Merhabalar,
Sorun başlıkta da belirttiğim gibi eşimin yakın arkadaşı. Eşim evimize arkadaşlarını çağırır. Eşi olan eşiyle gelir. Olmayan tek. İyi de anlaşırız herhangi bir problemimiz olmaz. Fakat biri var ki beni rahatsız ediyor. Eşimin yanında bir şey yok ama mesela ben mutfaktayken geliyor. Masadaki tabağı falan getiriyor mutfağa yardım amaçlı. Sen bırak ben hallederim diyorum ısrarla devam ediyor. Yok ben rahat edemem işler sana kalıyor onca kişi geliyoruz diyor. Eşim diğer arkadaşlarıyla salonda oturuyor oluyor. Bu mutfakta senin gibi bir eşim olsa benim de keşke hem anlayışlısın hem hamaratsın diyor. Eşim için diyor ki çok yüz veriyorsun sen buna şımartma bunu bu kadar dediklerini yapma falan. Bunun gibi şeyler. Yani ne bileyim adamdan hiç iyi bir enerji alamıyorum ben bir rahatsızlığım var. Eşime söylesem mi durup dururken ortalığı bulandırmış olur muyum? Dersem aynen böyle mi demeliyim? Kafam karışık siz ne dersinizben olsam onun tediklerini kaydederim sonra kaydi hic gostermeden esinin yanina git ve deki bak arkadasin sana cok uzverdigimi ve snein dedigini yapmamami soyluyor de inkyar ederse ozaman kaydi goster ki sana inansin dinket kaydi