esimin vurdumduymaz tavri...

Album olunca video gelince 1-2 bakarsin sonra at kenara. O kadar onemli seyler degil yani. Hergun hergun acip izlenmiyo canim. Daha onemli seyler var hayatta. Kocanla uzaklastigina degmez

Verin ben yapayım bitsin bu işkence diyesim geldi

Acaba videolar falan yok mu elinde, kaybetmiş ya da silinmiş olmasın?
Çok önemsiyorsun diye söyleyememiştir.

Çünkü bir kaç saat otursa başına bitirir, hem seni mutlu eder hem kendi mutlu olur yani.

Bu şekilde uzatmasına başka anlam veremedim çok saçma.

Canim cinsellikle adam cezalandirmak ne derece dogru bilemedim ama bence yanlis yapmissin hem de video icin
Tamam senin icin onemli olabilir ama eninde sonunda yapardi yani yuz kere hatirlatmaya bence gerek yok
Ya da ben fazla tahammul sahibiyim bir yildir istedigim bir perde vardi esim cok yogun calisiyor asiri yoruluyor hatirlatmayi birak kiyamadim bile ona hadi hallet sunu demeye

O korku ona epey gider zaten
Unuttum şunu da yazayım tamam:
Ben bir gün sordum eşime neden bu kadar savsaklıyorsun vs diye. Beceremeyip bana rezil olmaktan korkuyormuş. Bu lafın üstüne de daha da adamın üstüne gidilmez yani. Erkek ırkı gittikçe zekileşiyor aman dikkat

ben olsam çoktan bır fotografcıya vermıstım...bune yahu..tamam her erkekde vardır bıraz vurdumduymazlık....benımkınede bırsey soylersın bır ay sonra yapar...ama sız evlenelı bır sene olmus hala vıdeomu beklıyorsunuz.....asla beklemem gıder yaptırırım...cınsellık cezasını dogru bulmuyorum.....al vıdeoları gıt duzgun bır fotografcıya yaptır arkadasım....senınkıne kalsa 10 sene daha beklersın gıbıme gelıyor

Yazık ya. En azından bir sebebi varmış adamcağızın. Bizimki hep tembellikten. Sende kolay işler ver bari,başarıp mutlu olsun

Yazık ya. En azından bir sebebi varmış adamcağızın. Bizimki hep tembellikten. Sende kolay işler ver bari,başarıp mutlu olsun
Tamiri geçtim artık kahveyi ona yaptırıyorum, sonra da mmmmmm, senin kahven gibisi de yok yani diyorum, bir gururlanıyor bir seviniyor ki sorma. Ama cidden güzel yapıyor. Böyle böyle, yavaş yavaş ev temizliğine gider bu iş hadi inş.

Hey maşallah Akıllı Kadınları seviyorum

hic bir fotografci kendi cekimini yapmadigi islemi almiyor ancak konu video degil artik konu su ki esimin rahatsiz olmayisi. yani o birliktr olmamamizdan rahatsiz olsa bunu bir sekildr bana hissettirir dile getirir ama yok sanki hic oyle bir durum yokmus hrsey normalmis gibi davraniyor buna kiriliyorum en cok.

Biraz hata yapmışın bence.

Adama unutturmuşsun seksi.Seks yaptıkça çoğalır,bağ artar

Bence bunu kullanmamalısın bu tarz şeylerde 1.5 ay iyi dayanmışsınız ee napiyosunuz peki evde akşamları

Adam kanlı canlı karşında resim ve videoyu napacaksın
Benim eşim de 2 yıl sonra yaptırdı En son kendi kendime dedim ki birdaha bahsetmiycem kendi bilir, onun da anısı sonuçta dedim. Yaptırmış kendiliğinden :)
Fakat böyle ceza vermek çok saçma olurdu..
Cinselliği böyle şeylere karıştırma bence.

Benim eşim de sinema sektöründendi. Fotoğraflarımızı biz çektik, video falan istemedim ama fotoğraflar photoshoplanıp basılacak. 1.5 sene olacak hala başına oturup yapmadı, ben de söylemedim çünkü vakti yok. Olan vakitte de ya dinleniyor ya geziyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…