Eşimin uyurken yaptıkları..

Her sey de birsey ariyorsunuz biraz relax olun rahatlayın esimle kavga etsemde uyurken sarilir yani herkesin uyuma sekli farkli cnm psikolojini bozarsin boyle yapma

Uykusundaki seyden kendinin degil bilincaltinin haberi vardir bunu psikologlar anlar biraz. :)
Sizde sarilin gitsin hatirlamaz zaten
varsa fikir verebilecek olan yazsın diye bir soru sordum. Dert olarak görüp sırf yorum yapmış olmak için yazanlarla doldu burası. Haklısınız psikolojiden anlayanlar cevaplasın diye yazmıştım. Ne çok işsiz varmış hemen atladılar dert mi bu bilmem ne dert değil zaten okuduklarını anlamıyorlar. Sözüm size değil :)

Her sey de birsey ariyorsunuz biraz relax olun rahatlayın esimle kavga etsemde uyurken sarilir yani herkesin uyuma sekli farkli cnm psikolojini bozarsin boyle yapma
ya hu bir şey arayan yok yapma sebebi var bilmek istedim psikolojiden anlayanlar yazsın diye. Ama her okuyan bu dert mi bilmem ne? Dert değil zaten tekrar okuyun

Herkes fikrini soyler bu kacinilmaz bunu goze almalisiniz.
Ama yukarda bi bayanin dedigi gibi
Bilincaltinda bastirdigi seyler cikiyor olabilir..
Erkekler bi degisik bazen :)

hmm doğru siz bu kadar küçük şeyi kafanıza takarak işsiz olmuyorsunuz

ben de siz ve sizin gibilere okuduğunuzu iyi anlayın diyorum. Dert olarak mı yazmışım psikolojik sebebini ANLAYANLARA mı sormuşum? Anlayan anlamayan herkes de yazmış maşallah. Hayır dert olarak bile yazmadığım açık ama...

Herkes fikrini soyler bu kacinilmaz bunu goze almalisiniz.
Ama yukarda bi bayanin dedigi gibi
Bilincaltinda bastirdigi seyler cikiyor olabilir..
Erkekler bi degisik bazen :)
Herkes fikrini söylesin bu yüzden yazdım da, okuduğunu anlayıp söylesin :) Dert yazmadım fikir sordum sona da açıkca yazdım fikriniz nedir ne düşünüyorsunuz diye.

İnsan düşünüyor başka rüyalar mı görüyor ne oluyor diye. Olabilir ne diyebilirim ki üzücü elbette ama önleyemeyeceğim bir şey.

Burdan ötürü biraz dert etmiş gibi gözükmüşünüz. Bence arkadaşlar o yüzden öyle cevap veriyorlar.

karakter meselesi dediğiniz gibi onu ben de yapamam sırnaşık bi halde ama ayaktayken sarılabilir bunu isterim. Söylüyorum içimden gelirse yaparım diyor ama pek gelmiyor demek ki

Hanım efendi ozamn BDV ye konu açmasaydınız
Hiçbir başlığa uymayan yere konu acsaydiniz.

Arkadaşlar yeter ya okuduğunu anlamayan ne çok insan var. Bunu dert olarak yazmadım. Fikir almak için, psikolojiden anlayan varsa altndaki sebepleri bilmek için yazdım. Dertlenmiyorum mutlu oluyorum sarılmasına ve eimin duygularını bastırdığını düşünüyorum. Durum böyle mi benim gibi düşünen var mı anlamak içn sordum. Yeter yani "Dert dert dert" deyip durmayın. Aşağıda bir dert yok gayet açık yazdım okuduğunuzu neden anlamıyorsunuz? BDV ye sadece dert açılıyorsa, fikir ya da bilgi almak için yazılmıyorsa bileyim ona göre konu açarım bir sonraki sefer.

Forumun bu kısmı bdv yani bir derdim var. Derdi olan yazıyor yani. Sohbet amacındaysanız getik topiği var. dert topiğinde sohbet arıyorsunuz

Benim eşimde bir ara uyurken küfrediyordu hatta yumruk sallar gibi yaptığını gördüm bir kaç kere yumruğunu tutmuşluğum var bana küfretmiyordu tabi ki dinledim çünkü üst üste olunca. Oğlum bi daha seni görürsem çekil şuradan falan diyordu. Bildiğiniz biriyle kavga ediyordu. Zamanla geçti ama kıyaslama yaparsak, bizimki daha tehlikeli o yumruk bana da gelebilirdi mesela. Allahtan diğer tarafa dönük oluyor genelde. ama korkmadım değil tabi. Bence diğer üyelerin de dediği gibi duygularını gösteremiyorsa böyle oluyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…