- 17 Eylül 2012
- 299
- 173
- 103
- Konu Sahibi sweetywitch91
-
Höstt demek lazım adama!!
Eşinize söyleyin ama
"hayatım, siz içerdeyken x mutfağa geliyor, benim hoşuma gitmiyor, ne işi var mutfağımda, o gelirse sen de gel yanıma onu çağır, otursun sizle" vs gibi cümlelerle anlatın.
Yani" mutfağımda ben iş yaparken ayak altında dolaşmasın diye rahatsız oluyorum " bu mesajı verin eşinize.
Direkt adam bana asılıyor derseniz kötü şeyler olabilir sanki
Yardım etmiyor dedirtmesin eşin madem kendi sana yardım etsinOnu dedim. Mutfağıma giriyorlar benim hoşuma gitmiyor. Arkadaşlarına söyler misin lütfen erkek halleriyle karışmasınlar ayak altında dolaşmasınlar eşleri olsa neyse dedim. Yardım etmeseler bir sürü iş var diye bana yakınıyorsun yardım etseler mutfağım diyorsun ben de anlamadım sen ne istiyorsun dedi
Yok yahu yardım etmesinler..Onu dedim. Mutfağıma giriyorlar benim hoşuma gitmiyor. Arkadaşlarına söyler misin lütfen erkek halleriyle karışmasınlar ayak altında dolaşmasınlar eşleri olsa neyse dedim. Yardım etmeseler bir sürü iş var diye bana yakınıyorsun yardım etseler mutfağım diyorsun ben de anlamadım sen ne istiyorsun dedi
Mesela de ki ; canım bekar arkadaşın gelince ben yalnız kalıyorum evli arkadaşın gelirse en azından yalnız kalmam ben de oturup eşiyle iki sohbet ederim de
Yardım etmiyor dedirtmesin eşin madem kendi sana yardım etsinumarım adam resmen bana yürüyor demek zorunda kalacak hareketlerle karşılaşmazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?