Eşimin yakın arkadaşı

Gayet de bilerek yapıyor yani anladım.. Ciddi bir mesafe koymaya çalışın anlasın sert davranın.
Adamın niyeti iyi değil yani.

Onların yanlarında oturup sohbet edıyormusun cesaret bulmus olabılır bu yızden.Sıcak davranıp hos sohbet edıyorsanız ,bakıslarınızı yanlıs anladıysa deneme yapmıs olabılır.

Evet ediyorum ama fazla değil. Yemek yerken falan ya da ilk geldiklerinde hoşgeldin muhabbetleri oluyor. Kadın yoksa ortamda ben başka odada oluyorum genellikle. Ya bir işim oluyor ya kitap okuyorum ya da resim yapıyorum kendi halimde takılıyorum aslında.

Canım bence hemen de esıne soyleme. Gıder bır de dover falan. Ortalık ıyıce karısır. Sen adamı tersle bence.

Daha da yuzsuzlesırse rahatsız oldugunu belırt. En kotu esıne soyleyecegını soyle.

Canım bence hemen de esıne soyleme. Gıder bır de dover falan. Ortalık ıyıce karısır. Sen adamı tersle bence.

Daha da yuzsuzlesırse rahatsız oldugunu belırt. En kotu esıne soyleyecegını soyle.

Söyleyemedim zaten. Ne yapacağımı bilemedim. Bir de eskisi gibi aşırı kıskanç olmasından korkuyorum. Nasıl bir tepki verir bilmiyorum:S

ya burada akıl veren kadınlara şaştım kaldım. hiçbiri de çıkıp da adamın dediklerini eşine söyle dememiş. nedenn.? acaba kadınlar kendinden mi utanıyor???

niye adamın dediklerini aynen aktarmak yerine dolaylı yollardan yok hayatım yardım edilmesini istemiyorum yok bekar arkadaş istemiyorum diyorsunuz??

Eşin cok cahıl geldı bana elın ogluna karısına karsı bu kadar duymasın kı resmen asılmıs sana

Tepkisini ölçemiyorum o yüzden. Düşünmeden hareket etmiyim dedim. Belirttiğim gibi aşırı kıskanç biriydi. Tekrar başa mı sarar sinirlenir mi döver mi ne yapar hiçbir fikrim yok. Gözümü karartıp ne olursa olsun diyemedim. Fikir danışayım dedim. Yoksa eşimden saklama niyetim yok. Sinyal de veriyorum kendimce ama yok anlaşılmıyor başarılı olamıyorum.

Yanlış anlaşılma olmasın sen açısından bişey olmayabılır ama bizim oaralarda bı laf vardır "Bacıya kırığını kardeşi karıya kırığını kocası getirir " diye senin eşinde başta yanlıs eşi olmayan adamın evde senın mutfagına kadar gırebılmesı daha ne dıyeyım eşin gormuyormu nasıl rahat edıyor sen eşinle konus derım ama direk beni şu davranısları rahatsız edıyor demede ne bılım dekı o adamdan hiç hoşlanmadım evımıze getırme ortada bişe yok ama ben rahatsız oluyorm de ne bılım ama o adamı uzak tut evlılıgınıze zarar gelır alimallah

benim éşim hiçbir bekar arkadasini evimize almaz
arkadaslarida bunu bilir
bu artik bi gorgu saygi kurali olmustur cunki

esinizin bekar insanlari daha dogrusu evinize sokmasi bana gore yanlis .
insanoglu nankordur cig sut emmistir
ya herseyi gectim
brnim kocam dururken elin adamina nr benim yorulmamdan vs .
pesime kadar mutfaga gelecek esimde orda oturacak
kusura bakmayinda kodummu oturtur adami sen hayirdir diyerek .

ve sizede boyle seyler soyluyor sizde susuyorsunuz
sizede aferin

peki konuşucam teşekkür ederim.

Eşim farkında değil olanların. Ben de ne yapabilirim sizce? Tavsiyeye ihtiyacım var. Genelde o bir şey deyince ya cevap vermiyorum ya da bir bahane ile eşime sesleniyorum.

Eşim farkında değil olanların. Ben de ne yapabilirim sizce? Tavsiyeye ihtiyacım var. Genelde o bir şey deyince ya cevap vermiyorum ya da bir bahane ile eşime sesleniyorum.
direk kapiyi gosteririm
hatta kapiyi gosteririkende bagira cagira soylerim ki rezil olsun pislikk herif .
susmak nedir ya boyle bi durumda ?

bunu esinize soyleseniz ya niye bana soylemedin der yada yuz verdin der esine soyle yada tavrini koy kov evinden

Kovma bağırma çağırma ne bileyim benim yapabildiğim şeyler değil. Ondan belki de başıma geliyor bunlar sizin gibi çözemiyroum olayları.

Ayyy yüz verdin derse ben mahvolurum. Hemen söylemem gerek benim Burda herkes adamın art niyetli olduğunu düşünüyor zaten.

Ay ben bu konunu fake olma ihtimalini sevdim. Lütfen gerçek olmasın

Arkadaşının evinde, arkadaşının karısına mı asılıyor bu adam

Millet resmen azmış ayol.

bencede esine soylemelisin .
benimde esimin bi arkadasi su istemisti verirkende elimi yaladi yuttu resmen
o yuzdrn esim irtibatini kesti
kimseyi sokmaz evimize
basiniza is acar soyle sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…