- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.434
- 178
- Konu Sahibi baloncuk13
-
kızlar eşimin 5 sene konuştuğu ve sonunda bir trafik kazasında kaybettiği bir eski sevgilisi var. kazadan 3 yıl sonra biz tanışıyoruz ve 1.5 yıl konuştuktan sonra evleniyoruz. ama 2 kere onunla ilgili konu oldu ve ikisinde de gözleri doldu. biri aşk tesadüfleri sever filmi vizyona girdiğinde biz sevgiliydik ve sinemaya gitmiştik, filmin sonunda kız trafk kazası geçiriyordu. güzelce filmi izlerken eşim kalk gidiyoruz dedi o sahnede montunu aldı çıktı ardından koştura koştura ben çıktım ve yüzünü göremedim direk hızlıca lavaboya gitti. sanırım ağladı orda : ( çıktığında hiçbirşey söylemedim, hiçbirşey olmamış gibi davrandık normal hayatımıza devam ettik. biri de konuyu ben açtım ayrılıklardan konuşuyorduk ve denemek istedim, ayrılık kolay da dedim ölüm zor insan yaşayamadıklarına üzülür değil mi dedim sesini çıkarmadı ama gözleri doldu. zaten ilk tanıştığımız zamanlar da bana söylemişti bu durumu, eski sevgilim vefat etti, yaşayamadıklarıma üzülüyorum demişti, tabi o zaman sevgili gibi değil arkadaş gibi başlamıştık. şimdi 2 yıllık evliyiz beni sevdiğin hissediyorum ama bazen düşünüyorum bir yarısı da onu seviyor mu unutabildi mi acaba diye. sizce unutabilmiş midir : (
İnsanın sevdiğini kaybetmiş olması çok üzücüdür unutamamıştır elbette. Sizin için çok ağır bir şey aslında hanginizi daha fazla sevdiği ve o hala yaşamış olsaydı beni yine tercih eder miydi soruları dönüyordur kafanızda şu anda. Henüz evlilikte yeni sayılırsınız ve kocanıza olan aşk ve tutkunuz ön planda. Ama ilerde çocuklarınız da olup ve yeni yeni sorunlara odaklanmaya başladığınızda bu üzücü geçmiş size ağır gelmemeye başlar. Ama şunu da söyleyeyim eşiniz eski sevgilinizi unutmayıp sizinle geçmişinde hiç bir şey yaşanmamış gibi devam etseydi bu daha büyük acı olurdu. Demek ki yaşadıklarına değer vermeyen bir insanmış derdim. Allah korusun sizin başınıza bir şey gelse sizi de bir kalemde silip atardı.kızlar eşimin 5 sene konuştuğu ve sonunda bir trafik kazasında kaybettiği bir eski sevgilisi var. kazadan 3 yıl sonra biz tanışıyoruz ve 1.5 yıl konuştuktan sonra evleniyoruz. ama 2 kere onunla ilgili konu oldu ve ikisinde de gözleri doldu. biri aşk tesadüfleri sever filmi vizyona girdiğinde biz sevgiliydik ve sinemaya gitmiştik, filmin sonunda kız trafk kazası geçiriyordu. güzelce filmi izlerken eşim kalk gidiyoruz dedi o sahnede montunu aldı çıktı ardından koştura koştura ben çıktım ve yüzünü göremedim direk hızlıca lavaboya gitti. sanırım ağladı orda : ( çıktığında hiçbirşey söylemedim, hiçbirşey olmamış gibi davrandık normal hayatımıza devam ettik. biri de konuyu ben açtım ayrılıklardan konuşuyorduk ve denemek istedim, ayrılık kolay da dedim ölüm zor insan yaşayamadıklarına üzülür değil mi dedim sesini çıkarmadı ama gözleri doldu. zaten ilk tanıştığımız zamanlar da bana söylemişti bu durumu, eski sevgilim vefat etti, yaşayamadıklarıma üzülüyorum demişti, tabi o zaman sevgili gibi değil arkadaş gibi başlamıştık. şimdi 2 yıllık evliyiz beni sevdiğin hissediyorum ama bazen düşünüyorum bir yarısı da onu seviyor mu unutabildi mi acaba diye. sizce unutabilmiş midir : (
kızlar eşimin 5 sene konuştuğu ve sonunda bir trafik kazasında kaybettiği bir eski sevgilisi var. kazadan 3 yıl sonra biz tanışıyoruz ve 1.5 yıl konuştuktan sonra evleniyoruz. ama 2 kere onunla ilgili konu oldu ve ikisinde de gözleri doldu. biri aşk tesadüfleri sever filmi vizyona girdiğinde biz sevgiliydik ve sinemaya gitmiştik, filmin sonunda kız trafk kazası geçiriyordu. güzelce filmi izlerken eşim kalk gidiyoruz dedi o sahnede montunu aldı çıktı ardından koştura koştura ben çıktım ve yüzünü göremedim direk hızlıca lavaboya gitti. sanırım ağladı orda : ( çıktığında hiçbirşey söylemedim, hiçbirşey olmamış gibi davrandık normal hayatımıza devam ettik. biri de konuyu ben açtım ayrılıklardan konuşuyorduk ve denemek istedim, ayrılık kolay da dedim ölüm zor insan yaşayamadıklarına üzülür değil mi dedim sesini çıkarmadı ama gözleri doldu. zaten ilk tanıştığımız zamanlar da bana söylemişti bu durumu, eski sevgilim vefat etti, yaşayamadıklarıma üzülüyorum demişti, tabi o zaman sevgili gibi değil arkadaş gibi başlamıştık. şimdi 2 yıllık evliyiz beni sevdiğin hissediyorum ama bazen düşünüyorum bir yarısı da onu seviyor mu unutabildi mi acaba diye. sizce unutabilmiş midir : (
Farzet ki unutamadı, bir tarafı hala vefat eden sevgilisine ait. Ne değişecek?
Ölen birisini kıskanıp adamı mı boşayacaksın?
Ya cidden canınız sıkılıyor herhalde. Yapacak bişeyiniz yok eşinize bu konularda sarmak mı istiyosunuz?
Size ne söylesem bilemedim yani.!
Allah rahmet eylesin..kızlar eşimin 5 sene konuştuğu ve sonunda bir trafik kazasında kaybettiği bir eski sevgilisi var. kazadan 3 yıl sonra biz tanışıyoruz ve 1.5 yıl konuştuktan sonra evleniyoruz. ama 2 kere onunla ilgili konu oldu ve ikisinde de gözleri doldu. biri aşk tesadüfleri sever filmi vizyona girdiğinde biz sevgiliydik ve sinemaya gitmiştik, filmin sonunda kız trafk kazası geçiriyordu. güzelce filmi izlerken eşim kalk gidiyoruz dedi o sahnede montunu aldı çıktı ardından koştura koştura ben çıktım ve yüzünü göremedim direk hızlıca lavaboya gitti. sanırım ağladı orda : ( çıktığında hiçbirşey söylemedim, hiçbirşey olmamış gibi davrandık normal hayatımıza devam ettik. biri de konuyu ben açtım ayrılıklardan konuşuyorduk ve denemek istedim, ayrılık kolay da dedim ölüm zor insan yaşayamadıklarına üzülür değil mi dedim sesini çıkarmadı ama gözleri doldu. zaten ilk tanıştığımız zamanlar da bana söylemişti bu durumu, eski sevgilim vefat etti, yaşayamadıklarıma üzülüyorum demişti, tabi o zaman sevgili gibi değil arkadaş gibi başlamıştık. şimdi 2 yıllık evliyiz beni sevdiğin hissediyorum ama bazen düşünüyorum bir yarısı da onu seviyor mu unutabildi mi acaba diye. sizce unutabilmiş midir : (
canım yaraları olan insanlarla hayat kurmak zordur..kabullenmiş sayarlar seni.eğer hala ondan bahsedince sesi titriyorsa hala aşık anlamına gelmez.insana ölüm çok koyar,giden kişiye üzülürsün,sürekli kuruntu yapıp hayatı zehretme kendine.böyle birşeyi biliyormuşsun ya baştan kabul etmeyecktin yada umursamayacaksın.kızlar eşimin 5 sene konuştuğu ve sonunda bir trafik kazasında kaybettiği bir eski sevgilisi var. kazadan 3 yıl sonra biz tanışıyoruz ve 1.5 yıl konuştuktan sonra evleniyoruz. ama 2 kere onunla ilgili konu oldu ve ikisinde de gözleri doldu. biri aşk tesadüfleri sever filmi vizyona girdiğinde biz sevgiliydik ve sinemaya gitmiştik, filmin sonunda kız trafk kazası geçiriyordu. güzelce filmi izlerken eşim kalk gidiyoruz dedi o sahnede montunu aldı çıktı ardından koştura koştura ben çıktım ve yüzünü göremedim direk hızlıca lavaboya gitti. sanırım ağladı orda : ( çıktığında hiçbirşey söylemedim, hiçbirşey olmamış gibi davrandık normal hayatımıza devam ettik. biri de konuyu ben açtım ayrılıklardan konuşuyorduk ve denemek istedim, ayrılık kolay da dedim ölüm zor insan yaşayamadıklarına üzülür değil mi dedim sesini çıkarmadı ama gözleri doldu. zaten ilk tanıştığımız zamanlar da bana söylemişti bu durumu, eski sevgilim vefat etti, yaşayamadıklarıma üzülüyorum demişti, tabi o zaman sevgili gibi değil arkadaş gibi başlamıştık. şimdi 2 yıllık evliyiz beni sevdiğin hissediyorum ama bazen düşünüyorum bir yarısı da onu seviyor mu unutabildi mi acaba diye. sizce unutabilmiş midir : (
Su yazdiklariniza bakilirsa unutamamis..kızlar eşimin 5 sene konuştuğu ve sonunda bir trafik kazasında kaybettiği bir eski sevgilisi var. kazadan 3 yıl sonra biz tanışıyoruz ve 1.5 yıl konuştuktan sonra evleniyoruz. ama 2 kere onunla ilgili konu oldu ve ikisinde de gözleri doldu. biri aşk tesadüfleri sever filmi vizyona girdiğinde biz sevgiliydik ve sinemaya gitmiştik, filmin sonunda kız trafk kazası geçiriyordu. güzelce filmi izlerken eşim kalk gidiyoruz dedi o sahnede montunu aldı çıktı ardından koştura koştura ben çıktım ve yüzünü göremedim direk hızlıca lavaboya gitti. sanırım ağladı orda : ( çıktığında hiçbirşey söylemedim, hiçbirşey olmamış gibi davrandık normal hayatımıza devam ettik. biri de konuyu ben açtım ayrılıklardan konuşuyorduk ve denemek istedim, ayrılık kolay da dedim ölüm zor insan yaşayamadıklarına üzülür değil mi dedim sesini çıkarmadı ama gözleri doldu. zaten ilk tanıştığımız zamanlar da bana söylemişti bu durumu, eski sevgilim vefat etti, yaşayamadıklarıma üzülüyorum demişti, tabi o zaman sevgili gibi değil arkadaş gibi başlamıştık. şimdi 2 yıllık evliyiz beni sevdiğin hissediyorum ama bazen düşünüyorum bir yarısı da onu seviyor mu unutabildi mi acaba diye. sizce unutabilmiş midir : (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?