Eşimin uyurken yaptıkları..

Benimkinin geniş bir sarılma yelpazesi var; bir gece bakıyorum Tarkan filmindeki ahtapot olmuş, öbür gece bakıyorum komando boğmasına almaya çalışıyor. Ben de hiç sevmem sarılmayı, sıcak basar yaz-kış. Benim sarılmama sebebi sıcak basması, belki de eşim bazı geceler biraz daha üşüyordur sadece. :)

1974371_418612584944134_1592791059698619804_o-640x394.jpg

esınızın psıkolojık sebeplerınden cok sızınkılerı konusmak gerek gıbı geldı bana
esınız gayet normal dogal saglıklı davranıyor bunu sorgulamak kımın neden aklına gelır kı dıye sorası gelıyor ınsanın

Eeee adam seviyor ki evlenmiş ... sarılmasın mı?
esınızın psıkolojık sebeplerınden cok sızınkılerı konusmak gerek gıbı geldı bana
esınız gayet normal dogal saglıklı davranıyor bunu sorgulamak kımın neden aklına gelır kı dıye sorası gelıyor ınsanın
arkadaşlar sarılsın tabi ama siz konuyu anlamamışsınız hiç. Uykusunda yapıyor. Uyanık gibi kendine çekiyor çeviriyor sarılıyor öpüyor dokunuyor ama adam uyuyor.

kalkıp uykusunda yürüse tedavi olsun dersiniz bu yaptğı neden normal geldi şaşırdım doğrusu
uykusunda yuruse uyurgezer oldugu ıcın canı tehlıkeye gırmesın dıye evet tedavı ol derız
uyurken ınsanlar horlar gaz cıkarır yastıga falan da sarılır esıne de sarılır ne var yahu
cok ılgıncsınız
ve cok zorsunuz
belkı de gun ıcınde o kadar gergınsınız kı adam sıze sarılmaya cekınıyor uykusunda halıyle normal moda gectıgınde rahat davranıyordur

ay neyse gıdımde gercekten sorunu olan bırıne yardımcı olayım sıze ıyı eglenceler

Benimkide sarılır,uyanikkende uyurkende yani tadını çıkarın sorgulamayın..
Belki psikolojik olarak kendini yalnız hissediyor bir sıcaklık arıyor filan..Ne biliyim..kötü birşey yapmıyor sonuçta.

Back
X