Eşimin uyurken yaptıkları..

Belki çocukluktan gelme bir şeydir. Çocukken annesi babası veya kardeşiyle falan uyiyorduysa temas ederek veya bir oyuncağıyla da olabilir şimdi sizi onların yerine koyuyor olablr farknda olmadan.

Tövbeler olsunnnnnn aynı benim herif vallaha billaha ben şokkkkk

'Insan düşünüyor başka rüyalar mi görüyor diye' demissiniz, ay cevap veren herkese ters cevap veriyorsunuz bu nedir ya istediğini düşün keşke yorum yazmasaydım şurada gulucuklu mulucuklu cevap vermişim
düşünüyor dedim ya hu Allah aşkına yorum yazmayın demiyorum. Okuduğunuzu anlayıp yazın diyorum. Kocaman kaç paragraf yazmışım.Aradaki insan bazen böyle mi diye düşünüyor cümlemden bunu çıkarabilmişseniz genelini de anlamanız lazım. Ters cevap veririm çünkü yazdığım şey açıkken anlamayan insanlara sinirleniyorum.

Okuduğumuzu anlıyoruz ki bu kadar insan aynı şeyi soruyorsa sıkıntı sende demektir bence

Yani forum başlığı "bir DERDİM var". Sorunuzun cevabı burada sanırım.

o zaman sorunuzun cevabına geliyim, bazen küçücük bir şeye takılır evhamlı olabiliriz. sizi anlıyorum aslında, psikoloji değişik bir şey ve çok derin bir konu.
bence hamile kalmanızın etkisiyle eşinizde merhamet duyguları uyanmış. normalde sevgisini gösteremeyen bir insan zaten, muhtemelen uyku esnasında bilinçaltı devreye giriyor ve o sebepten size sevgisini gösteriyor. bunun tadını çıkarın.
ayrıca uyanıkken eşinize bu durumu sorabilirsiniz. normalde de sarılmanızı istiyorum vs diye.
aslında uyurken de sorabilirsiniz. uyurken sorulan sorulara genelde doğru cevap verilir. :))

Benim esimde oyle yapio gece uykusunda sarilmalar opmeler seni cokk seviom cok diye cocuk gibi ic cekmelerHee normalde de yapar ama gece uykusunda bir baska...Sabah hatirlamio.Bende acaba ruya mi goruyor diye uykusunda konusturdum.Kimi sevion adi ne diye Yanlis yok beni.Bende sariliom oyle yapinca ahtapot gibi yatiozz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…