Eşimin whatsapp grubu

sonkafautucu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
550
374
103
Arkadaşlar eşim telefonunu benden hiç saklamaz. Ne zaman istesem verir, telefon sürekli ortalıktadır yani. Geçen askerlik arkadaşları whatsapp grubu açmış bunu da eklemişler. Eşim dedi ki telefonla napıyosan yap ama gruba girme. Biz küfürlü konuşuyoruz görmeni istemiyorum. Tamam dedim neyse gerçekten dediği gibi kaynatıyolar grupta çok küfürlü konustuklarini biliyorum.

Ama bugün nolduysa bi merak ettim. Açtım okudum. Evli bi arkadasi var eşimin grupta diğerleri bekar. Evli olan açık saçık bi kadının resmini atmış. Nasıl ama bunu ayarladim falan filan yazmış. Diğerleri yorum yapmış kadın hakkında ama eşim hiç bişey yazmamis.Aradan zaman geçmiş başka konular hakkında konuşmuş. Ama ben yine de çok sinirlendimm. Bian bagirarak hemen bu gruptan çıkıyosun dedim. Oda sinirlendi. Okuma demedim mi sana elalemin küfürlerini okuyosun kadın başına falan dedi bayağı kızdı. O ş..fsiz resim attiysa benim ne suçum var. Ben kaynatiyorum asker arkadaşlarımla dedi. O bana bağırdı ben ona. Ayrı odalardayiz konuşmuyoruz şuan. Sizce çok mu abarttım yada haksız mıyım? Kafam allak bullak oldu..

Çok rica ediyorum ortada büyütücek bişey olmadığını düşünüyosaniz eğer, ona göre yorum yapın. Çok sinirliyim mantıklı düşünemiyorum. Haksızsam eşime karşı doldurmayın beni lütfen..

Arkadaşlar eşim telefonunu benden hiç saklamaz. Ne zaman istesem verir, telefon sürekli ortalıktadır yani. Geçen askerlik arkadaşları whatsapp grubu açmış bunu da eklemişler. Eşim dedi ki telefonla napıyosan yap ama gruba girme. Biz küfürlü konuşuyoruz görmeni istemiyorum. Tamam dedim neyse gerçekten dediği gibi kaynatıyolar grupta çok küfürlü konustuklarini biliyorum.

Ama bugün nolduysa bi merak ettim. Açtım okudum. Evli bi arkadasi var eşimin grupta diğerleri bekar. Evli olan açık saçık bi kadının resmini atmış. Nasıl ama bunu ayarladim falan filan yazmış. Diğerleri yorum yapmış kadın hakkında ama eşim hiç bişey yazmamis.Aradan zaman geçmiş başka konular hakkında konuşmuş. Ama ben yine de çok sinirlendimm. Bian bagirarak hemen bu gruptan çıkıyosun dedim. Oda sinirlendi. Okuma demedim mi sana elalemin küfürlerini okuyosun kadın başına falan dedi bayağı kızdı. O ş..fsiz resim attiysa benim ne suçum var. Ben kaynatiyorum asker arkadaşlarımla dedi. O bana bağırdı ben ona. Ayrı odalardayiz konuşmuyoruz şuan. Sizce çok mu abarttım yada haksız mıyım? Kafam allak bullak oldu..

Çok rica ediyorum ortada büyütücek bişey olmadığını düşünüyosaniz eğer, ona göre yorum yapın. Çok sinirliyim mantıklı düşünemiyorum. Haksızsam eşime karşı doldurmayın beni lütfen..

siz tatilde otelde değil miydiniz nasıl ayrı odalarda oturuyorsunuz
ayrıca bir üye eşinin telefonundaki arkadaşı ile kadınlar ile ilgili mesaj ile ilgili konu açmış hop benzer bir konu açmışsınız arkasından her zaman yaptığınız gibi

Evet abartmissiniz cunki esinizin sucu yok. Malesef arkadas gurunda hep boyle kani bozuklar cikar. Esinizle sakin konusun bence. O adamla konusmasini istemediginizi soyleme hakkiniz var cunki sizinde kocasini aldatan bu mhabbetleri yapan bayan arkadasiniz olsa eminin esinizde konusmani istemezdi. Ama oyle bagirmak cagirmak olmaz. Yanina gidin bence ozur dileyin ve sakince konusun

Çok abartmışsınız. Eşinizin durumla hiç bir ilgisi yokken adamın üstüne gitmişsiniz.
Gitgide yargılarınıza olan güvenilirliğini kaybedeceksiniz, zamanla da eşiniz sizi ciddiye almamaya başlayacak...
Bence kendinizi toparlayın.

siz tatilde otelde değil miydiniz nasıl ayrı odalarda oturuyorsunuz
ayrıca bir üye eşinin telefonundaki arkadaşı ile kadınlar ile ilgili mesaj ile ilgili konu açmış hop benzer bir konu açmışsınız arkasından her zaman yaptığınız gibi
Döndük gece Alanyadan. Ne üyesinden bahsettiginizi pek anlamadım şuan çok sinirliyim. Inanmadiginiz konuya yorum yapmazsiniz olur biter.

Abartmışsınız.
Benimde bir sürü kız arkdaşımla grubum var şahsen eşim girsin okusun istemem :27:
Zaten giremez :issiz:

Son 2 konunuzu biliyorum diğer konularınıza hakim değilim ama fazla abartıyorsunuz, ne olmuş grupta yazıyorsa, kadın fotoğrafı paylaşılmışsa? Erkek muhabbeti yapıyorlar, arada video da yollarlar fotoğrafta, özür dilerim ama ben eşlerin birbirinin özeline bu kadar müdahil olmasına, kısıtlamalar getirmelerine karşıyım, kadınlar eşlerinin aldatmasından korkup adamların her adımını takip ediyorsa aldatma eylemi siz eşlerinizi 7/24 gözlem altında tutsanızda olur zira aldatma karakterle alakalı birşeydir, kendine eşine ve evliliğine saygısı olan biri aldatmaz zaten, aldatacak adamla da yolları ayırırsınız olur biter, biraz kendinize güvenin hanımlar, siz onları kaybetme, aldatılma korkusu yaşayacağınıza onlar sizi kaybetme korkusu yaşasın, eşlere bağımlı ve kontrolcü olduğunuzu çok belli ediyorsunuz genelde.

ama erkeklerin muhabbet şekli bu.bizim gibi pasta börek tablo avize fotosu atacak değiller ki...eşine haksızlık etmişsin bence hemde seni uyarmış.bence git eşinin gönlunü al barışın

Son 2 konunuzu biliyorum diğer konularınıza hakim değilim ama fazla abartıyorsunuz, ne olmuş grupta yazıyorsa, kadın fotoğrafı paylaşılmışsa? Erkek muhabbeti yapıyorlar, arada video da yollarlar fotoğrafta, özür dilerim ama ben eşlerin birbirinin özeline bu kadar müdahil olmasına, kısıtlamalar getirmelerine karşıyım, kadınlar eşlerinin aldatmasından korkup adamların her adımını takip ediyorsa aldatma eylemi siz eşlerinizi 7/24 gözlem altında tutsanızda olur zira aldatma karakterle alakalı birşeydir, kendine eşine ve evliliğine saygısı olan biri aldatmaz zaten, aldatacak adamla da yolları ayırırsınız olur biter, biraz kendinize güvenin hanımlar, siz onları kaybetme, aldatılma korkusu yaşayacağınıza onlar sizi kaybetme korkusu yaşasın, eşlere bağımlı ve kontrolcü olduğunuzu çok belli ediyorsunuz genelde.
Haklısınız.. Ama sonra kendim de üzülüp pişman oluyorum. Elimde değil :(

Buna benzer konu daha var, arkadasin eşi email olarak yazmis, yatagi kim daha hizli salar diye konusmuslar :KK48:... Seninkisi yazmamis bile..

Haklısınız.. Ama sonra kendim de üzülüp pişman oluyorum. Elimde değil :KK43:
Biraz kontrol edin duygularınızı, ne kadarlık evlisiniz yaşınız kaç bilemiyorum lakin 23 senelik evlilik tecrübeme dayanarak yazdım size, benim grubum olsa eşim okusa benden zılgıtı yer, ki böyle gruplar karmada olabilir kadın erkek karışık, sizin hiç okul veya çocukluk arkadaşlarınız, iş arkadaşlarınız yok mu? İnsan evlenince arkadaşlarını mazide bırakmıyor bırakmamalı, telefonla konuşulur, buluşulur, whatsapp grubu açıp geyik yapılır bunlar olağan şeyler.
Siz sanırım aldatılırım korkusu yaşıyorsunuz ama bunu kendinize yapmayın, korkunun ecele faydası yoktur, aldatılırsanız da siz kocanızı sıkı takibe alsanız bile aldatılırsınız.

Bu korkuları özgüveninizi kazanarak giden gider umurumda olmaz diyerek aşabilirsiniz ancak.

Suit oda mı tuttunuz otelde? Ruslar bitti şimdi de adamın telefonundaki kadının derdine mi düştünüz? Kafamda deli sorular, kolayca sevemiyorum nırınırınımm.

Back
X