NOT: Arkadaşlar yeter ya okuduğunu anlamayan ne çok insan var. Bunu dert olarak yazmadım. Fikir almak için, psikolojiden anlayan varsa altndaki sebepleri bilmek için yazdım. Dertlenmiyorum mutlu oluyorum sarılmasına ve eimin duygularını bastırdığını düşünüyorum. Durum böyle mi benim gibi düşünen var mı anlamak içn sordum. Yeter yani "Dert dert dert" deyip durmayın. Aşağıda bir dert yok gayet açık yazdım okuduğunuzu neden anlamıyorsunuz? BDV ye sadece dert açılıyorsa, fikir ya da bilgi almak içn yazılmıyorsa bileyim ona göre konu açarım bir sonraki sefer.
Arkadaşlar merhaba, birkaç gündür buraya eşimle sorunlarımı yazıyorum. Bu site bağımlılık yapıyormuş onu anladım :)
Konuya geleyim. Çok önemsediğim bir konu değil ama psikolojik sebebini tartışmak istiyorum sizinle. Eşim gün içinde sürekli sarılan öpen sevgi gösteren biri değildir ama hamileliğimde başlattığı bir alışkanlığı var. Uykusunda bazen sarılıyor öpüyor ve bunu bilinçsizce hatırlamadan yapıyor. İnsan düşünüyor başka rüyalar mı görüyor ne oluyor diye. Olabilir ne diyebilirim ki üzücü elbette ama önleyemeyeceğim bir şey.
İlginç olan şu ki, eşimle aramız bozuk olduğunda hiç yapmıyor. Bana kızmışsa ve gündüz mesafeliyse gece hiç böyle bir şey olmuyor. Aramız iyiyse gündüz güzel vakit geçirmişsek böyle tepkiler veriyor. Özel yaşantımızda bir sorun yok her zamanki halinde sürüyor (tartıştığımız zamanlar hariç. Haliyle insan her konuda mesafeli oluyor.) En son şiddetli bir küslük yaşadık kendisi bana alındı annesine falan gitti. Döndüğünde biraz düzelmişti ama hala mesafeli takıldı. Şimdi tamamen normal, döneli iki gece oldu, iki gecedir uykusunda sarılıyor.
Bunu nasıl yorumlarsınız merak ettim teşekkür ederim.