- 13 Nisan 2018
- 3.125
- 10.535
- 208
- Konu Sahibi Stupid love
-
Bu durum sizi bunaltmiyo mu ?Benim eşim de saç takıntılı olanlardan. Sağlıklı uzasın diye her ay ucundan aldırırm 4-5 cm en fazla o bile gözüne batar.
Kuaföre kendisi randevu alır yanımda benimle gelir (kuaför salonu sahibi arkadaşı) yaptıracağım her işlemi takip eder.
Çok kısa hiç kestirmedim ama kestirsem felaket olur sanırım.
ya ama bunun sac kesimiyle ne alakası var.Erkeklerin genelinde bu uzun saç merakı var. Kısa saç seven erkek hiç görmedim çevremde.
Birde şu konuya değinmek istiyorum. Burada eşim beni beğenmiyor gözü hep dışarıda başlıklı bir çok konu var Tavsiye edilen tek şey ise biraz bakımlı olması süslenmesi onun istediği gibi giyinmesi şeklinde yorumlar.
Bu arkadaşımıza da nasıl istiyorsan öyle kestir yorumları yapılmış. İlerleyen zamanlarda buraya yeni konu açılmaz umarım eşimin gözü hep dışarıda ne yapabilirim ?
Ondan sonra vay efendim kocam beni aldattıEsi kisiyi oldugu gibi sevmeli.
Saci uzun yada kisa.
Sarisin yada esmer. Nerden geliyo bu sekilcilik anlamiyorum.
Valla pamuk ipligine bagli kocayi sacla tutamazsin zaten.Ondan sonra vay efendim kocam beni aldattı
Yoruma bak cay demle.Ondan sonra vay efendim kocam beni aldattı
Hatta kocam beni sacimi kestirdigim icin aldatti aciklamasi ne komik dimi ? Sesli okursaniz anlarsiniz.Ondan sonra vay efendim kocam beni aldattı
Dur gidip demleyim severim çayıYoruma bak cay demle.
Vallahi evlendiğin adamı tanıyacaksın adam sana tuhaf geliyosa evlenmeyeceksin.Hatta kocam beni sacimi kestirdigim icin aldatti aciklamasi ne komik dimi ? Sesli okursaniz anlarsiniz.
aldatmaya bahane olabilir yani? ne güzel (!) bunu bir kadın söylüyor bir de. yazıkOndan sonra vay efendim kocam beni aldattı
Vallahi ben doğruyu söylüyorum inatla adamın dediğini yapmazsan sonuçlarına katlanırsınaldatmaya bahane olabilir yani? ne güzel (!) bunu bir kadın söylüyor bir de. yazık
Yoruma bak cay demle.
Lutfen bir birey olduğunuzu unutmayin olur mu ?Vallahi evlendiğin adamı tanıyacaksın adam sana tuhaf geliyosa evlenmeyeceksin.
Arkadaşlar merhaba,eşimle ilk tanıştığımızda saçlarım siyah ve uzundu şimdiki haline göre.
Eşim değişime açık bir insan degil.
Saçlarım siyah yakışıyor diye surekli siyah ve uzun olmalı.
Bense degsimii seviyirum diğer kadınlarda olduğu gb zaman zaman.
Evlenirken ombre yaptirdim omuzlarda kestirdim.
Başladı kısa olmuş demeye oysaki o kadarda kısa değildi.
Bu 3 yıl icimde de zaman zaman farkki renkler falan yaptım.
Hiçbirşey ilde yorum yapmaz guzelde olsa takmis uzun siyah olacak.
Ama bende değişim istiyirum sikiliyirum.
Suandada emziriyirum saçlarım baya zayıfladı ve hızlı uzamiyor artık 1 yıldır da hiç boyamadim.
Bakımsız görünüyor bazı bakımlar yapsamda zayıfladı.
Dışarı çıksak uzun saçlı bir kiz görse ergen gb .bakar 32 yaşına gelmiş yanı insanı tek güzel yapan şey uzun saç değil heralde zaten artık çokta uzamiyor.
Rahatsız oluyorum bu takıntısı da n seviyor olabilir anliyirum ama kadınların hayatinda da dönemsel şeyler var hep ayni kalmak olmuyor.
Suandada saçlarım çok zayıf ve bakımsız bir işlemde yaptiramiyirum .
Anlattıklarınızda kesinlikle haklısınız. Eşlerin fikri elbette önemli ki ben böyle bir sebepten eşim izin vermiyor düşüncesine girmem. Söylemeye çalıştığım şey. Yorum yaparken çelişiyoruz. Aldatmaya bağlama sebebim ise hanımefendi zaten kendisi söylüyor dışarıda bayanlara bakıyor diye. Ki zaten bu fazlasıyla bir sebep.ya ama bunun sac kesimiyle ne alakası var.
lütfen kadın olarak siz bari böyle düşünmeyin.
çok rica ediyorum.
bakın ben 10 yıllık evliyim sacim uzunda oldu , küt de oldu, omuzumda da oldu v.s vs.
bu yıl ilk defa kısacık kestirdim.
bildiğiniz erkek traşı kısacık.
esimin tepkisi" nasıl rahat ediyorsan öyle kestir " oldu.
bir kaç gün sonra " ya valla gözüm alıştı güzel gözüküyor, ayrı bir hava katti" demeye başladı.
uzar uzamaz tekrar kestirdim.ama esim böyle dediği için değil.
gerçekten çok rahat olduğu.
saçımı bakimli uzatmak istediğim çok sevdiğim gibi sebeplerden ötürü.
tabiki eşlerin fikri önemli.
ama bunu ifade etme sekli daha önemli.
ben şimdi sokakta kadın olarak incelerim " aa kadının sac sekli güzelmiş felan" diye.
esim tabiri caizse beni tersler
" bizene başkasının saçından
, giyiminden v.s diye"
yani bu konuyu bile aldatilmaya sebebiyete vardirmak çok üzücü bana göre.
bana kısa sacimlada , uzun sacimlada
hatta hayat bu sacsiz halimle bile
kadın olduğumu hissettirecek adam lazım.
isteklerini begenilerini başkaları üzerinden hissettiren değil.
kadın olarak sakali daha çok yakistiriyorsam kesti diye sokakta gördüğüm her sakaliya mi bakayım? benim için her hali ayrı güzeldir.
beden onun nasıl rahat ediyorsa , seviyorsa öyle yapar.bende onu her haliyle severim.
aynı şeyi erkeklerde yapmali.
tekrar yazıyorum konu sahibi eşinizin yaptığı son derece onur kırıcı bir durum.
ve bir üyenin yazdığı gibi sekilcilik.
Evet ama bu zihniyette olan bir adamla ya evlenmeyeceksin yada mutlu olmak istiyorsak fedakarlık yapıcaz.Lutfen bir birey olduğunuzu unutmayin olur mu ?
Muhakkak ki esim istiyosa uzatirim ama kendim bu durumdan mutlu degilsem orta yolu bulunur. Kimse saclarimin sahibi degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?