- 20 Haziran 2018
- 16
- 4
- 1
- 39
- Konu Sahibi Stupid love
-
Çıt cit var kullanamıyorum doğal bulmuyormus sevmiyormuş ysni onada izin vermiyorEn başta siz nasıl beğeniyorsanız kendinizi ve nasıl istiyorsanız o renge boyatın ve kestirin. Eşinize ne alla alla.
Ayrıca siyah rengi evde kendiniz boyayarakta elde edebilirsiniz. Uzun saçı da çıtçıt kullanarak ulaşabilirsiniz bu kadar basit
Ayy gelde delirme yaa!nedir bunlarin derdi saclarimizla bilmemkiBenim eşimde aynı saclarim ombreliydi.neymis tanistigimizda saçlarım sariymis hep sari olacakmis.bende koyu renk saçımi özledim hayir diyor..gittim komple sariya boyattim sacimi bu seferde cok sari olmus diyo..bir cm bile kestirsen anlarım sakın diyo.(tabiki 3 cm kestirdim)
50 yasimada gelsem sacim belimde olacakmış mış
Çıt cit var kullanamıyorum doğal bulmuyormus sevmiyormuş ysni onada izin vermiyor
Tatlım aynı dert bende de var uzun ve siyah olacak. Bir yıl önce kestirdim ve kızıl yaptım adam bildiğin tuhaf bakıyo bana bende tekrar siyaha döndüm ama eskisi kadar uzun değil uzamasını bekliyorum. Erkeklerin geneli uzun seviyo galibaArkadaşlar merhaba,eşimle ilk tanıştığımızda saçlarım siyah ve uzundu şimdiki haline göre.
Eşim değişime açık bir insan degil.
Saçlarım siyah yakışıyor diye surekli siyah ve uzun olmalı.
Bense degsimii seviyirum diğer kadınlarda olduğu gb zaman zaman.
Evlenirken ombre yaptirdim omuzlarda kestirdim.
Başladı kısa olmuş demeye oysaki o kadarda kısa değildi.
Bu 3 yıl icimde de zaman zaman farkki renkler falan yaptım.
Hiçbirşey ilde yorum yapmaz guzelde olsa takmis uzun siyah olacak.
Ama bende değişim istiyirum sikiliyirum.
Suandada emziriyirum saçlarım baya zayıfladı ve hızlı uzamiyor artık 1 yıldır da hiç boyamadim.
Bakımsız görünüyor bazı bakımlar yapsamda zayıfladı.
Dışarı çıksak uzun saçlı bir kiz görse ergen gb .bakar 32 yaşına gelmiş yanı insanı tek güzel yapan şey uzun saç değil heralde zaten artık çokta uzamiyor.
Rahatsız oluyorum bu takıntısı da n seviyor olabilir anliyirum ama kadınların hayatinda da dönemsel şeyler var hep ayni kalmak olmuyor.
Suandada saçlarım çok zayıf ve bakımsız bir işlemde yaptiramiyirum .
Aynen çok haklısınız. Kendin için yaşa falan bence kişi eşinin istediği gibi olmalıErkeklerin genelinde bu uzun saç merakı var. Kısa saç seven erkek hiç görmedim çevremde.
Birde şu konuya değinmek istiyorum. Burada eşim beni beğenmiyor gözü hep dışarıda başlıklı bir çok konu var Tavsiye edilen tek şey ise biraz bakımlı olması süslenmesi onun istediği gibi giyinmesi şeklinde yorumlar.
Bu arkadaşımıza da nasıl istiyorsan öyle kestir yorumları yapılmış. İlerleyen zamanlarda buraya yeni konu açılmaz umarım eşimin gözü hep dışarıda ne yapabilirim ?
Eşiniz istiyorsa yapın tabiArkadaşlar merhaba,eşimle ilk tanıştığımızda saçlarım siyah ve uzundu şimdiki haline göre.
Eşim değişime açık bir insan degil.
Saçlarım siyah yakışıyor diye surekli siyah ve uzun olmalı.
Bense degsimii seviyirum diğer kadınlarda olduğu gb zaman zaman.
Evlenirken ombre yaptirdim omuzlarda kestirdim.
Başladı kısa olmuş demeye oysaki o kadarda kısa değildi.
Bu 3 yıl icimde de zaman zaman farkki renkler falan yaptım.
Hiçbirşey ilde yorum yapmaz guzelde olsa takmis uzun siyah olacak.
Ama bende değişim istiyirum sikiliyirum.
Suandada emziriyirum saçlarım baya zayıfladı ve hızlı uzamiyor artık 1 yıldır da hiç boyamadim.
Bakımsız görünüyor bazı bakımlar yapsamda zayıfladı.
Dışarı çıksak uzun saçlı bir kiz görse ergen gb .bakar 32 yaşına gelmiş yanı insanı tek güzel yapan şey uzun saç değil heralde zaten artık çokta uzamiyor.
Rahatsız oluyorum bu takıntısı da n seviyor olabilir anliyirum ama kadınların hayatinda da dönemsel şeyler var hep ayni kalmak olmuyor.
Suandada saçlarım çok zayıf ve bakımsız bir işlemde yaptiramiyirum .
Esi kisiyi oldugu gibi sevmeli.Aynen çok haklısınız. Kendin için yaşa falan bence kişi eşinin istediği gibi olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?