Esimin uzun saç takintisi

Bu durum sizi bunaltmiyo mu ?

Hemen taşlamayın adamı ya:)

Bende eşimi sakallı seviyorum mesela kesersen yanıma yaklasma diyorum kısaltmasınada izin vermiyorum :)

Yani olur böyle seyler öyle beğeniyo öyle görmek istiyo demekki.. direk kadın haklarına ,benim bedenim benim kararıma bağlamaya gerek yok..

Önemli olan senin ne istediğin eş olabilir ama sen kendini iyi hissedeceksin gerisi boş. Mesela ben 11 yıldır kahkül kullanıyorum artık benimle bütünleşti herkes çok yakıştırıyor bende öyle seviyorum eşim çok yakışıyor sana yap dediğinde mutlu oluyorum ama baktım sıcak hava uzatıyorum çok beğenmesine rağmen baskı yaptığını görmedim kestir diye. Bence bu insana kendisini kötü hissettirir. Şekle önem verilmesi beni oldum olası korkutur

ya ama bunun sac kesimiyle ne alakası var.
lütfen kadın olarak siz bari böyle düşünmeyin.
çok rica ediyorum.
bakın ben 10 yıllık evliyim sacim uzunda oldu , küt de oldu, omuzumda da oldu v.s vs.
bu yıl ilk defa kısacık kestirdim.
bildiğiniz erkek traşı kısacık.
esimin tepkisi" nasıl rahat ediyorsan öyle kestir " oldu.
bir kaç gün sonra " ya valla gözüm alıştı güzel gözüküyor, ayrı bir hava katti" demeye başladı.
uzar uzamaz tekrar kestirdim.ama esim böyle dediği için değil.
gerçekten çok rahat olduğu.
saçımı bakimli uzatmak istediğim çok sevdiğim gibi sebeplerden ötürü.
tabiki eşlerin fikri önemli.
ama bunu ifade etme sekli daha önemli.
ben şimdi sokakta kadın olarak incelerim " aa kadının sac sekli güzelmiş felan" diye.
esim tabiri caizse beni tersler
" bizene başkasının saçından
, giyiminden v.s diye"
yani bu konuyu bile aldatilmaya sebebiyete vardirmak çok üzücü bana göre.
bana kısa sacimlada , uzun sacimlada
hatta hayat bu sacsiz halimle bile
kadın olduğumu hissettirecek adam lazım.
isteklerini begenilerini başkaları üzerinden hissettiren değil.
kadın olarak sakali daha çok yakistiriyorsam kesti diye sokakta gördüğüm her sakaliya mi bakayım? benim için her hali ayrı güzeldir.
beden onun nasıl rahat ediyorsa , seviyorsa öyle yapar.bende onu her haliyle severim.
aynı şeyi erkeklerde yapmali.
tekrar yazıyorum konu sahibi eşinizin yaptığı son derece onur kırıcı bir durum.
ve bir üyenin yazdığı gibi sekilcilik.

Pöf erkeklerde klasik uzun saç merakı var genelde. Allahtan eşim karışmaz çünkü nefret ediyorum saçımı uzun kullandım epey zaman ama şimdi orta kullanıyorum hatta gitgide kısaltacağım. Uzun saç herkese yakışmıyor, hele ki uçları çatallaşmış bakımsız saçlardansa kısacık bakımlı saç çok daha iyidir.

Şu sıcaklarda uzun saç deyince bile fenalık geçiriyorum. Bence kendinize yakışan neyse, neyi kullanabilecekseniz onu yaptırın saçınıza.

Değişikliğe açık olmayan insanları da ayrıca sevmiyorum, nedir bu tek tip güzellik takıntısı yahu.

Anlattıklarınızda kesinlikle haklısınız. Eşlerin fikri elbette önemli ki ben böyle bir sebepten eşim izin vermiyor düşüncesine girmem. Söylemeye çalıştığım şey. Yorum yaparken çelişiyoruz. Aldatmaya bağlama sebebim ise hanımefendi zaten kendisi söylüyor dışarıda bayanlara bakıyor diye. Ki zaten bu fazlasıyla bir sebep.

Lutfen bir birey olduğunuzu unutmayin olur mu ?
Muhakkak ki esim istiyosa uzatirim ama kendim bu durumdan mutlu degilsem orta yolu bulunur. Kimse saclarimin sahibi degil.
Evet ama bu zihniyette olan bir adamla ya evlenmeyeceksin yada mutlu olmak istiyorsak fedakarlık yapıcaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…