- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
Aile olmakla bir alakası yok bunun,adam kadını aldatıp 3 çocukla ortada mı bırakmış? İki-üç siteye bakmış o kadar.Bizim toplumumuz ne zaman aile kavramının ne olduğunu ne zaman anlıcak acaba?
Arkadaslar merhaba ben konunun icinden cikamadim birde siz yorumlarmisiniz dort bes gun once esimden tlf rica ettim internetden birseyler arastiracaktim benim tlf neti yavas biraz esimin kendi tlf cok yavas ama bir arkadasinin tlf kullaniyor bir arizasi var diye getirmis birakmis esimde arizasini giderdi adam gelip almadi bir yil oldu esimde neti hizli diye arada kullaniyor tlf ben isimi bitirdim goggle den cikis yapmak icin geri tusuna bastim esimin arastirmis oldugu birkac konu cikti ben cikamadigim icin tekrar tekrar cikis tusuna bastim birsuru e... Sayfalar acildi gorunce sok oldum kapanmadi da gittim gosterdim esime tlf sahibi bakmis bende yanlislikla gordum kapattim dedi ama ben daha oncede is yerinde ki bilgisayarda da gormustum bugun arkadasim oturdu bilgisayara dedi cok ustunde durmamistim oyuzden simdikinede inanmadim benim esim cok dindar bir insandir yakistiramadim benimle mi problemin var diyorum yemin ediyor yapmadim diye bende her iki aileye durumu anlaticam babam bosanmam icin destek verirse bosanicami soyledim aglamaya basladi herseyin uzerine yemin edebilirim bakmadim sensiz kalirsam oldururum kendimi dedi kimseye soyleme diyede yemin ettirdi ben bunu gunlerdir kimseyle paylasamadim ama affedemedim de cunku benim icin guven cok onemli tlf bilgisayarimi gel hergun kontrol et dedi ama ben cocuk gibi surekli kontrol mu edeyim yada isyerinden gec geliyor acaba ne yapiyor diyemi dusuneyim asla ben bunlari kaldiramam ayrilmak istedigimi soyledim dun gece yada annemgile gideyim bir kac gun gorusmeyelim benimde ofkem dinsin dedim kendimi oldururum beni birakirsan dedi yine yapma Allah askina bu kadar sacma bir nedenle olumu bukadar agzina alma dedim kanepeyi yumruklamaya basladi beni birakma diye ben korktum sarildim tamam sakin ol dedim gidip su getirene kadar pijamasini atletini yirtmis o sekilde gorunce cok korktum ilk defa boyle birsey oluyor dusa soktum sarildim kucagimda aglamaya basladi esimi ohalde gorunce hasta gibi hissettim cok korktum arkadaslar bugun birlikde doktora gidicez bu yasadigimiz normal degil dedim benim derdimin tek ilaci sensin dedi gitmedi ya cocugum olsaydi esimin o halini gorseydi ben napardim inanin hakaret etmedim bagirip cagirmadim sadece konustum bukadarcik seyden bu denli birsey yapmasi normal mi sizce benim ne yapmam lazim sabah giderken bana guzel msjlar atarmisin ilgini ozledim dedi icim acidi bana bir fikir verin ne olur normal degil biliyorum ve bu olay tekrarlanacak diye korkuyorum acaba hasta mi diye dusunuyorum dun geceden beri
Bende bunu anlayamiyorum esi olan hatta esini cok sevdigini soyleyen cinsellik konusundada bir sorun yasamadigini kisacasi mutlu oldugunu soyleyen bir erkek neden boyle birsey yapar benim aklim almiyorburada o kadar çok bununla ilgili şey gördüm ki. eşime sormuştum. o da kızarak ben ergen miyim dedi.
bende bu şekilde düşünüyorum. gelişimini tamamlayamamış insanlar bakar...
Aile olmakla bir alakası yok bunun,adam kadını aldatıp 3 çocukla ortada mı bırakmış? İki-üç siteye bakmış o kadar.
Kadin erotk siteye girdi diye koca bosuyor, bu mu senin aile kavraminin devamliligindan anladiginBizim toplumumuz ne zaman aile kavramının ne olduğunu ne zaman anlıcak acaba?
Kadin erotk siteye girdi diye koca bosuyor, bu mu senin aile kavraminin devamliligindan anladigin
Dayagi bosverdiginiz gibi...Arkadaslar haklisin surekli bosanalim diyen bir insan degilim yuvam icin cok savastigim cok zorluk cektigim zamanlarim da oldu esimden siddet gordugum zamanda bile ayrilalim diyemedim ama ben bebek icin tedavi goruyorum suan berbat bir donemdeyim destek beklerken boyle birseyi kaldiramadim ne yapayim iyiki bakmissin bakmayan mi var amann mi diyeyim ben esime ihanet olacak diye bir erkege yakisikli diyemiyorum benim gibi dusunmesini beklemiyorum o erkek evet ama bu isin erkegi kadini yok esimi gordugumde o goruntuler gozumun onunden gitmiyor unutamiyorum nasil bosverebilirdim
Bilmiyorsan arastir oku ogren zeyzey senin cehaletini gidermek icin acilmadi bu konu, konu sahibinin konusunu sabote etmeBende onu anlamıyorum. ne kadının ne de erkeğin böyle bi gereksinimi neden olur? anlatın bana bilmiyorum.
O an,eşi adetliyse ve libido artışı varsa bakar mesela..Erkeklerin kafası bizle aynı değil..Sizin için siteye bakmakla tenin tene değmesi aynı şey olmayabilir ama bu ülkede kadına yan gözle bakmayı aldatılmışlık olarak gören bireyler var. (kadın-erkek dahil)
Ayrıca bi erkek evliyken neden bakma gereği duyar anlatır mısınız?
Sizin için siteye bakmakla tenin tene değmesi aynı şey olmayabilir ama bu ülkede kadına yan gözle bakmayı aldatılmışlık olarak gören bireyler var. (kadın-erkek dahil)
Ayrıca bi erkek evliyken neden bakma gereği duyar anlatır mısınız?
Bende onu anlamıyorum. ne kadının ne de erkeğin böyle bi gereksinimi neden olur? anlatın bana bilmiyorum.
Kesinlikle bosanmak istemem bir blof degildi insan dolar da tasmak icin son bir damla olur ya sebeb isde buda oyleydi uc yillik evliyim sabaha kadar agladigim zamanlar oldu ailesine hicbirsey anlatmadim onlar yuzunden cok cok buyuk kavgalarimiZ oldu sebep sizsiniz diyemedik ailesine anlatmak istememin nedeni kabul ediyorum benim bencilligimdi kayinvalidem benim oglum asla kotu birsey yapmaz benim oglum kiza bile bakmaz benim oglum aldatmaz yillarca hep benim oglum benim oglum yaninda hep beni kucuk gordu onun oglu hata bile yapmazdi cunku bana oglum aldatsa bile sesini cikarmayip susup oturacaksin demisdi yillar once onlara al senin oglun demek istedim ve sessizde kalamicagimi bilsinler istedim bu konuda ki bencilligimi kabul ediyorum
Yok yok adam da az değilmiş eskidenk.validenize kızıp kocanızı harcayacaktınız yani? onun yaptığı yanlış ile senin yaptığın ya da yapacağın yanlış arasında hiç bir fark yok.. adama üzüldüm resmen sinir krizi geçirmiş..
Bilmiyorsan arastir oku ogren zeyzey senin cehaletini gidermek icin acilmadi bu konu, konu sahibinin konusunu sabote etme
Hic uzulmedim vallahi, kadini bir guzel pataklamis zamaninda, simdi de gitme diye ust bas yirtiyor...k.validenize kızıp kocanızı harcayacaktınız yani? onun yaptığı yanlış ile senin yaptığın ya da yapacağın yanlış arasında hiç bir fark yok.. adama üzüldüm resmen sinir krizi geçirmiş..
O an,eşi adetliyse ve libido artışı varsa bakar mesela..Erkeklerin kafası bizle aynı değil..
O an,eşi adetliyse ve libido artışı varsa bakar mesela..Erkeklerin kafası bizle aynı değil..
Evet benim de kafam karıştıHic uzulmedim vallahi, kadini bir guzel pataklamis zamaninda, simdi de gitme diye ust bas yirtiyor...
Konu sahibi de ona sustum ama buna susamam diyor...
Ben mantik kuramadim, kuran varsa beri gelsin...
Yok yok adam da az değilmiş eskidenDayak falan da varmış. Bir kaç mesaj öncesini okursanız...
Hic uzulmedim vallahi, kadini bir guzel pataklamis zamaninda, simdi de gitme diye ust bas yirtiyor...
Konu sahibi de ona sustum ama buna susamam diyor...
Ben mantik kuramadim, kuran varsa beri gelsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?