eşimin vefat eden eski sevgilisi..


bu konuda onun üzerine sakın ama sakın gitme ve saygı duy, bende evlenmeden önce görüştüğüm insanı kaybettim, o konu çok farklı bir konu sevgi değil başka bişey, o filmde o anı yaşamış sadece o zaman hissettiklerini hatırlamıştır, bu konuyu bence bir daha açma, sonuçta ölmüş biri var onunla ilgili yarışa girmemelisin
 
Seni sevmemesiyle alakası yok bende kaybettim sevdiğim adamı şimdi eşimi de çok seviyorum ama hala onunla dinlediğimiz bir müzik çalsa veya birini ona benzetsem gözlerim dolar ve eşim hala bilmiyor böyle bi olay yaşadığımi
 
İnsanın sevdiğini kaybetmiş olması çok üzücüdür unutamamıştır elbette. Sizin için çok ağır bir şey aslında hanginizi daha fazla sevdiği ve o hala yaşamış olsaydı beni yine tercih eder miydi soruları dönüyordur kafanızda şu anda. Henüz evlilikte yeni sayılırsınız ve kocanıza olan aşk ve tutkunuz ön planda. Ama ilerde çocuklarınız da olup ve yeni yeni sorunlara odaklanmaya başladığınızda bu üzücü geçmiş size ağır gelmemeye başlar. Ama şunu da söyleyeyim eşiniz eski sevgilinizi unutmayıp sizinle geçmişinde hiç bir şey yaşanmamış gibi devam etseydi bu daha büyük acı olurdu. Demek ki yaşadıklarına değer vermeyen bir insanmış derdim. Allah korusun sizin başınıza bir şey gelse sizi de bir kalemde silip atardı.
 
Farzet ki unutamadı, bir tarafı hala vefat eden sevgilisine ait. Ne değişecek?
Ölen birisini kıskanıp adamı mı boşayacaksın?
Ya cidden canınız sıkılıyor herhalde. Yapacak bişeyiniz yok eşinize bu konularda sarmak mı istiyosunuz?
Size ne söylesem bilemedim yani.!
 
Canim esin icin cok zor bir durum Allah kimseye yasatmasin. Olen bir insani kiskanmak olmaz esinin bi yani tabiki onu unutmamistir sonucunda cok sevdigi birisini kaybetti. Tabiki unutmaz ama artik seninle bir hayati var eminim onu dusunerek yatip kalkmiyordur,sende kendini paralama bence onun acisina saygi duy zaten vefat etmis birisi icin yapabilecegin bisey yok. Gecenlerde Beren saat bile vefat eden eski sevgilisine anlamli bi mesaj paylasmis sosyal sitelerden, bu tarz durumlarda saygi gosterilmesi gerekiyor.
 

Üzüldüm çok üzüldüm
Sizin içinde çok kötü bir durum eşiniz içinde öyle ..
Kim olursa olsun nefretle ayrılığım eski sevgilim dahi olsa onu anımsatacak birşey görsem ağlardım, sonuçta ortada yaşanmışlıklar var ve zamansız bir ölüm.
Canınızı sıkmayın, siz onun hayat arkadaşısınız.
Aklınıza bu tarz şeyler gelmesi normal.
Allah o bayana rahmet yağdırsın gerçekten tanımadığım halde bile ben bu kadar üzüldüysem eşinizin gözlerinin dolması normal.
Acı bir ölüm ...
 

İnsanlar azar işitmek için konu açmıyor hanımefendi.
Bence biraz sakin olunuz.
Bayan içinde kötü bir durum, anlamaya çalışınız lütfen.
 
Ölmüş insanı mı kıskanıyorsunuz bence dua gönderin kendisine. İnsan öyle böyle elbette birini sevecek evlenecek eşinizde sizi sevmiş ama onun aklına gelmesi duygulanması normal. Siz de eski sevgilinizi kaybetseniz sonra sevseniz bile evlenseniz de aklınıza gelirdi bir de özellikle konu açtım diyorsunuz bakalım ne diyecek diye hiç sağlıklı değil bu hareketler. Beni sevmiyor onu seviyor diye ispatlasanız ne olacak o insan hayatta bile değil ve aradan baya zaman geçmiş sevmese evlenmezdi sizinle kimse başına silah dayamadı sonuçta bırakın bu düşünceleri.
 
Mekanı cennet olsun. Eğer bu rahmetli hanımefendi ölmemiş olsaydı ve eşiniz o filmde sinemada ağlasaydı evet üzülün ama siz şu an bir hayaletle savaşıyorsunuz tabir i caizse. Ölüm hele de kaza ile ölüm çok acı tabii ki eşiniz üzülecek. Halen onu seviyordur diye düşünmeyin. Ben sizin endişelerinizi de çok iyi anlıyorum ama dışarıdan mantıklı bakınca yersiz ndişeler bunlar.
 
Zamansız bir ölüm ve yaşanmışlıklar, sonra yarıda kalanlar
İnsan 100 yaşına da gelse hatırlayınca içi burkulur
Merhumeye dua edin ve bu fikirleri aklınızdan atmaya çalışın
Eşinizin size duyduğu sevgiyle, ona karşı hissettikleri bir değil, ölüm farklı bir şey
 
Allah rahmet eylesin..
Konuyu okuyunca aklıma şöyle bir soru geldi..
Allah korusun eşinizin başına birşey geldi,beklenmedik bir ayrılık..
Bir zaman sonra hayatınıza biri girdi ve evlendiniz,rahmetli eşinizi unutur musunuz?yoksa kalbinizin bir köşesin de hep yaşar mı?
"Asla unutmam hep kalbimin bir yerin de kalır"diyorsanız da eşinizin durumunu anlayışla karşılayıp,rahmetliye fatihanızı okuyun ve bu düşüncelerinizi atın kafanızdan.
 
benim fikrim unutmadı ama onsuz yaşamayı öğrendi... eşimle benimde 5 yıl geçmişimiz olduktan sonra evlendik. çok kavgalar ettik ayrıldık falan ama hiç bir zaman onsuz olmayı duşunmedim. rabbim ayırsaydıda unutamazdım sanırım. allahım ayırmasın bizi uzun ilişkilerde insanlar birbirine eş gibi oluyorlar. unutamama sebebi budur. aynı zamanda senide sevmese evlenmezdi. bu düşünceleri kafanızdan atın. aynı durumda sende olabilirdin.
 
unutmamışsa ne olacak ki geri mi gelecek ..ölmüş gitmiş.allah rahmet eylesin..kafanı takma ..eşine onu ne kadar çok sevdiğini hissettir. bu insan ölmemiş olup eşin böyle bir şey yapsaydı saygısızlık olurdu ama ölmüş sonuçta belki eşinin canı ondan yanıyordur..
 
her şeyden önce eşiniz çok zor günler geçirmiş olmalı, unutmaktan başka çaresi var mı ki; acaba unutmuş mudur diye düşünüyorsunuz. her ölüm erkendir ama genç ölümü Allah kimseye yaşatmasın.
ben merhumenin gençliğine ve geride bıraktıklarına çok üzüldüm lütfen sizin de aklınıza geldikçe rahmet okuyun, aklınızdan diğer düşünceleri atın.
 
canım yaraları olan insanlarla hayat kurmak zordur..kabullenmiş sayarlar seni.eğer hala ondan bahsedince sesi titriyorsa hala aşık anlamına gelmez.insana ölüm çok koyar,giden kişiye üzülürsün,sürekli kuruntu yapıp hayatı zehretme kendine.böyle birşeyi biliyormuşsun ya baştan kabul etmeyecktin yada umursamayacaksın.
 
kıskanmanız yersiz bence. saygı duyun böyle bir geçmişe sonuçta kendi iradeleri dışında bir ayrılık var ortada. hal böyle olunca insan da bir burukluk olur. bu sizi sevmediği için değil ama doğanın kanunu gibi bişi bu
 
Su yazdiklariniza bakilirsa unutamamis..
Ama bu sizi sevmiyor manasina gelmez..
 
Bu durumu kendinize dert edip yipratmayin. Bunun yerine esinizi mutlu ederek unutturmaya çalışın acılarını. Zor bir durum. Allah yardımcınız olsun. Eşinizin de başı sağolsun.
 
Sen geçmişi hiç kurcalama bence.
Kendinize yeni hayat kurmuşsunuz madem birbirinizi sevin sayın.
Yazık kız da ölmüş gitmiş bitmiş kapanmış bir konu.
Ölü bir insandan kocanı kıskanma hayat devam ediyor işte sneinle evlenmiş kedine yeni hayat kurmuş bunu devam ettirin gidin.
 
konu sahıbııı : bi film var kendi'me iyi bak dıye... onu ızle ..aynı senın olayın resmen...

açıkçası empati kurayım dedim senın için de cok zor eşin için de...eğer yarım kalmışsam yıllar geçse de o kabuk bağlayan yara arada kanar.bunun senı sevıp sevmemekle ılgısı yok.sakın oyle düşünme cnm..kıyamam sana..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…