- Konu Sahibi ikincielci
-
Tövbeler olsunnnnnn aynı benim herif vallaha billaha ben şokkkkkNOT: Arkadaşlar yeter ya okuduğunu anlamayan ne çok insan var. Bunu dert olarak yazmadım. Fikir almak için, psikolojiden anlayan varsa altndaki sebepleri bilmek için yazdım. Dertlenmiyorum mutlu oluyorum sarılmasına ve eimin duygularını bastırdığını düşünüyorum. Durum böyle mi benim gibi düşünen var mı anlamak içn sordum. Yeter yani "Dert dert dert" deyip durmayın. Aşağıda bir dert yok gayet açık yazdım okuduğunuzu neden anlamıyorsunuz? BDV ye sadece dert açılıyorsa, fikir ya da bilgi almak içn yazılmıyorsa bileyim ona göre konu açarım bir sonraki sefer.
Arkadaşlar merhaba, birkaç gündür buraya eşimle sorunlarımı yazıyorum. Bu site bağımlılık yapıyormuş onu anladım :)
Konuya geleyim. Çok önemsediğim bir konu değil ama psikolojik sebebini tartışmak istiyorum sizinle. Eşim gün içinde sürekli sarılan öpen sevgi gösteren biri değildir ama hamileliğimde başlattığı bir alışkanlığı var. Uykusunda bazen sarılıyor öpüyor ve bunu bilinçsizce hatırlamadan yapıyor. İnsan düşünüyor başka rüyalar mı görüyor ne oluyor diye. Olabilir ne diyebilirim ki üzücü elbette ama önleyemeyeceğim bir şey.
İlginç olan şu ki, eşimle aramız bozuk olduğunda hiç yapmıyor. Bana kızmışsa ve gündüz mesafeliyse gece hiç böyle bir şey olmuyor. Aramız iyiyse gündüz güzel vakit geçirmişsek böyle tepkiler veriyor. Özel yaşantımızda bir sorun yok her zamanki halinde sürüyor (tartıştığımız zamanlar hariç. Haliyle insan her konuda mesafeli oluyor.) En son şiddetli bir küslük yaşadık kendisi bana alındı annesine falan gitti. Döndüğünde biraz düzelmişti ama hala mesafeli takıldı. Şimdi tamamen normal, döneli iki gece oldu, iki gecedir uykusunda sarılıyor.
Bunu nasıl yorumlarsınız merak ettim teşekkür ederim.
düşünüyor dedim ya hu Allah aşkına yorum yazmayın demiyorum. Okuduğunuzu anlayıp yazın diyorum. Kocaman kaç paragraf yazmışım.Aradaki insan bazen böyle mi diye düşünüyor cümlemden bunu çıkarabilmişseniz genelini de anlamanız lazım. Ters cevap veririm çünkü yazdığım şey açıkken anlamayan insanlara sinirleniyorum.'Insan düşünüyor başka rüyalar mi görüyor diye' demissiniz, ay cevap veren herkese ters cevap veriyorsunuz bu nedir ya istediğini düşün keşke yorum yazmasaydım şurada gulucuklu mulucuklu cevap vermişim
siz ne düşünüyor ya da ne hissediyorsunuz bu konuda?Tövbeler olsunnnnnn aynı benim herif vallaha billaha ben şokkkkk
Okuduğumuzu anlıyoruz ki bu kadar insan aynı şeyi soruyorsa sıkıntı sende demektir bencedüşünüyor dedim ya hu Allah aşkına yorum yazmayın demiyorum. Okuduğunuzu anlayıp yazın diyorum. Kocaman kaç paragraf yazmışım.Aradaki insan bazen böyle mi diye düşünüyor cümlemden bunu çıkarabilmişseniz genelini de anlamanız lazım. Ters cevap veririm çünkü yazdığım şey açıkken anlamayan insanlara sinirleniyorum.
haklısınız ama anlayabilmek istiyorum. Belki psikolojiden anlayan biri çıkar bir yorum getiirAdamın kişiliği bu. Kişiliğini değiştiremeyeceğinize göre yapacak bir şey yok.
Diyorki tadını çıkar işte daha ne istiyorsunsiz ne düşünüyor ya da ne hissediyorsunuz bu konuda?
evet işsizim şu an ve ilk cümlemde de yazdım bağımlı ediyor bu site diye. Sohbet etmek konuşmak fikir almak için de soru sordumhmm doğru siz bu kadar küçük şeyi kafanıza takarak işsiz olmuyorsunuz
Yani forum başlığı "bir DERDİM var". Sorunuzun cevabı burada sanırım.Arkadaşlar yeter ya okuduğunu anlamayan ne çok insan var. Bunu dert olarak yazmadım. Fikir almak için, psikolojiden anlayan varsa altndaki sebepleri bilmek için yazdım. Dertlenmiyorum mutlu oluyorum sarılmasına ve eimin duygularını bastırdığını düşünüyorum. Durum böyle mi benim gibi düşünen var mı anlamak içn sordum. Yeter yani "Dert dert dert" deyip durmayın. Aşağıda bir dert yok gayet açık yazdım okuduğunuzu neden anlamıyorsunuz? BDV ye sadece dert açılıyorsa, fikir ya da bilgi almak için yazılmıyorsa bileyim ona göre konu açarım bir sonraki sefer.
ama bu sadece bir düşünce yani ve koca üç paragrafta minicik bir cümle. İnsan her zaman olumsuz fikirlere kapılır.Burdan ötürü biraz dert etmiş gibi gözükmüşünüz. Bence arkadaşlar o yüzden öyle cevap veriyorlar.
neden başka fikir alan insanlara bu muamele yapılmıyor o zaman?Yani forum başlığı "bir DERDİM var". Sorunuzun cevabı burada sanırım.
Sizi seçtiklerini ve size karşı olduklarını mı düşünüyorsunuz?neden başka fikir alan insanlara bu muamele yapılmıyor o zaman?
KÖTÜYE YORMUYORUMKadınlara yaranılmaz gerçekten
Bilinçaltı bile size sarılıp öpüyor niye kötüye yoruyorsunuz
Esinize sordunuz mu neden böyle yapıyorsun diyeevet işsizim şu an ve ilk cümlemde de yazdım bağımlı ediyor bu site diye. Sohbet etmek konuşmak fikir almak için de soru sordum
Ağıs işsizlik. Ben bana cevap verenlerin bile adını okumuyorum. İkinci kez yorum yazsa tanımamBöyle sıkı sıkıya takip edenlere hayranım. Maşallah hiç gözünüzden kaçmıyor
fikir soruyorum yorum istiyorum.Hanım efendi ozamn BDV ye konu açmasaydınız
Hiçbir başlığa uymayan yere konu acsaydiniz.
Benim esimde oyle yapio gece uykusunda sarilmalar opmeler seni cokk seviom cok diye cocuk gibi ic cekmelerNOT: Arkadaşlar yeter ya okuduğunu anlamayan ne çok insan var. Bunu dert olarak yazmadım. Fikir almak için, psikolojiden anlayan varsa altndaki sebepleri bilmek için yazdım. Dertlenmiyorum mutlu oluyorum sarılmasına ve eimin duygularını bastırdığını düşünüyorum. Durum böyle mi benim gibi düşünen var mı anlamak içn sordum. Yeter yani "Dert dert dert" deyip durmayın. Aşağıda bir dert yok gayet açık yazdım okuduğunuzu neden anlamıyorsunuz? BDV ye sadece dert açılıyorsa, fikir ya da bilgi almak içn yazılmıyorsa bileyim ona göre konu açarım bir sonraki sefer.
Arkadaşlar merhaba, birkaç gündür buraya eşimle sorunlarımı yazıyorum. Bu site bağımlılık yapıyormuş onu anladım :)
Konuya geleyim. Çok önemsediğim bir konu değil ama psikolojik sebebini tartışmak istiyorum sizinle. Eşim gün içinde sürekli sarılan öpen sevgi gösteren biri değildir ama hamileliğimde başlattığı bir alışkanlığı var. Uykusunda bazen sarılıyor öpüyor ve bunu bilinçsizce hatırlamadan yapıyor. İnsan düşünüyor başka rüyalar mı görüyor ne oluyor diye. Olabilir ne diyebilirim ki üzücü elbette ama önleyemeyeceğim bir şey.
İlginç olan şu ki, eşimle aramız bozuk olduğunda hiç yapmıyor. Bana kızmışsa ve gündüz mesafeliyse gece hiç böyle bir şey olmuyor. Aramız iyiyse gündüz güzel vakit geçirmişsek böyle tepkiler veriyor. Özel yaşantımızda bir sorun yok her zamanki halinde sürüyor (tartıştığımız zamanlar hariç. Haliyle insan her konuda mesafeli oluyor.) En son şiddetli bir küslük yaşadık kendisi bana alındı annesine falan gitti. Döndüğünde biraz düzelmişti ama hala mesafeli takıldı. Şimdi tamamen normal, döneli iki gece oldu, iki gecedir uykusunda sarılıyor.
Bunu nasıl yorumlarsınız merak ettim teşekkür ederim.
Buna cevap yazmıştın ztn niye durup durup aynı yorumuma azar çekiyorsun arkadaşım git başkasına sar yaKÖTÜYE YORMUYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?