- 23 Ağustos 2012
- 51.754
- En iyi cevaplar
- 1
- 240.914
- 898
- Konu Sahibi ikincielci
Eeee adam seviyor ki evlenmiş ... sarılmasın mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işte anlamadığı için soktuğunu sanmışo da laf sokmuş sana![]()
Eeee adam seviyor ki evlenmiş ... sarılmasın mı?
arkadaşlar sarılsın tabi ama siz konuyu anlamamışsınız hiç. Uykusunda yapıyor. Uyanık gibi kendine çekiyor çeviriyor sarılıyor öpüyor dokunuyor ama adam uyuyor.esınızın psıkolojık sebeplerınden cok sızınkılerı konusmak gerek gıbı geldı bana
esınız gayet normal dogal saglıklı davranıyor bunu sorgulamak kımın neden aklına gelır kı dıye sorası gelıyor ınsanın
altında güzel bir şey arıyorum zaten :) onu da mı aramayayımBu güzel bir şey altında bir şey aramayın:)
eee ne var bunda ?arkadaşlar sarılsın tabi ama siz konuyu anlamamışsınız hiç. Uykusunda yapıyor. Uyanık gibi kendine çekiyor çeviriyor sarılıyor öpüyor dokunuyor ama adam uyuyor.
normal gibi. Yani hani çocuklken yaramazlık yaparsınız anneniz kızar yanaşmaya çalışırsınız da çek,nirsiniz ya o modda gibiyizEn son aranız kötüydü. Düzelttiniz mi?
sizce normalse bir şey diyemem ama mesela ben uyurken sadece uyuyorumeee ne var bunda ?
Anlayamadım ben gerçekten. Aramayın dediğimi hatırlamıyorum?altında güzel bir şey arıyorum zaten :) onu da mı aramayayım
kalkıp uykusunda yürüse tedavi olsun dersiniz bu yaptğı neden normal geldi şaşırdım doğrusueee ne var bunda ?
olabılır bu da normalsizce normalse bir şey diyemem ama mesela ben uyurken sadece uyuyorum![]()
nasıl hatırlamıyorsunuz burada işte buna cevap verdim tekrar bakarsanızBu güzel bir şey altında bir şey aramayın:)
uykusunda yuruse uyurgezer oldugu ıcın canı tehlıkeye gırmesın dıye evet tedavı ol derızkalkıp uykusunda yürüse tedavi olsun dersiniz bu yaptğı neden normal geldi şaşırdım doğrusu
Açık ve net adam rüyasında sevişiyor işte.kalkıp uykusunda yürüse tedavi olsun dersiniz bu yaptğı neden normal geldi şaşırdım doğrusu
Güzel bir şey aramayın dediğimi hatırlamıyorum.nasıl hatırlamıyorsunuz burada işte buna cevap verdim tekrar bakarsanız