik'' yaşıyorsunuz. kendinize güveniniz gelsin .niye bunu kendinize yapıyorsunuz. mutluluk huzur sizin de hakkınız değil mi ?

ileride kızınıza da aynı seyi yapacak belli ki. size de. dört duvar arasında asosyal olarak sürekli itile kakıla mı yasayacaksınız.

esiniz bu haldeyse bosanma davası acsanız bile cocugunuzu ona vermezler. bundan korkmayın. kendi hayatınız icin birseyler yapın. yasadıklarınız kolay değil ama bundan sonra yaşayacaklarınız sizin elinizde.

Back
X