esimin verdigi tepki normal mi?

sizi etkilemek için üzüntüden çıldırmış numarası yapmış bence...

burada o kadar çok bununla ilgili şey gördüm ki. eşime sormuştum. o da kızarak ben ergen miyim dedi.

bende bu şekilde düşünüyorum. gelişimini tamamlayamamış insanlar bakar...
Bende bunu anlayamiyorum esi olan hatta esini cok sevdigini soyleyen cinsellik konusundada bir sorun yasamadigini kisacasi mutlu oldugunu soyleyen bir erkek neden boyle birsey yapar benim aklim almiyor

Aile olmakla bir alakası yok bunun,adam kadını aldatıp 3 çocukla ortada mı bırakmış? İki-üç siteye bakmış o kadar.

Sizin için siteye bakmakla tenin tene değmesi aynı şey olmayabilir ama bu ülkede kadına yan gözle bakmayı aldatılmışlık olarak gören bireyler var. (kadın-erkek dahil)

Ayrıca bi erkek evliyken neden bakma gereği duyar anlatır mısınız?

Dayagi bosverdiginiz gibi...

Sen adama niye cocuk muammelesi yapiyosunki? Kizarsin o ayri konu ama yok anana babana gidicem anlaticam bilmem ne? Cocugunuz oldugu zaman cocugun yanindada boyle babasini kucuk dusurursen ohooo... Kavga dedigin kari koca arasinda kalicak. Nezaman siddette doner seni aldatir baska kotu seyler olur ozaman baska.

O an,eşi adetliyse ve libido artışı varsa bakar mesela..Erkeklerin kafası bizle aynı değil..

vardır bir sıkıntısı.

Bende onu anlamıyorum. ne kadının ne de erkeğin böyle bi gereksinimi neden olur? anlatın bana bilmiyorum.

hadi bekarken neyse de neden evli erkekler...

k.validenize kızıp kocanızı harcayacaktınız yani? onun yaptığı yanlış ile senin yaptığın ya da yapacağın yanlış arasında hiç bir fark yok.. adama üzüldüm resmen sinir krizi geçirmiş..

Yok yok adam da az değilmiş eskiden Dayak falan da varmış. Bir kaç mesaj öncesini okursanız...

Hic uzulmedim vallahi, kadini bir guzel pataklamis zamaninda, simdi de gitme diye ust bas yirtiyor...
Konu sahibi de ona sustum ama buna susamam diyor...
Ben mantik kuramadim, kuran varsa beri gelsin...

O an,eşi adetliyse ve libido artışı varsa bakar mesela..Erkeklerin kafası bizle aynı değil..

eşi adetliyken de yapılabilecek şeyler var.

kusura bakmayın konu sahibini eleştirdiğim noktalar var (şiddet varken bile yapmadım demiş mesela) ama bunu meşrulaştıramam...

Hic uzulmedim vallahi, kadini bir guzel pataklamis zamaninda, simdi de gitme diye ust bas yirtiyor...
Evet benim de kafam karıştı

Yok yok adam da az değilmiş eskiden Dayak falan da varmış. Bir kaç mesaj öncesini okursanız...

ay evet şimdi okudum, yani yediği dayaklara, evden kovulmaya, k.valide tacizine ses çıkartmayıp bunda mı koparmış fırtınayı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…