Esimin uzun saç takintisi

Ya arkadaşlar yapmayın, Adriana Lima aldatılmadı mı, Marc anthony var J.LO nun eski kocası, ilk eşi dünya güzeliymiş bildiğin dünya güzeli MİSS WORLD yani aldatmış kadını defalarca. Brad Pitt Angelinayı dadıyla aldatmadı mı? Aldatma beyindedir saçta falan değil.

Bu saç takıntısını kadınları tektipleştirmeye çalışan, güzelliği Victorias Secret mankenleriyle eşdeğer tutan zihniyetle aynı görüyorum, kadını METALAŞTIRMAK.

bugün saça takan yarın başka bir şeye takar. karşılıklı fedakarlık olmalı kadın neden siniyor hemen?
Peki bu zihniyette bir adamla neden evlendi. Normal bir adam olsa uzun saçlı kadınlara bakmaz. Benim eşim de uzun saç sever kestirdiğimde sevmez. Ama sen böyle seviyosan birazda böyle kullan kökü sende uzar zaten der. Ama konu sahibinin eşi çok takıntılı. Normal bir adam değil yani. Böyle bir adamla evliliği kabul ettiysek mecburen fedakarlık etmek zorundayız. Fedakarlık karşılıklı olur diyosanız adamda hiç fedakarlık yapmıyosa e o zaman bu evliliğin ne önemi var. Herşey yolundaysa tek sorun saçsa e o zamanda konu sahibi biraz fedakarlık yapsın

tamam ama o zaman kadın bütün bedenini esinin istediği gibi sekillendirse aldatilmanin
önüne mi geçmiş olacak?
saçı değişince mi bu adamın gözü dışarı kaymayacak?
ben sizi anladım .niyetim polemiktr değil.
çok kibar cevap yazdığınız için ayrıca teşekkür ederim.
istediğim fikir alış verişi ortamı tamda bu:)
içinde olan insan için sac , kil, tüy bahane.
tabiki bakım , ilgi v.s önemli.
ama bunu insanlar karşıdakini deger verdiği için yapar.karşıdaki direttiği için değil.
bana surekli seni böyle görmek istiyorum diyen bir adama ne kadar yetebilirim.
elime makas alıp banyoya girip defalarca saçımı kestigim oldu.çünkü kendimi hiç
" ya esim begenmezse " diye bir kalıba sokmadım.bunu sağlayan daha çok eştir ama onu biliyoruz.
saygı duymayı bilen eşimiz olduğu sürece özgürüz.sadece bunu basarmamiz lazım. bana göre esler asinda bir uyum vardır.bir çekim vardır.gerçekten birbirinden etkilenen insanlar için şeklin, şemalin çok da önemi yoktur.eğer öyle olmasaydı her çift daha güzelini , yakisiklisini görünce diğerini bırakırdı.bana göre böyle şeyler yerine çiftler arasında farklı bağlar kuvvetlendirilmeli.tek bir bağ üzerine kurulu evlilik zaten mutlaka biter yada eziyete dönüşür.
konu sahibi konu biraz genel oldu .direk sizin yada eşiniz üzerinden değil yanlış anlamayın.:)

Evli degilim ama benim sacima esimde dahil karisamaz. Fikrini soyler dinlerim dinlemem o anki keyfim bilir. Ben genelde küt kestiriyorum. Uzun saçın bakimi sanki cok kolaymis gibi. Uzunda oldu saçlarım cok kisada. Hele yazin uzun sac hic cekemiyorum. Yikiyorum oh mis hemen sekle giriyor. Erkekler sacimizi kisa kestirdik diye bizi aldatacaklarsa ohh isimiz var. En iyisi biz fanusta yasayalim kimse gormesin, her dediklerine he diyelim.

Çamurdan yapsın istiyorsa , ben şahsen nasıl seviyorsam öyle kullanmak isterim , sende kaslı erkeklerden hoşlanıyorsan o da aynı şeyi yapacak mı senin için

benim saçımda aksine uzun ve eşim küt saç istiyor hayatta kestirmem

Benik esimde kisa sac der saclarin.cok uzun kestir seni yoruyor bakimina cok zmn harciorsun ben senin icin diyorum der ama ben kendimi kisa sacla asla mutlu hissetmiyrm uzun sac seviyrm. Oyuzden de kesmem eşimin hissettigi degil benim ne hissettigm onemlidir sizde takmayin nasil kendinizi iyi hissedeckseniz onu kullanin benve

Uzun saçı sexi buluyorlar. Tek sebeb bu. Renkde kendileri ne isterse nasıl seviyorsa onu söylüyorlar.
Kafanıza göre takılın bu kadar yüz vermeyin bu heriflere ya bu : )

Erkekler uzun saç sever bende çok severim uzun saçlı kadınlar benim de dikkatimi çekiyor çok beğeniyorum benim de uzun bu arada

Emzirmekten ziyade yollar içinde çok oynamışsınız Saçınızla, boya zaten saçı Yıpratan bir işlem, boyatmayın besleyici yağlar kullanın, bir de uzun siyah saç takıntısı var neyse ki ince bel takıntısı olsa daha zor olurdu herhalde

çok haklısınız.gerçekten ben anlamadım insan eşinin istediği gibi olmalı tarzı yorumları. insan eşinin her halini sevmeli, saçını kısaltma uzun olsun, göğüslerini beğenmedim git ameliyat ol büyüttür tarzı konuları çok okudum burada. niye adam istedi diye kadın bıçak altına yatsın. sevmişler,beğenmişler ki evlenmişler. ha beni her halimle sevmiyorsa zaten kapı orada derim ben. çünkü bu şekilciliğe girer. hayat arkadaşı mıyız, süs biberi mi? insan saçıyla yüzüyle gözüyle düşünceleriyle karakteriyle vs bir bütündür. eş dediğimiz hayat arkadaşı da bu bütünü tamamlamalıdır. iyice şımardılar artık.

Çok çok bakımlı, böyle ipek gibi güzel duran saçlar var ki çok nadir onların dışında uzun saçı bakımsız buluyorum kimse kusura bakmasın. Özellikle yıpranmış, çatal çatal olmuş saçlarını inatla kestirmeyenlere de hayret ediyorum. Herkesin yüz şekline, tarzına farklı bir saç tipi gidiyor. Linda Evangelista ismini bir aratın bakalım kısa saçlı kadın nasıl oluyormuş maharet saçta mıymış....

Ben de erkekte uzun saç çok severim. O yüzden eşime saçlarını uzattırdım hele bi kessin çok fena olur :))
Yani eşler birbirlerine bu tarz konularda ricada bulunabilirler bence. Neden siz ısrarla uzun ve siyah istemiyorsunuz? Bir kere de onun dediğini yapın derim.

Uzun saça cook cook bakim gerekmiyor bence. Ben hic maskeler,karisimlar vs uygulamadim. Arada eserse yag filan suruyordum.

Arada uclardan kestiririm ve saclarim hizli uzuyor, hic catal catal degil.
Sac boyamayi birakali 3,5 yil oldu ve sacima asla ısıyla sekil vermiyorum 8 yildir. Mecburiyet durumu da yilda en fazla 1-2 olmustur ozmaan ısı kullanirim.
Aslinda sacimizi kendi haline biraksak yeterince saglikli oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…