- Konu Sahibi kirmizigitar
-
Erkek yapacağım demişse yapar, her 6 ayda bir hatırlatmanın manası yokErkekler savsaklamaya bayılırlar. Benim de aynalarım var duvara asılacak,3 aydır bekliyor. Ne zaman asar Allah bilir.
Cinsellikle cezalandırmak bana pek doğru gelmedi.
Erkek yapacağım demişse yapar, her 6 ayda bir hatırlatmanın manası yok
Ben onun için eşimde yarayan çözümü buldum. Tamir işi var ve yaparım da yaparım diye savsaklamasına bir süre sesimi çıkarmıyorum. Sonra canıma tak dediği an "ben ustayla konuştum, yarın gelecek adresi mesaj atıyorum yarın" diyorum o an kalkıyor yapmak için; sonuçta erkekliğine ve tamirat becerisine laf gelsin istemezBayılıyorum bu Söze.
Ben bile unutmuşum aynaları biliyor musun? Bugün hediye eden arkadasım sordu da öyle aklıma geldi
Çok mantıklıBen onun için eşimde yarayan çözümü buldum. Tamir işi var ve yaparım da yaparım diye savsaklamasına bir süre sesimi çıkarmıyorum. Sonra canıma tak dediği an "ben ustayla konuştum, yarın gelecek adresi mesaj atıyorum yarın" diyorum o an kalkıyor yapmak için; sonuçta erkekliğine ve tamirat becerisine laf gelsin istemez
Rica ederim, ne demek. Bir taktiğim daha var, ennnn sevdiğim. Yenisini almakÇok mantıklıben de deneyeceğim. Sağol canım taktik için
O korku ona epey gider zatenRica ederim, ne demek. Bir taktiğim daha var, ennnn sevdiğim. Yenisini almakTabi bu her şeye olmaz, en son mesela laptop için yaptım onu. Arıza vardı, götürecektim bakılsın diye, arkadaşına götüreceğini söyledi. 1 ay geçti, en sonunda gittim yenisini aldım Artık pat diye yeni şeyler görmekten de korkuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?