Eşimin Whatsappi Acil

Siz gozlemlemeden hemen tepki vermissiniz. Yarin kadina herseyi tembihleyecektir emin olun. Bundan sonra kolay kolay yakalanmazlar size..

Vatsap sil esin uyurken tekrar yukle goggleplay dan gecmis te sildigi butun msj lar yukleniyor allah yardimcin olsun
Kesin değiştirdi şifreyi

Keşke bişey söylemeden yapsaydim uyumasini bekleyipp ah yaaa

Yine de bakacam telefonuna uyudunda

Siz gozlemlemeden hemen tepki vermissiniz. Yarin kadina herseyi tembihleyecektir emin olun. Bundan sonra kolay kolay yakalanmazlar size..
Evet çok pişmanım şu an hemen söylediğim için

Hay Allah yaa keşke bişey demeden uyumasini bekleseydim

Kesin değiştirdi şifreyi

Keşke bişey söylemeden yapsaydim uyumasini bekleyipp ah yaaa

Yine de bakacam telefonuna uyudunda
Neden sifre koymasina izin veriyorsun ya senden daha ozeli ne olabilir bir esin cok kiziyorum boyle adamlara

Eşiniz evi cebinemi koyup gösterecek , eşiniz niye gidiyor ? Kadının gelip eve bakması gerekmez mi ?

Az önce baktım o yokken telefona değiştirmiş şifreyi ben şimdi nasıl konuşmalara bakacam öf yaa

Bu olayı başla birinden dinleseniz inanır miydiniz erkeğin söylediklerine? Düpedüz yalan söylüyor.

Bu olayı başla birinden dinleseniz inanır miydiniz erkeğin söylediklerine? Düpedüz yalan söylüyor.
Aynen öyle hemde gözünün içine baka baka

Bu geleyim mi mesajını da yanımda otururken atmış birde

Esinizin telefonuna gizlice , her konusmayi kaydeden program yukleyin.. bu kadar acik vereni illaki sesini duyunca tatmin olmak lazim demekki... uzgunum.. Allah islah etsin hepimizi.. sizede kolaylik sabir versin ..

O kadar ev gördüm ve gösterdim hiç aramda böyle bir yazışma geçmedi. Zaten ev görmek isteyen biri de mesaj atmaz. iki dakikadan az arayarak, şuradaki evi görmek istiyorum diye ararsın. Bilmiyorum mesaj atan varmıdır?

Hadi attiniz diyelim ... olmaz ya...
Geleyim mi dersiniz?
Bugun Musaitmisiniz? Gelebilirmiyim dersiniz.. gayet mesafeli ve profosyenelce degil mi ?

Az önce baktım o yokken telefona değiştirmiş şifreyi ben şimdi nasıl konuşmalara bakacam öf yaa
Sana guven vermesi icin masum olsaydi o sifreyi degistirmezdi.canim yanlis anlama ama sifre koyan yani koysun sifre ama seninde bilgin olsun insan yabanci biri tlf karistirmasin diye koyar sifreyi esi icin degil .bi sekilde al sifreyi ve vatsap sil yukle tekrar kimle ne konusmussa tekrar yukleniyor.sifre ne ise ogren agla numaradan cok uzuldum falan yap neden sifre koyuyosun falan yap hemen sifreyi soyle senin ozrlin yanliz benim de bilmiyorum ama esin hic guven verici biri degil eskortu arayip sonucunu mrk eden adamin sifre koymasina asla musade verilmez .uzgunum ama sifreyi aldiginda cok sey gorebilecegini tahmin ettim umarim yanilmisimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…