eşimin vefat eden eski sevgilisi..

esine destek olmak en guzeli cogunun dedigine gore...ve suna katiliyorum bende...suanda olmadigi icin daha kusursuz daha degerli..ama zaten unutamamak degil bunu bu kadar takma...yani olum aci birsey sonucta...

muhtemelen o yer eşinin yüreğinde kalacaktır
ama bunu dert etmemelisin
kendini koy yerine
aynı şeyi yaşasan sende böyle hissederdin
ölmüş ve gitmiş
YAŞANMAMIŞLARIN HAYALLERİĞ YÜREKLERDE BÜYÜMÜŞ
ve inan bana unutmayı ihanet sayacaktır
bu nedenle hiç konuşmayın bu konuyu
yaraya parmak sokup kanatmaya gerek yok

kader çizgisini böyle çekmiş
o çizgide yolunuza devam edin

ayy cok üzüldüm ben buna..Kalp krizi mi ?

[QE="nur35nur, post: 37179203, member: 374555"]Canim sorunu okuyunca on dakika düşündüm. O donem baskaydi hayatimiz askimiz simdi baska. Bende sonsuz bir yara acti mi acti çünkü o artik kendini ifade edemeyecek sonsuz sessizlikte.. Askerdi Yalova'da o donem ve hukuk fakültesi mezunuydu. Cep telefonu ma mesaj yazmis o gece bir ay sonra geldi mesaji ve "uyudun mu bebisim yaninda uyudugumu hisset"diye.. Ve sonsuz uykuya dalacakmis hisseder gibi yazmis. Acikcasi normal bir ayrilik olsa coktan unuturdum da bu bambaşka. Esim de onu biliyor ve tek kelime etmez. Hala onun dogumgununde (5 Aralik) ben koskocaman bir pasta alirim Çocuk Esirgeme Kurumu na gidip kuzucuklarla kutlariz kimse bilmeden nedenini. Allahim kimseye yasatmasin da bu bambaska birsey.. O mu esim mi tercihi yapamam. Ciddi yapamiyorum durust olayim:-([/QUOTE]

Çok üzüldüm ben o size yazılan mesaji okuyunca.... Agladim... Allah sabir versin sizlere agir bir imtihan bu...
Cok

Eşinizin yaşadığı şey kolay değil unutmuştur diyemeyeceğim benim başıma öyle bir şey gelse bir yarım evlensem de o kişide olurdu ki siz de önceden bu durumu biliyormuşsunuz zaten.Sadece ona hatırlatmayın yeter yoksa sizinle bir sorunu olduğunu düşünmüyorum,mutluluklar :)

ben buna oturdum hüngür hüngür ağladım. Allah rahmet eylesin gerçekten çok üzücü... Size de helal olsun daha bir şey yazamıyorum.

canimm yazdıklarıni okuyunca gözlerim doldu Allah rahmet eylesin. ..

oyy Kıyamam sana ya nasil icim acidi okurken ..Allah sabır versin.

kendi istekleri ile olmamış bir ayrılık.. ölüm.. çok zor.. atlatmışsa da tam olarak unutmasını beklemek zor..
ama bu demek değil ki sizi sevmiyor..
sizinle mutludur ve şükrediyordur tekrar mutlu olabildiğine ama çok zor bir durum eşiniz için de sizin için de..
bir yarısı onu seviyor mu diye düşünmeyin.. herkesin içinde geçmiş yaşadıklarından birşeyler var ya da yok devam ediyorular hayatına.. eşinizi de böyle düşünün.. sizinle bir hayatı var..

" biri de konuyu ben açtım ayrılıklardan konuşuyorduk ve denemek istedim, ayrılık kolay da dedim ölüm zor insan yaşayamadıklarına üzülür değil mi dedim sesini çıkarmadı ama gözleri doldu. "

Adamın yarasına tuz basmışsınız. Adam unutacak olsa siz hatırlatıyorsunuz. Bu davranışınızı çok acımasızca buldum.

İçim cız etti yazdıklarınızı okuyunca.
Ne zordur kim bilir.
Tekrar başınız saolsun.

canım o aslında tam olarak öyle olmadı, biz daha evli değildik sevgiliyken eskilerimizden bahsediyorduk, bana insanın ayrıldığı kişiyi unutması zor sende unutmamışsındır gibi imalar yaptı , hayır unuttum falan dedim, o da dedi ki; ölüm unutulur elin tutmuyor gözün görmüyor mecbursun unutmaya, birgün çıkıp gelmeyecek , ama senin eski sevgilin belki de bir gün çıkacak karşımıza dedi, senin durumun daha kötü , yaşıyor , hayatta ve ayrısınız dedi, bende o lafının üzerine ölüm daha zor insan yaşayamadıklarına üzülür ayrılık kolay dedim

Ben olsam unutmuş olmasına üzülürdüm.. bu bambaşka bir durum çünkü.. tamam her gün onun hayaliyle yatıp kalkmasın ama unutmasın da. hatırlasın. ansın. yüreği taşlaşmiş bir insandan korkarım çünkü.

Kusura bakma ama kolay degil gencecik bayan ben bile tanimadan uzuldum ..sacma bir rekabet

canım çok teşekkür ederim cevabın içi, tekrardn Allah rahmet eylesin yazdıklarınla ilgili eşimi düşündüm de eminim o da tercih yapamaz, ondan daha çok da sevememiştir beni ama vazgeçemez de. o hep onun gözünde kusursuz kalacak. ben hep eşimi o kızdan bana kalan bir emanet gibi gördüm bu yüzden hep mutlu etmeye çalıştım. sanki eşimle tartıştığım zamanlarda biryerlerden bizi görüyor ve üzme onu o benim herşeyimdi , ben olsam onu hep mutlu ederdim sen de öyle yap diyor gibi bir psikolojideyim. off eşim için çok zor ama benim için de çok zor...

Ca
Canim o sana o kizin emaneti falan degil o kadar da degil. Sadece esin ve ben gibiler ozrl bir durum yasadik ve o kisilerin anilarina sevgimizi saygimizi sorgulatmayiz. Benden tavsoye b konuyi unut esinle mutlu ol. O kiz sadece saygin bir ani olarak kalacak. Eminim esin seni cok seviyordur benim esim gibi yap su an sonsuzluktaki birini kiskanma sadece saygi duy ve unut. Mutluluklar canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…