Eşimin uyurken yaptıkları..

NOT: Arkadaşlar yeter ya okuduğunu anlamayan ne çok insan var. Bunu dert olarak yazmadım. Fikir almak için, psikolojiden anlayan varsa altndaki sebepleri bilmek için yazdım. Dertlenmiyorum mutlu oluyorum sarılmasına ve eimin duygularını bastırdığını düşünüyorum. Durum böyle mi benim gibi düşünen var mı anlamak içn sordum. Yeter yani "Dert dert dert" deyip durmayın. Aşağıda bir dert yok gayet açık yazdım okuduğunuzu neden anlamıyorsunuz? BDV ye sadece dert açılıyorsa, fikir ya da bilgi almak içn yazılmıyorsa bileyim ona göre konu açarım bir sonraki sefer.

Arkadaşlar merhaba, birkaç gündür buraya eşimle sorunlarımı yazıyorum. Bu site bağımlılık yapıyormuş onu anladım :)

Konuya geleyim. Çok önemsediğim bir konu değil ama psikolojik sebebini tartışmak istiyorum sizinle. Eşim gün içinde sürekli sarılan öpen sevgi gösteren biri değildir ama hamileliğimde başlattığı bir alışkanlığı var. Uykusunda bazen sarılıyor öpüyor ve bunu bilinçsizce hatırlamadan yapıyor. İnsan düşünüyor başka rüyalar mı görüyor ne oluyor diye. Olabilir ne diyebilirim ki üzücü elbette ama önleyemeyeceğim bir şey.

İlginç olan şu ki, eşimle aramız bozuk olduğunda hiç yapmıyor. Bana kızmışsa ve gündüz mesafeliyse gece hiç böyle bir şey olmuyor. Aramız iyiyse gündüz güzel vakit geçirmişsek böyle tepkiler veriyor. Özel yaşantımızda bir sorun yok her zamanki halinde sürüyor (tartıştığımız zamanlar hariç. Haliyle insan her konuda mesafeli oluyor.) En son şiddetli bir küslük yaşadık kendisi bana alındı annesine falan gitti. Döndüğünde biraz düzelmişti ama hala mesafeli takıldı. Şimdi tamamen normal, döneli iki gece oldu, iki gecedir uykusunda sarılıyor.

Bunu nasıl yorumlarsınız merak ettim teşekkür ederim.
Arkadasim gecen bosanmiyormuydunuz siz? Bir problemden ne cabuk baska probleme geciyorsunuz. Sizin esinizin sarilmaktan öte daha büyük problemleri var

Arkadasim gecen bosanmiyormuydunuz siz? Bir problemden ne cabuk baska probleme geciyorsunuz. Sizin esinizin sarilmaktan öte daha büyük problemleri var
Allah Allah ya size ne ki istediğim problemi yaşarım. Çok zorunuza gidiyorsa okumayın yazmayın

evet ben de her seferinde açmıyorum diyorum.2 senedir belki 6-7 tane açmışımdır.hayatını buraya adamış insanlar var geçmiş konularından vurup seni sinir etmeyi başarıyorlar hatta mesleğini bile kötüleştiriyorlar işte şu şu meslektesin bu meslekte böyle insan mı olur vs vs o yüzden açma bence de çok dertleşmen gerekmiyorsa.bir de ben de senin gibi gidip hepsine cevap verdim tek tek bir daha asla muhatap olmam.ben şuan hamileliğim dolayısıyla kızlarla dertleşiyorum burada
Hayırla kucağına alıp mutlu bir ömrü olduğunu görmeyi nasip etsin Allah inşallah. Haklısın ben böyle sinirli ve tepkili bir insan değilimdir ama bazı şeylere pek tahammülüm yok. Fazla takılmamak lazım burada. Asıl sen işsizsin diyenler var evet işim yok ki buraya giriyorum işi gücü olan insanın ne işi var burada. Vakti mi olur. Bunu bile mesleği yok gibi anlamış git para kazan demişler. Çok şükür kazanıyorum ama iş yerinde şu an işim yok ki girmiş yazmışım :D bunu anlamaktan acizler.

Biz esimle her gece baya kucak kucaga uyuyoruz. Altinda bisi olabilecegi hic aklima gelmedi bende ona geriliyorum uyuyorum.
anlamadığınız ortada. Demek istediğim o değil. Uyanıkmış gibi sarılıp öpüyor kendine çekiyor. Uyanık insan hareketleri sergiliyor ama uyuyor

Gece ayıplı rüyalar görüp "hazır yanımda biri varken sarılayım" diyordur. Yoksa insan eşine neden sarılsın ki?

"Bir Derdim Var" bölümüne konu açıp "dert etme" diyen insanları "dert olduğunu kim söyledi" diye azarlamak da çok mantıklı :KK51:
dert etme mi demişler yoksa küçümseyici mi yazmışlar ona dikkat ederseniz sevinirim.

Hayırla kucağına alıp mutlu bir ömrü olduğunu görmeyi nasip etsin Allah inşallah. Haklısın ben böyle sinirli ve tepkili bir insan değilimdir ama bazı şeylere pek tahammülüm yok. Fazla takılmamak lazım burada. Asıl sen işsizsin diyenler var evet işim yok ki buraya giriyorum işi gücü olan insanın ne işi var burada. Vakti mi olur. Bunu bile mesleği yok gibi anlamış git para kazan demişler. Çok şükür kazanıyorum ama iş yerinde şu an işim yok ki girmiş yazmışım :KK70: bunu anlamaktan acizler.
İşsizlik; gerçek hayatta arkadaşlarına anlatmak istemediğin şeyleri,tanımadığın arkadaşlara anlatmak için bu foruma girmek değil.İşsizlik; buraya girip konu açanlara çirkeflik yapmak,geçmişte kim hangi konuyu açmış diye nickleri akılda tutmak,hangi nick hangi cümleyi kurmuş araştırmak,hangi nick hangi hayatları yaşıyor takiplemek...Ama bu durumda hanımların kocaları şanslı.En azından bütün katakulli enerjiyi burada akıtıp akşam eve geldiklerinde kendileriyle uğraşılmamış olunuyor.Sonuçta işsizlik gerçekten zor bir şey.

İşsizlik; gerçek hayatta arkadaşlarına anlatmak istemediğin şeyleri,tanımadığın arkadaşlara anlatmak için bu foruma girmek değil.İşsizlik; buraya girip konu açanlara çirkeflik yapmak,geçmişte kim hangi konuyu açmış diye nickleri akılda tutmak,hangi nick hangi cümleyi kurmuş araştırmak,hangi nick hangi hayatları yaşıyor takiplemek...Ama bu durumda hanımların kocaları şanslı.En azından bütün katakulli enerjiyi burada akıtıp akşam eve geldiklerinde kendileriyle uğraşılmamış olunuyor.Sonuçta işsizlik gerçekten zor bir şey.
tabi onların tanımladığı işsizliği güzel açıklamışsınız :) Ben vaktim boş olduğu için buradayım. Anayabilecek nadir insanlardansınız. Dediğiniz gibi bazen konuları okuyup geçiyorum çünkü yardımcı olacağımı düşündüğüm konu olmuyor. Sadece yardımcı olabilirsem fikrim varsa ve bunun faydası olacaksa yazarım. Nedir bu sürekli yorum yapma isteği anlamıyorum. Ben kim ne yorum yazmış bakmıyorum bile. Şimdi sinir bozanlar iki gün sonra yazsa tanımam. Aklımda onu mu tutacağım bir de :)

tabi onların tanımladığı işsizliği güzel açıklamışsınız :) Ben vaktim boş olduğu için buradayım. Anayabilecek nadir insanlardansınız. Dediğiniz gibi bazen konuları okuyup geçiyorum çünkü yardımcı olacağımı düşündüğüm konu olmuyor. Sadece yardımcı olabilirsem fikrim varsa ve bunun faydası olacaksa yazarım. Nedir bu sürekli yorum yapma isteği anlamıyorum. Ben kim ne yorum yazmış bakmıyorum bile. Şimdi sinir bozanlar iki gün sonra yazsa tanımam. Aklımda onu mu tutacağım bir de :)
Aynen ben de yardımcı olabileceksem yazıyorum yoksa kimseyle uğraşmıyorum,kendime çok şükür öyle hobiler edinmedim :) Ama tabi biz de hata yapıyoruz burada saygısızlık yapan insanlara laf anlatmaya çalıştıkça daha çok canımız sıkılıyor.O yüzden en iyisi konu açacaksak bile düzgün cevap verenlerle muhatap olmak.Ben mesela ters cevap veren ya da çirkeflik yapan insanları göz ardı etmeye başladım.Sadece bana değil başka insanlara da böyle konuşanları göz ardı ediyorum.Yalnız mecazi anlamda değil sitenin göz ardı etme özelliği var bilgin olsun.

Back
X