- 6 Ocak 2015
- 2.212
- 1.208
- 133
- 35
- Konu Sahibi ikincielci
-
dert arayan yok ya yazdığımı iyi mi okusanız. Dert mi edinmişim fikir mi sormuşum?Dert arıyorsanız neden sürekli kavga ediyorsunuz bunu kafaya takın derim
varsa fikir verebilecek olan yazsın diye bir soru sordum. Dert olarak görüp sırf yorum yapmış olmak için yazanlarla doldu burası. Haklısınız psikolojiden anlayanlar cevaplasın diye yazmıştım. Ne çok işsiz varmış hemen atladılar dert mi bu bilmem neUykusundaki seyden kendinin degil bilincaltinin haberi vardir bunu psikologlar anlar biraz. :)
Sizde sarilin gitsin hatirlamaz zaten
ya hu bir şey arayan yok yapma sebebi var bilmek istedim psikolojiden anlayanlar yazsın diye. Ama her okuyan bu dert mi bilmem ne? Dert değil zaten tekrar okuyunHer sey de birsey ariyorsunuz biraz relax olun rahatlayın esimle kavga etsemde uyurken sarilir yani herkesin uyuma sekli farkli cnm psikolojini bozarsin boyle yapma
Herkes fikrini soyler bu kacinilmaz bunu goze almalisiniz.varsa fikir verebilecek olan yazsın diye bir soru sordum. Dert olarak görüp sırf yorum yapmış olmak için yazanlarla doldu burası. Haklısınız psikolojiden anlayanlar cevaplasın diye yazmıştım. Ne çok işsiz varmış hemen atladılar dert mi bu bilmem nedert değil zaten okuduklarını anlamıyorlar. Sözüm size değil :)
varsa fikir verebilecek olan yazsın diye bir soru sordum. Dert olarak görüp sırf yorum yapmış olmak için yazanlarla doldu burası. Haklısınız psikolojiden anlayanlar cevaplasın diye yazmıştım. Ne çok işsiz varmış hemen atladılar dert mi bu bilmem nedert değil zaten okuduklarını anlamıyorlar. Sözüm size değil :)
ben de siz ve sizin gibilere okuduğunuzu iyi anlayın diyorum. Dert olarak mı yazmışım psikolojik sebebini ANLAYANLARA mı sormuşum? Anlayan anlamayan herkes de yazmış maşallah. Hayır dert olarak bile yazmadığım açık ama...Bu erkekler ne yapsa yaranamiyor
Oper niye öpüyor sarılır niye sarıldı
İlgi gösterir niye gösterdi
Napalim adamlarımı dovelim mi?
Adam ne güzel sarılıyor öpüyor daha ne istersen ki!
Biz buna Allah'tan belanı mi arıyorsun diyoruz
Herkes fikrini söylesin bu yüzden yazdım da, okuduğunu anlayıp söylesin :) Dert yazmadım fikir sordum sona da açıkca yazdım fikriniz nedir ne düşünüyorsunuz diye.Herkes fikrini soyler bu kacinilmaz bunu goze almalisiniz.
Ama yukarda bi bayanin dedigi gibi
Bilincaltinda bastirdigi seyler cikiyor olabilir..
Erkekler bi degisik bazen :)
İnsan düşünüyor başka rüyalar mı görüyor ne oluyor diye. Olabilir ne diyebilirim ki üzücü elbette ama önleyemeyeceğim bir şey.
Böyle sıkı sıkıya takip edenlere hayranım. Maşallah hiç gözünüzden kaçmıyorSiz , kadınlar yanlarında eşleri olmadan seyahat edemez diyen üye değil misiniz?
karakter meselesi dediğiniz gibi onu ben de yapamam sırnaşık bi halde ama ayaktayken sarılabilir bunu isterim. Söylüyorum içimden gelirse yaparım diyor ama pek gelmiyor demek kiGün içinde de sevgisini göstermesini isteyin. Ne yapıyorsunuz ki mesela evde yani sarılmadan falan. Belki bizim karakterimizle ilgili bilmiyorum ama biz koala gibi takılıyoruz. Eşim soğuk nevale gibi takılsa bu benim için büyük bir sorun olurdu ve çözüm arardım.
kötüye nerede yormuşum?Kadınlara yaranılmaz gerçekten
Bilinçaltı bile size sarılıp öpüyor niye kötüye yoruyorsunuz
Hanım efendi ozamn BDV ye konu açmasaydınızben de siz ve sizin gibilere okuduğunuzu iyi anlayın diyorum. Dert olarak mı yazmışım psikolojik sebebini ANLAYANLARA mı sormuşum? Anlayan anlamayan herkes de yazmış maşallah. Hayır dert olarak bile yazmadığım açık ama...
Niye sordunuz peki?dert arayan yok ya yazdığımı iyi mi okusanız. Dert mi edinmişim fikir mi sormuşum?
'Insan düşünüyor başka rüyalar mi görüyor diye' demissiniz, ay cevap veren herkese ters cevap veriyorsunuz bu nedir ya istediğini düşün keşke yorum yazmasaydım şurada gulucuklu mulucuklu cevap vermişimkötüye nerede yormuşum?
Forumun bu kısmı bdv yani bir derdim var. Derdi olan yazıyor yani. Sohbet amacındaysanız getik topiği var. dert topiğinde sohbet arıyorsunuzben de siz ve sizin gibilere okuduğunuzu iyi anlayın diyorum. Dert olarak mı yazmışım psikolojik sebebini ANLAYANLARA mı sormuşum? Anlayan anlamayan herkes de yazmış maşallah. Hayır dert olarak bile yazmadığım açık ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?