Eşimin uzakta oluşu

Uyardım hatta ciddi bir şekilde de söyledim ama sürekli uyanınca mesaj attığını gün içinde fırsat bulunca çocukla konuştuğunu işten çıkınca yanında bir sürü iş arkadaşı olup beni arayamadigini söylüyor yani beyimiz yanında birileri varken konuşmayı sevmiyormuş liseli aşık miymsiiz sürekli mesajlaşıp mic mic konuscakmisiz
Bahane bunlar
Yapışık mi iş arkadaşlarına iki adım öteye gitsin arasın konusun

Merhaba maalesef fikrim yok ama benimki de uzaktA, bi iyi geceler mesajini zor yazar. Kıziyorum yazmiyosun diye ama boş. Gun icinde de goruntulu cocuklarimizi aradiklarini, "aradim ya, senle de gorustum" diye sayar
Zorunlu dogu gorevinde
6 yıllık evliyiz, eviyle, cocuklariyla ilgilenir
Ev islerini yapar
Yardimsever, anlayisli eş ama ilgisiz.

Bende olsam ayni seyi dusunurum. Normal gelmedi bana acikcasi. WhatsApp e girip girip yazmamasi hic normal gelmedi WhatsApp de online olabiliyorsa zamani var demektir

Uyardım hatta ciddi bir şekilde de söyledim ama sürekli uyanınca mesaj attığını gün içinde fırsat bulunca çocukla konuştuğunu işten çıkınca yanında bir sürü iş arkadaşı olup beni arayamadigini söylüyor yani beyimiz yanında birileri varken konuşmayı sevmiyormuş liseli aşık miymsiiz sürekli mesajlaşıp mic mic konuscakmisiz
Biz de öyle konuşmuyoruz mıc mıc. Ancak yol arkadaşıyız. Sizi de öyle görmesi gerekiyor.

İyi hoş aradığı mesajlastigi başka birileri vardır diyorsunuz da ben bunu sorsam ya da ima etsem olmasa da eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmuş olmaz mıyım? Sonuçta biride beni sürekli yapmadığım bir şeyle suçlasa yapayım da yaptı olayım derim
Oyle bi sey ima etmeyin sakın, kabullenmis gibi vb

Son mesajınız alıntılayamadım, eşiniz koca adam niye arkadaşlarını bahane ediyor aramamak için. Neymiş yanlarından kalkınca bakıyorlarmıs, çocuk mu bunlar? Evli, çocuklu insanam telefonları konuşması gerekirse arar konuşur, kim ne diyecek?
İşine öylesi geliyor demek ki.
Eşimde ayın bir haftası, 10 günü olmuyor bir süredir, aramak isteyen arıyor diyeyim sadece. Yok o baktı falan böyle şeylere gerek yok.

Aslında örneği şu açıdan verdim. Eğer şimdi böyle davranırsa 5, 6 yıl sonra hepten iletişimi keser.. Sert bir şekilde bence gelince uyarın.

Servisle geliyorlar aynı servisteler personel lojmanı var odada 2 ksi yatıyorlar lobide toplu oturuyorlarmis uzaklaştığı zaman bakiyolarmis gel diye
.....

Çok saçma yaz günü çik dışarıya konuş yadırgayan yadirgasin
gel buraya diyenlere yanından ayrılmayıp eşini ihmal ediyorsa onlarla kalsın
Onlara ne ve esin onların lafina ne bakıyor
Çıksın dışarı balkon artık neresi ise arasın
Tuhaf

Benimki öğle tatilinde vs. arar. Yanlış anladınız sanırım.. Hatta bugun akşam telde 20 dakika felan konuştuk. İş yerinde bir olayı anlattı. Herşeyden önce arkadaşız.
Bizde her şeyden önce arkadaşsız bir derdi olduğu zaman ya da Bi sorun olduğunda anlatır illaki ama sonrasında servisten çocuklar bekliyor kapatmam lazım der ve kapatırız bana yeterli gelmiyor bu bugünü size anlatayim sabah kalktı Günaydın diye sesli mesaj 3 buçuk 4 gibi görüntülü aramış açamadım 7 buçukta ben aradım sonra 8de 10 dakika cocukla görüntülü sohbet oda çocuk istemedi konuşmak oyun oynadığı için zaten eşimde dışarıdaydi arkadaşlarıyla bu şekilde

Servisle geliyorlar aynı servisteler personel lojmanı var odada 2 ksi yatıyorlar lobide toplu oturuyorlarmis uzaklaştığı zaman bakiyolarmis gel diye
.....

Çok saçma yaz günü çik dışarıya konuş yadırgayan yadirgasin
gel buraya diyenlere yanından ayrılmayıp eşini ihmal ediyorsa onlarla kalsın
Onlara ne ve esin onların lafina ne bakıyor
Çıksın dışarı balkon artık neresi ise arasın
Tuhaf
Bence de tuhaf ama anlatamıyorum bunu adama olayları büyütüyor oluyorum sorun yokken sorun çıkartıyor oluyorum

Benim eşim gençlik yaşlarından beri özgür yaşamaya baskı altına alınmamaya alışmış Bi adam hep yalnız yaşamış bide bir keresinde evimizdeyken hafta da 3 dışarı çıkma sıklığı oldu bende açtım ağzımı yumdum gözümü bir gün arkadaşı çağırmış gitmemiş ben sorun ettiğim için çocukta anlattığına göre yanlış yaptığımı herkesin özel alanı olması gerektiğini söylemiş koskoca adamlarmis falan filan bunun arkadaşları da böyle bir tanesi karısından 1 yıl uzak 2 ayda bir ayda bir gider ama 2 gün belki bizim ki geçici olarak böyle 1 ayımız kaldı da

Bizde her şeyden önce arkadaşsız bir derdi olduğu zaman ya da Bi sorun olduğunda anlatır illaki ama sonrasında servisten çocuklar bekliyor kapatmam lazım der ve kapatırız bana yeterli gelmiyor bu bugünü size anlatayim sabah kalktı Günaydın diye sesli mesaj 3 buçuk 4 gibi görüntülü aramış açamadım 7 buçukta ben aradım sonra 8de 10 dakika cocukla görüntülü sohbet oda çocuk istemedi konuşmak oyun oynadığı için zaten eşimde dışarıdaydi arkadaşlarıyla bu şekilde
Ben de 39 yaşında biri olarak fevri davranmayın. Gelince alın karşınıza konuşun derim.

Back
X