eşimin vefat eden eski sevgilisi..

Yasadigi normal bir ayrilik degil..
Araya ölüm girmis , uzulmesi cok normal halla hatirlamasida normal..
Bence hic kafanizi bulandirmayin bununla.

ben eşinizin yaptığı yanlış birşey göremiyorum.

kim olsa aynı anlarda aynı şeyleri hissederdi. filmin o sahnesini izleyip de o olay aklına gelmeyecek insan yoktur. hiç birşey olmamış gibi davransaydı sıkıntıydı aslında. niye mi ? çünkü o zaman 5 yıla ve o kıza hiç mi hiç saygısı yok demektir. Ki ortada bir yaşanmışlık ve yaşanamamış içte kalan duygular var davranışarında bir sorun yok eşinizin bence.

tanımadan sevdim o kadını

Sizin bu durumu görüp üzülmeniz de normal, adamın eski sevgilisini hatırlayıp üzülmesi de normal... alışacaksınız zamanla, bununla yaşamaya

kendimi sizin yerinize koyuyorum sonuçta bu vefat . Kıskansan kıskanılacak birşey değil. Kendimi eşinizin yerine koyuyorum vefat eden sevgilisiyle kurulan hayaller yarım kalanlar ve yaşadığı acı hiç kolay değil. Çok sevmiştir tamam ama o hanım artık yok. Eşiniz sizinle evlendiyse içindeki acı küllenmiş demektir. Gözlerinin dolması aklına gelince uzulmesi hala var olan bir aşktan değil o zamanlar yaşadığı travmanın etkisidir. Dua edin ki henüz hayatta olan birtakım hanımlarla sizi aldatan bir eşiniz yok. Boşuna kendinizi üzmeyin

keşke unutmamış olsa da sevgiye saygısı olan biri olsa.
sizi elbette seviyordur ama ölüye duyulan sevgi çok farklı
hatta sevgiden başka bir şey anılara saygı yaşanmışlıkları hiçe saymamak.
sizin yerinizle onun yeri bambaşka yani.
boşuna huzursuzluk yapmayın gittiği yerden dönemez ki

Unutmamistir unutamazda... Kusura bakmayin sizi üzmek icin demiyorum... Zor bir durum sizin icin ama bu düsüncelerle kendinizi harab etmeyin, evliliginizede yansitirsiniz... Sizin düsünceniz ölmemis olsaydi kesin onunla evlenirdi, evet belki öyle ama bunu kimse bilemez, belkide herhangi bi sebebten ayrilacaktilar ve yine sizi bulacakti... Insanlarin dogduklari anda kimle evlenecekleri belli olurmus, yani sizde birbirinizin kaderisiniz... Neler hissettiklerinizi anlaya biliyorum ama bi faydasi yok bu düsüncelere girmeye... Evliliginizin ve sevip sevilmenin tadini cikartin...

aslında ikiniz içinde zor bi durum
sen eşinin sadece seni sevmesini seni düşünmesini istiyosun haklı olarak
ama o kızcağız da vefat etmiş eşinin arada bunu düşünmesini de garip karşılama
çünkü ayrılık değil ki bu ölüm. aynısı senin başına gelse senin eski sevgilin vefat etse sen hiç düşünmezmisin?
bence birbirimizi kandırmayalım herkes düşünür burda düşünmem diyen yalan söyler
seni de anlıyorum senin içinde hiç kolay değil bu durum ama bu durumu bilerek severek evlenmişsiniz
o yüzden daha fazla üzülmeyin

Bazi hemcinslerimi de anlayamadim yani.yok anlayisli davran yok rahat birak yok saygili davran yok bogma.. yahu adam olgunca davranip huzunlenip geciyor olsa tamam da nedir o oyle filmden etkilenmeler lavaboya gidip aglamalar falan..baslarim oyle huzunlenmeye de duygusalliga da.. aglayacak kadar duygulaniyorsa evlenmeseymis.oluye saygi var ama yasayan ese saygi nerede ? esinizi haksiz buldum, kusura bakmayin.evlenecek kadar akli basindaysa esininin boyle bir durumda hissedeceklerini anlayabilecek kadar da dusunceli olmali.o kadar dusunceli olamiyorsa bir filmden etkilenecek kadar duygulari yogunsa da evlenmemeli.hicbir eş boyle bir duyguyu yasamayi haketmez.

Son düzenleme:
Empati kurdum.

Unutamamıştır.. Ama kıskanılacak bir durum da değil tabi..

Zor bi durum..
Baya zor belli ki. Ama seni sevmese seninle evlenmezdi.
Ben olsam; büyük konuşmayayım ama eşime bu konuda destek olmaya çalışırdım. Onunla ilgili konu açıldığı anda karısı gibi değil de bi arkadaşıymışım gibi onu dinleyip hak verdiğimi düşündürürdüm.

Sana saygısı artacaktır böylece.

Ayrıca, emin ol unutamadığı kişinin hayatta olması ve onu takip ediyo olması daha acı olurdu senin için.
Öyle bi travma yaşadıktan sonra seni hayatına spkabildiyse sen çooookk değerlisindir.

Böyle kabullenmek zorundasın. Zamanla eşin de bunu aşacaktır. İnsan anne babasının vefatına alışıyo.

Sabırlar diliyorum sana bol bol...

Asla Unutamaz...
sizde mümkün oldugunca yarasını deşmeyin bence. fazlasıyla zor bir durum zaten.
siz bunu bilerek birşeylere başlamışsınız yuva kurmuşsunuz,şimdi bunu sorgulamanın manası yok bence.

Sen olsan seninde gozun dolardi. kafaya takma. olum bu sonucta kolay birsey degil.

Empati yaptim ve ben de esine kizdim. Ben cok duygusal bi'insanim samana cope gozum dolar ama benim aglamam etrafimi etkileyecekse bol bol yutkunurum.
Senin boyle hissetmen normal cunku...
Ben de eski sevgilimin ilk askini "sevisini, emegini" icerlerdim cunku terkedilmis bi'nevi. Bak kizi kiskaniyodum demiyorum bunlar apayri seyler.

Esinin yasadigi buyuk bi'travma ama yanindaki hayat arkadasi icin biraz daha dizginlemeli acisini.

ölmüş artık ölmüşşş ötesi yok...
olmayan bi insandan kıskanmak çok garip...
zaten evliymişsiniz işte daha ne olsun...

Hala uzuldugu icin esinizi takdir ettim.benim kuzenimin sevgilisi de vefat etti trafik kazasinda.bizim haberimiz yoktu ama sevgili olduklarindan.arkadasi benim bildigimi dusunup agzindan kacirdi.ve suan kuzenim cocugun en yakin arkadasiyla evli.once biraz vicdan yapti sanirim ama artik aklina bile gelmiyo.dusundukce ben tuhaf oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…