- 6 Ocak 2015
- 2.212
- 1.208
- 133
- 35
- Konu Sahibi ikincielci
-
ne alakası var? Gülüyor bir de saygısız mısınız? Yaşınız kaç?Siz , kadınlar yanlarında eşleri olmadan seyahat edemez diyen üye değil misiniz?
Bunu yazacağımı düşünmezdim ama gerçekten dert aramışsınız kendinize.Arkadaşlar merhaba, birkaç gündür buraya eşimle sorunlarımı yazıyorum. Bu site bağımlılık yapıyormuş onu anladım :)
Konuya geleyim. Çok önemsediğim bir konu değil ama psikolojik sebebini tartışmak istiyorum sizinle. Eşim gün içinde sürekli sarılan öpen sevgi gösteren biri değildir ama hamileliğimde başlattığı bir alışkanlığı var. Uykusunda bazen sarılıyor öpüyor ve bunu bilinçsizce hatırlamadan yapıyor. İnsan düşünüyor başka rüyalar mı görüyor ne oluyor diye. Olabilir ne diyebilirim ki üzücü elbette ama önleyemeyeceğim bir şey.
İlginç olan şu ki, eşimle aramız bozuk olduğunda hiç yapmıyor. Bana kızmışsa ve gündüz mesafeliyse gece hiç böyle bir şey olmuyor. Aramız iyiyse gündüz güzel vakit geçirmişsek böyle tepkiler veriyor. Özel yaşantımızda bir sorun yok her zamanki halinde sürüyor (tartıştığımız zamanlar hariç. Haliyle insan her konuda mesafeli oluyor.) En son şiddetli bir küslük yaşadık kendisi bana alındı annesine falan gitti. Döndüğünde biraz düzelmişti ama hala mesafeli takıldı. Şimdi tamamen normal, döneli iki gece oldu, iki gecedir uykusunda sarılıyor.
Bunu nasıl yorumlarsınız merak ettim teşekkür ederim.
dert mi? Fikir soruyorum olumsuz bir şey aramıyorum kine güzel işte sarılıyor ne diye olumsuz bir şey arıyorsunuz ki dertsiz başınıza dert almayın,
bu güzel şeyde bile dert aramayın
dert mi? Fikir soruyorum olumsuz bir şey aramıyorum ki
bir şey var demedim ki fikir soruyorum ne düşünüyorsunuz diyeee ne var ki bunda anlayamadım
bilinçaltına öyle işliyordur
Bunu anlayamıyorum neden gösteremiyor ki sebepler neler olabilir? BEn de halbuki göstermesini istiyorum söyledim de bunu istediğimi kendisineDuygularını gösteremeyen bir insan muhtemelen, uykusunda farkında olmadan gösteriyor.
dert olduğunu kim söyledi ya fikir almak için ne olduğunu anlamak için sorulmuyor mu buraya?Bunu yazacağımı düşünmezdim ama gerçekten dert aramışsınız kendinize.
Kocanız uyurken sarıldı demek
burada fikir amaçlı soru sorulmuyor mu? Anlayabilmek için ya da benim düşündüğüm gibi düşünen var mı diye soramaz mıyım?bdv de açınca
Bunu anlayamıyorum neden gösteremiyor ki sebepler neler olabilir? BEn de halbuki göstermesini istiyorum söyledim de bunu istediğimi kendisine
ya hu Allah Allah ne düz mantık takılıyorsunuz dert olarak mı yazmışım iyi okuyunAdamlara da yazık yav sarılsa bi dert sarılmasa yine dert
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?