Eşimin wp muhabbeti

Telefon karıştırmayı nasıl kendinize yakıştırıyorsunuz? Benim kız arkadaşlarımın bulunduğu grubu eşim okusa hem kendimi hem arkadaşlarımın mahremiyeti ihlal edilmiş, hepimiz tacize uğramışız gibi hissederim. İlişkiniz güven üzerine kurulu değilse gizli gizli de yapar. İnsanları kontrol altında tutamazsınız. Güven sizin iç huzurunuzu korur. Eğer bir ilişkide duygusal olarak güvende hissetmiyorsanız yapıp yapmamasının ne önemi var?

G gurbaaprenses93 bence şu cümle önemli;
kendisi Rus kızlarıyla ilgili bişey atmış .silinen kısımdan sonra arkadaşı mesaj atmış .Ben evliyken Kıbrıs yaptım sen de Rusya yaparsın X’cim diye
Ben bu cümleden arkadaşının karısını aldattığı anlamı çıkardım ve eşinize de rahatlıkla tavsiye ediyor.

Bence eşinizin arkadaşları eşlerini aldatıyor size söylemese de.

Eşinizin bu tavırlarından sonra bence güvenmeyin dikkatli olun.

Sen diyorsun özeline baktığım için kızdı
Ben olsam o telefonu çiğköfte gibi duvara yapıştırırdım
Hatta onun öncesinde gruba mesaj atardım "siz resmiyette evli ama beyin olarak bekar abaza erkekler kesimindensiniz. Şu yazdıklarınızı eşleriniz görse ne olurdu acaba? Hepsinin ss'ini aldım. Şimdi eşimi gruptan çıkarıyorum geri alırsanız bu ss'ler eşlerinize postalanır ona göre." Diye. Sonrasını izlerim eğer eşim çıplak kadın fotolarını ve sapık arkadaş muhabbetini benden önemli buluyorsa o zaman kocam olup olmayacağına karar veririm şahsen.

Bence konus ve bu durumdan rahatsız olduğunu söyle ben yapsam nasıl hissederdin de az empati yap de . Ayrıca denk geldi görünce de baktım yalan değil de.

Siz normallestirmissiniz bile benim eşim asla böyle iğrenç bir sohbet yapmaz ki velev ki yaptı bende gördüm yıkarım ortalığı ...gelse anlat bu erkeklere ne demek ya adam olan yapmaz
Valla dün yıktım ortalığı da ne oldu .şuna hiç bişey demedi ben de evden çıkıp arkadaşıma geldim

Valla yaşım daha çok ileri değil ama üniversite hallerimi de hatırlıyorum.Hiç böyle bir kafada olmadım.Bu bence ne nesille ne yaşla alakalı.Kişilik meselesi.Bir söz var ya Mevlana nın gülmekle alakalı.Bence insanların neyle eğlendiği ile ilgili bu konuya cuk oturmuş.

Ben adamın kızmasına şaşırmadım.
Adamın huyunu, zevklerini değiştiremezsin ki.
O kadınların fotoğraflarına bakmaktan ve bunun üzerine sohbet etmekten mutlu oluyor. Olmasa zaten o gruptan çıkardı.
Kendinden uzaklaştırıyor beni farkında değil soğudum saygı duyasım gelmiyor

eşinize rusya ya ne zaman gitmek istediğini sorun, uygun bilet araştıracağınızı söyleyin gerekeni anlar diye umuyorum. bi insanın kendisine yoksa karısına saygısı olmalı. her şeyi geçtim sizi o diğer 4-5 sapığın gözünde de küçük düşürüyor. adamlar kimbilir neler düşünüyor.

eşinizle güzelce konuşun. ne hissettiğinizi neden üzüldüğünüzü anlatın empati yapmasını sağlayın. evli barklı adamlar göz göre göre bu tarz şeylerin muhabbetini kolay bir şekilde yapmaları gerçekten huzursuz ediyor insanı söz konusu birde eşiniz. bellki ortada bişey yok diyelim masum konuşmalar diyelim ozaman neden ilk mesajları silip sizin görmenizden çekiniyor? tek çare güzelce konuşmak.

Bence konus ve bu durumdan rahatsız olduğunu söyle ben yapsam nasıl hissederdin de az empati yap de . Ayrıca denk geldi görünce de baktım yalan değil de.
Ben kavga etmek amaçlı söylemedim .sakince söyledim .Sonra bağırmaya başladı karışamazsın bana sadece onlar goygoy.iyi dedim karışmıyorsam saygın da kalmamış ne günah işledim de evlendim seninle dedim .ayrı yattık gece de yanıma geldi konuşmaya çalıştı ben gereksiz kıskançmışım.o bana bağırmamış .bağırsam bilirdim

Hata yaptim diye telafi etmek yerine hala üste cikiyorsa ben senden soğuyorum.saygi duymuyorum sana artik ya telafi edersin ve ona gore davranirsin ya da sen bilirsin diyerek tavrimi koyardim
Siz alttan almaya meyillisiniz lütfen sindirmesine izin vermeyin bu kiskanclik değil ki o zaman ben de kasli fit vucutlu erkekler üzerinden kizlarla yazissam ve bel.alti muhabbet etsem hosuna gider miydi derdim esiniz empati kurmaya calismiyor hatta hep ben haklıyım modunda böyle omur geçmez ki
Ya da her istedigini yapıp siz ona karismazsaniz, aldatmasina da siddetine de sesinizi cikarmazsaniz uzun süre evli kalabilirsiniz hatta 3 4 cocuk dogurun belki düzelir

Ya böyle muhabbetler aldatmayı zamanla normal gösteriyor insanlara..O da yapmış buda yapmış ne var ki.Adına biraz eğlenmek, macera , çapkınlık diyerek normalleştiriliyor..Eşiniz sizi suçlayarak hatasını gizlemeye çalışıyor..Konuşursanız daha dikkat li davranacak, içinde varsa devam edecek..Ona yaptığının kötü birşey olduğunu ve sizi kaybedeceğini hissettirmelisiniz..Erkekler eşleri hamile olunca en çok aldatma girişimin de bulunuyorlarmış..Bahaneleri de eşin cinsel anlam da yeteesiz kalması...

Sizi kaybetme korkusu yok.Ve sizin öyle şeyler yapmayacağınızdan çok emin..Siz hep onun ustune düşüyorsaniz başka şeylerle ilgilenmediğinizi biliyor.Biraz gizemli olun onun kafası karışsın.Elbette kötu bir sey yapmayın ama çantada keklik olmayın..

Ben evliyken Kıbrıs yaptım sen de Rusya yaparsın X’cim diye
Yani heralde konunun öncesinde tarihi eser, kızıl meydan, kremlin sarayı filan gecmediyse muhabbetin öncesini tahmin etmek zor değil.
Kimse aldatmıyor diyerek te şıracı bozacıyı oynamış.
Birlikte olduğu kadınla fotoğraflarını yakalayan eşinin ağzından girip burnundan çıkıp, kendini mağdur gösterip, karısını kendini aldatmakla suçlamasından dolayı karısını özür dileme seviyesine getiren,
yatakta yakalansan inkar edip, sen yanlış anladın diyeceksin diyen erkeklerden sonra eşiniz pek inandırıcı gelmedi.
Gruptan ayrıl dersiniz, ayrılır, sonradan gizli gizli konuşur, sohbeti siler görmezsiniz.
İzlemede kalın, suyu bulandırmayın şimdilik derim.

açıkçası böyle b.ktan muhabbetleri sürdürmeye devam ediceklerse , tüm eşleri uyarırırım sizinde bacağıza s.çarız diye tehdit ederdim, ayaklarını denk alsınlar , sizde kızlar grubunuzda eski sevgililerimizden onların malüm yerlerinden bahsedelim o zaman sizin hoşunuza gider miydi diyin yada eşleri ile plan kurup grupta düzmece konuşmalar yapıp eşlerin o mesajları görmesini sağlayın , snrada kendi konuşmalarını yüzlerine vurun. Ben böyle şeylere kılım çokta pisleşirim

Bir daha kine sizde böyle bir şey yapsanız ne dermiş sorun lütfen .

Kendi eşleri sütten çıkmış gibi olan yorumlara lütfen kulak asma. Bu durumda kendi arkadaşlarınla olan whtsp gruplarını düşün. Başka erkeklerden bahsetmesenizde eşinin görmesini istemediğin muhabbetler dönebiliyordur. Eşinin inancına güveniyorsan, genel olarak mesaj ver ona. Ona inandığını her konuda güvendiğini söyle. Yani vicdanına seslen. O grup çocukluktan olduğu için çıkamıyordur. Aslında çıkması gerek ama karşı cinste evlenince gruptan ayrılmaz espri dalga sebebi olabiliyor.
Sen eşinin vicdanına seslen. Mesela eşinden gördüğünü belli etme, ama bir arkadaşın yaşamış bu durumu gibi yap.
benim fikrim...

O gruplarda edilen muhabbetlerini çoğu yalan goygoy. Birbirlerine hava atmak için bir milyon tane yalan söylerler. Benim tavsiyem bir daha asla okumamanız. Boşu boşuna da kendinizi üzmeyin. Eşinizin telefonunu kurcalama olayı çok mantıklı bir şey değil. Erkek muhabbeti sürekli yanlış anlaşılabilecek şeylerle dolu. Kafanızı bulandırmayın. Eşinize güveniyorsanız gerisi önemli değil. Sıkmayın canınızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…